Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרמת מפגש מרכז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יאלה מתן אם אתה מגיע מהצפון אין סיבה שאף אחד אחר לא יגיע יכול להיות מפגש שלא יראה את המפגש של אוטוסאונד...

אני יבדוק כמה שיותר מהר בשירות המטאורולוגי מה יהיה מזג האוויר ברגע שתהיה לי תשובה אני יכתוב...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
מישהו במקרה מגיע עם מורל דוטק?

או עם קומפוננטים מתחרים?

אני מאוד רוצה לשמוע אותם לפני שאני קונה ואני לא יודע איפה..

אייל אני חושב שהוא התכוון אליו...

איציק.

פורסם

אני מגיע בפעם הראשונה למפגש מסוג כזה, אבל המערכת שלי עדיין לא גמורה, חסר הקומפוננט מחוסר תקציב.........

אבל יש את שאר החלקים מורכבים והכל.........

שעה 12 מאחורי איצטדיון רמת גן!

קובי.

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

שעה 11 וחצי חברים זהו זה סופי גם יהיו מאחרים בטוח ויהיו עוד סיבות מסויימות לאחר פקקים וכדומה לא סתם רשמתי באחת ההודעות 11 וחצי...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

יש לי רק משהו אחד לומר, לא יודע מה איתכם, אבל זה נורא מוקדם 11 בבוקר...

אני מקווה להגיע בסביבות 1 ככה...

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

רשום 11 וחצי שוב פעם אני אומר אף אחד לא יגיע ב11 וחצי אני כבר רואה את זה בגלל זה רשמתי את השעה הזאת כדי שאם אנשים מאחרים אז שיאחרו ועדיין שיוכלו להשאר מספיק זמן ולהנות...

אם הייתי אומר 1 אנשים היו מגיעים ב 2 ובלי להרגיש אתה מעביר את השעתיים האלה של המפגש 4 כבר קריר וכולם מעדיפים את השמיכות והמיטות על המפגש...

אם מישהו מהמארגנים של המפגשים הקודמים חושב שאני טועה הוא מוזמן לעזור בבחירת השעה...

פורסם

אני חולה על המפגשים האלו אני יהיה עם עוד כמה ....

אבל בחייאת איש תן לאנשים להתעורר מהיציאה של יום שישי יש חיים אתה יודע....:wink:

אבל אני ינסה להגיע בשעת היעד אני מאשדוד כך שחצי שעה לשם מספיק לי...

פורסם

בימים של המפגשים במרכז השעה המוצהרת הייתה 12, אני הייתי מגיע מהצפון ומוצא את עצמי מחכה לבד משהו כמו חצי שעה עד שמישהו היה בא והרוב היו מגיעים עד 13:00.

אני אומר תקבעו ל-12:30, תמיד יש מדייקים, מקדימים ומאחרים ככה שאי אפשר לקחת בחשבון את כולם.

פורסם

אוקיי אייל עם קצת יותר ניסיון ממני אז אני ילך לפי הראש שלו ואני יעשה סיכום דברים לטובת כולם...

ב12 וחצי מאחורי אצטדיון רמת גן איפה שהיה את המפגש האחרון ביום שבת הקרוב...

זה מודגש בכוונה כדי שכולם יראו וישימו לב!!!

פורסם
אייל אתה בא ?

יש סיכוי לא רע בכלל שאני יבוא...

ואני יבוא עם דוטק ואם תרצה תוכל לשמוע את הרמקולים ברכב שלי...

גם אני ירצה לשמוע ! וגם אני ירצה לשמוע את המגבר קליפורניה בום.

כפיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...