Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרמת מפגש מרכז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ומה עם המפגש אודיו פה? אתה גם בא? לאיזה מפגש אתה הולך ראשון?

אני הולך לPSI ואז לאודיו...

יש פה מישהו מזקני הפורום שמוכן לכוון לי את המערכת ביום שבת?

אני אשמח מאוד... זקוק לכיוון נואשות :>

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני יבוא למפגש כזה כשאני יגמור עם המערכת.. אז תנסו לארגן עוד כמה כאלה אני בטוח שיש עוד מלא אנשים כמוני או שלא יכולים להגיע מסיבה אחרת.. מפגשים נוספים יפתרו את הבעיה

פורסם

קודם נראה את ההתעניינות ואם באמת אנשים שאמרו שהם מגיעים באמת מגיעים ולא מתקפלים ומתרצים תירוצים

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

תעשה רשימה של כל מי שמעוניין להגיע ,וכך תראה את הענות של האנשים ,אני בכל אופן אדע היום סופית אם אני אבוא או לא ,זה תלוי באוטו ובכמה חברים שלי שיתלוו אליי

בכל אופן אני בא לשמוע ולראות ,להשוויץ אין לי עם מה היות ומהערכת שלי באוטו היא מערכת ממוצעת ללא תוספות.

קיצר תראה מה הולך פה לגבי המפגש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

יהיה אל תדאג אני מאמין שיהיה תגיע תראה את עצמך גם כן

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
אני בא עם חבר.

יאללה, עצלנים, תראו נוכחות. אני מגיע מהדרום הרחוק! אנשי המרכז (לפחות) מתבקשים להרים את התחת ולבוא. :-P

מאיפה אתה מגיע?
פורסם

אני ככל הניראה יתחיל במפגש PSI להראות נוכחות של כשעה ומשם יבוא לראשונה אל מפגש קארפורום אודיו ככה שאני אצתרך הסבר להגיע מ:הדר יוסף [המפגש של PדI] לחניון של האיצטדיון [מפגש של קארפורום]...עזרה? או בכלל אם יש מישהו שמגיע קודם לPSI ומשם נוסע לקארפורום בדיוק כמוני שייצור איתי קשר לתיאום שניסע ביחד למפגש השני.

אני כמובן בא עם מצלמה דיגיטלית וזיכרון מכובד כדי לתעד את המיפגשים ולעלות אחרי זה תמונות.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אספאי1 זה ממש ממש קרוב אחד לשני תשאל שמה יסבירו לך שתי שניות של נסיעה...

אם תסתבך דבר איתי בפרטי נחליף טלפונים ואני יסביר לך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...