Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש סובארו ישנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לכולם.

אני מחפש סובארו ישנה החל מהדגמים שאחרי ה-FF1.

לא משנה באיזה מצב אבל!!! שתוכל לנסוע.

תודה, גל.

דיווחתי לא מזמן על סובארו 4 דלתות, להערכתי, משנת 73-74. אדומה וחבוטה, חונה בבניינים של חב"ד בקרית מלאכי, פונים ימינה לבסיס קסטינה ועוברים אותו עד שמגיעים ליד הבניינים (הגבוהים בקרית-מלאכי).

עמית

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

אל תתרגש ממחירים מוגזמים. ההובי הלאומי כאן הוא כנראה "לזרוק מחיר ולחכות לפרייר". היו כאן כמה ויכוחים (נדמה לי שהם התמקדו בוולוו 121) על הפערים בין המחיר שזורקים ובין מה ששילמו בפועל.

הצעתי? תצלצל לאלה שפירסמו מודעה לפני זמן ארוך יחסית ותראה אם האוטו עדיין אצלם ואם הם יורדים קצת (או הרבה) מהעץ.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
מחירים מוגזמים משהו....:roll:

אם למישהו יש בנוסף להמלצה על רכב, גם תמונות שלו, אשמח.

בנוסף, אני מתמקד באיזור המרכז והצפון.

הישראלי לא נהנה לקנות אם הוא לא "שוחט" את המוכר במחיר. כך שכל מוכר מעלה את המחיר בכדי לרדת למחיר הרצוי בזמן המכירה. ידוע שמי שמדבר בטלפון הוא לא קונה רציני. קונה רציני מגיע לראות את האוטו מניע את המנוע, שומע את המנוע, רואה מכל הכיוונים על הרכב, עושה סיבוב, ורק אח"כ מתמקח על המחיר ולא בטלפון לפני שהוא ראה את האוטו (לא רק בתמונות) ונסע עליו.

חשוב מאוד ליראות מספר רכב, מספר מנוע, ומספר שלדה שהם תואמים לרשיון הרכב !!!

{בסובארו מספר שלדה מופיע על קיר האש. מספר מנוע מופיע בחלק הקדמי של המנוע, ליד הראש מנוע השמאלי (כשעומדים מול הרכב)}.

גל ידידי ההמלצה שלי היא להתמקד בדגמי הספורט (GF GFT GLF GSR XT) או בדמי הקאסטום. הם קצת יותר יקרים אבל תמיד עדיף איזו מכונית קופה.ספורטיבית על סדאן רגילה.

בהצלחה.

תודיע לנו כשמצאתה משהו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

משה אזולאי

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

קשה לימצוא קופה בשנתונים האלו,כך שאים יש לך אפשרות להשיג אחת שאפשר לשפץ(במחיר סביר) תיקח אותה ותמיד תוכל לשנות גיר וגם את הקונסולה אם אתה כל כך רוצה.

פורסם

כרגע לא משנה לי איזה גיר יש לה ובאיזה מצב היא העיקר שהמנוע מתפקד שזה הכי חשוב לי.

אם ראיתם כל סובארו ישנה משנות ה-70 (החל מהדגמים שאחרי ה-FF1) אשמח לדעת זאת ואם יש תמונה אז בכלל...

מועדון סובארו שטח ופנאי - www.subaru4x4.com

פורסם

גל מה המצב?

יש בת"א איזו הרדטופ בצבע כסף שעומדת המון זמן(כמה שנים)-השאלה היא אם אתה צריך

רכב לנסיעה מיידית.

הרכב אוטומטי,את שם הרחוב אינני זוכר,אבל אם תרצה אוכל לקחת אותך אליו.

בנוסף ניתקלתי בסובארו DL 78/79 צבע קרם ברחוב ראול ולנברג(לא יודע מספר)ברמת החייל.

בכל מקרה אם אשמע או אראה משהו אדווח לך.

פורסם

היי

ראיתי אחת עומדת שנת יצור לא ידועה לי אבל מדובר בהרדטופ (סובארו פשע) קופה בצבע כסף אני חושב שהיא עומדת בת"א או ברחוב הנביאים או בפרישמן . הבחור ככל הנראה אוסף ישנות ונותן להן לעבור תהליך של מוות איטי בחניה של הבניין. לפני שנתיים יצרתי איתו קשר ואז הוא רצה על הסובארו בערך 4.5K הוא לא ממש גמיש. הרכב לא נוסע כבר כמה שנים והרשיונות מופקדים.

בהצלחה.

נ.ב יש לו מרצדס ישנה והוא הציע לי לתקן אותה ובתמורה לקחת את הסובארו אבל ....אחרי שראיתי אותה זה לא ממש עסקה טובה לקונה.

קופשע 79

(-: החילזון מן השפן

פורסם

הלו עוזי

אם היית אצל הפסיכופט הזה,כנראה שיצא לך לראות את הפתק שהוא הדביק בעליית הגג.

את אותה השיטה של שיפוץ המרצדס תמורת הסובארו,הוא הציע גם לי לפני שנתיים.

אגב,את הרכב יכולתי לרכוש במחיר פצצה מהנהגת שנסעה עליו-אז הוא היה במצב נדיר,

ויותר טוב שלא קניתי אותו כיוון שהצטרכתי אותו לחלקים(משחית שכמוני).

בכל מקרה אני מבין שהבחור לא נרגע,וכנראה חי בפלנטה אחרת.

יום טוב

• תוכן חדש...