Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרמת מפגש מרכז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתן אתם באים השבת למכרכז?

אני מת לשמוע את הקליפוניה שלך בפעולה ..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני מקווה שאני אוכל להגיע. המבחנים החיצוניים אצלי במכללה מתחילים השבוע ואני מקווה שאני אסיים ללמוד צ'יק צ'ק.

עכשיו גם יש לי מערכת שאני יכול להתגאות בה. אין סאב (עדיין) אבל אני מאוד מרוצה :-)

כל הכבוד על היוזמה !

!AWDSOME

פורסם

אוקיי חזרתי כרגע מ3 ימים באילת אז לא יצא לי לכתוב...

המפגש הזה ישאר ביום שבת זה מתאים לרוב האנשים אם נראה בהמשך שיום אחר יותר מתאים לרובכם אז היום ישונה...

לפי מה שראיתי בשרות המטאורולוגי יום שבת יהיה יום סבבה למפגש קצת יהיה קר מהימים האחרונים אבל לי נראה סבבה...

בכל אופן אני מקווה לנוכחות גבוהה וטוב לראות שאנשים בנתיים מראים חיוביות לגבי העניין...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

כן אני מתכנן לבוא ,אוליי בהמשך סתם לקפוץ לPSI ..אבל תמיד נעים לשמוע מערכות טובות ולראות השקעות בבניות מקוריות .

ישר כוח .

אני 95 אחוז בא השבת ...מישהו בא מכיוון חדרה?

פורסם
אם אתה רוצה לקפוץ לPSI תצתרך לעשות את זה לפני ולא אחריי....

PSI מתחיל ב 11:00 והסאונד ב 12:30.

כן אני יודע אבל אני אוכל להיות בסביבה החל מ12+ ..מה איתך אתה בא למפגש השבת?

פורסם
איזה שאלה...ברור שיש מפגש למה שיבוטל??

asafay1 - כן, אני בא לPSI

ומה עם המפגש אודיו פה? אתה גם בא? לאיזה מפגש אתה הולך ראשון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...