Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 23 דקות, maxcher כתב:

הפריים של היום זה לא הפריים של לפני 7 חודשים
ובדקת מימון בנקאי
בלובינסקי כמובן שהגיוני שהמימון יקר

נכון, אבל גם אחרי העלייה זה נתן לי היום ריבית כוללת של 5.3  בערך.

אם בן אדם מתפתה לקחת הלוואה ממקום אחר ומציעים לו 8-9 אחוז כנראה שהוא עוד יותר לא אמור לקחת את ההלוואה הזאת.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 21 דקות, Nemesis כתב:

אני חושב שבקרוב מאוד נתחיל לראות ירידה גם בעסקאות בראשות המיסים.

אם באיזור שלי לפני מספר חודשים לא היתה מפורסמת דירת 4 חדרים אחת בפחות מ-3 מיליון ש"ח, לפני חודש היתה סנונית אחת, ועכשיו יש כבר מספר דירות מתחת ל-3, והן כבר לא קומה 1 פונה לכביש.

עליית הריבית הראשונה הייתה באפריל.

אנחנו גם יודעים שנתוני הלמ"ס הם לרוב בפיגור של 4 חודשים בערך אחרי השוק.

הריבית התחילה להצטבר לפני 3 חודשים בערך. כלומר דיווח פברואר אמור כבר להתחיל להראות התקררות.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

הרבה יותר דירות מוצעות למכירה, אולי משקיעים שמזהים אופציה למימוש לפני ירידה, אולי אנשים שלא עומדים בהתחייבויות, אולי הכל זה לא באמת משנה.
השורה התחתונה היא שאני מריץ אותם חיפושים כבר כמה חודשים ופתאום מ2 עמודים ו30 תוצאות זה הפך ל 3-4 עמודים (חולון. בת-ים. ראשון עם פילטרים ספציפיים).
אותו דבר גם בשוק הרכב (מאזדה cx-5) עולות פשוט המון מודעות, לא יודע אם זו ירידת מחיר אבל לפחות המבחר גדל.

• רעיון טוב! 1
פורסם

בנדלן זה קל, ברגע שיש אפיקי השקעה אחרים שהם מניבים יותר אז הולכים לשם ואז הביקוש יורד דרמטית.

ברכב - מימון יקר זה אומר פחות קניה והחלפת רכבים.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

נכון, אבל גם אחרי העלייה זה נתן לי היום ריבית כוללת של 5.3  בערך.

פריים + 0.5 היום זה 5.75, והיד עוד נטויה

פורסם
לפני 25 דקות, MiniMiz3r כתב:

פריים + 0.5 היום זה 5.75, והיד עוד נטויה

כנראה שהבנק לא עדכן עדיין את ההעלאה האחרונה. 

וגם 5.75 לא מתקרב ל-8 או 9 אחוז ריבית. 

בכל מקרה אם מישהו מקבל הצעה כזאת והוא לוקח אותה או שהוא על הקצה וחייב מזומן עכשיו או שהוא לא יודע להתנהל כלכלית.

פורסם (נערך)
לפני 46 דקות, yohai71 כתב:

בעיות דיור? להלן PreFab

יוחאי נשמח לשמוע מה קורה.
אתה שם לב לאיזשהי התקררות או תחילתה של התקררות?
אני לפחות מעריך מאוד דעה של איש מקצוע שחי את השוק.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אני עובד עם בנק פועלים ומציע אצלי פריים + 1.5% לרכב משומש.

לפני שנה זה היה אטרקטיבי היום אנחנו מדברים על ריבית של 6.75 אחוז,זה הרבה.

וזה רק הולך להחמיר .

אבל אין מה לעשות,לפעמים החגיגה נגמרת.

אנחנו יודעים שכבר לא נגיע יותר לריביות אפסיות כמו שהיה בעבר,מי שחושב שזה לא ישפיע על שוק הדיור קובר את הראש בחול.

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 1

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

זה כנראה לא יהיה 2.2 כי המחיר למטר הוא 22,000 לפני הנחה, דירת מחיר למשתכן 3 חדרים ממוצעת היא באזור ה75 מטר.

חשבון פשוט מציב אותך ב1.65 לדירת 3 חדרים, תוסיף לזה 20%/300 אלף הנחה ויוצא בדיוק 1.3.

-----

שאלה בנושא מחיר למשתכן, מישהו יודע מתי מתחילים לשלם את המשכנתא? אני רוצה להשתתף בהגרלה אבל חושש שלא אוכל להחזיק גם משכנתא של 5,000 וגם שכירות של 5,000 בזמן שאני מחכה לקבל את המפתחות של הדירה.

פורסם
לפני שעתיים, Gavrik כתב:

שאלה בנושא מחיר למשתכן, מישהו יודע מתי מתחילים לשלם את המשכנתא? אני רוצה להשתתף בהגרלה אבל חושש שלא אוכל להחזיק גם משכנתא של 5,000 וגם שכירות של 5,000 בזמן שאני מחכה לקבל את המפתחות של הדירה.

אתה משלם בשלבים, אז אחרי ששמת את ההון העצמי אתה מתחיל למשוך כסף מהמשכנתא שכמובן גדלה בהתאם בכל משיכה, והסכום החודשי שאתה משלם גדל בהתאם. אז אם אתה מתכנן על משכנאת עם תשלום של 5,000 זה יגיע רק ממש לקראת קבלת המפתח, ועד אז יגדל הדרגתית עד שיגיע לסכום הזה.

פורסם

בנוגע לגודל דירה 3 חדרים ממוצעת זה כנראה 75 אבל תוסיף מרפסת ומחסן שמחושבים בערך 40 אחוז אז יש עוד 15 מטר. וחניה זה הסכום לכפול בשתיים. אז יש עוד 170k למחיר דירה אחרי הנחה.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, Gavrik כתב:

חשבון פשוט מציב אותך ב1.65 לדירת 3 חדרים, תוסיף לזה 20%/300 אלף הנחה ויוצא בדיוק 1.3.

אתה מדבר על קדימה?

אם כן אתה ממש אבל ממש ממש ממש מדמיין.

בפרוייקטים האלה בד"כ מדובר ב 5-6 חדרים וכבר אי אפשר להגיע עם 100 אלף ולקנות כי המחיר הסופי מעל 1.8

זה בדיוק הבעיה בתוכנית הזאת ובכל המתמודדים שם

כל אחד עושה את החישוב שנוח לו כדי להאמין שהוא יכול לקנות בקדימה או בראשון או בגליל ים

ואחרי שהם מבזבזים את הזמן של שאר המתחרים שמחכים בחוץ הם מבינים שזה ממש לא בתקציב שלהם ופורשים

עריכה אחרונה על ידי Transporter
  • תוכן חדש...