Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוי יאשה\ מה יהיה איתך? עוד המבורגר ובירה להזמין אותי?

הוא לא קיבל דו"ח לא על פניה ולא על הסתובבות ולא על מה שיש מאתיים מטר לפני הכיוון שממנו בא (וכנראה בגלל זה השוטר לא עומד בסמוך לצומת) אלא הוא קיבל דו"ח על נסיעה בכביש שבו אין כניסה לרכבים שאינם ציבוריים.

אין שופט שיבטל את הדו"ח הזה...

ובשביל להסביר לך למה אתה טועה, אם הוא היה נוסע ישר בצומת (מאיפה שהמזדה 3 החומה הגיעה), איזה תמרור היה אמור להזהיר אותו על ה"אין כניסה" שלפניו?

אשאל אותך עוד שאלה מכווינה, מותר לנסוע בכביש הזה רק בשעות החשכה לרכב פרטי, נכנס כחוק, חנה.

קם בבוקר, התעורר נכנס לאוטו, נסע וחטף דו"ח.

מוצדק? לא מוצדק?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

אני לא ישה, אבל בכ״ז...

הוא לא קיבל דו"ח לא על פניה ולא על הסתובבות ולא על מה שיש מאתיים מטר לפני הכיוון שממנו בא (וכנראה בגלל זה השוטר לא עומד בסמוך לצומת) אלא הוא קיבל דו"ח על נסיעה בכביש שבו אין כניסה לרכבים שאינם ציבוריים.

ועדיין, כדי שהדוח יהיה תקף צריכים התמרורים המתרים על האיסור המדובר להיות מוצבים לפי החוק, אחרת הנהג לא נחשב כאילו עבר על החוק. ועל כך בדיוק הדיון כאן. נראה לי שזה די ברור.

ובשביל להסביר לך למה אתה טועה, אם הוא היה נוסע ישר בצומת (מאיפה שהמזדה 3 החומה הגיעה), איזה תמרור היה אמור להזהיר אותו על ה"אין כניסה" שלפניו?

שים לב שההנחיה הקובעת על הצבה של תמרור אזהרה 50 מטרים לפני מתייחסת רק לאיסור על פניה, כפי שקרה במקרה של פות״ש. אין הנחיה כזו לגבי איסור להמשך נסיעה ישר, ולכן התמרור הקיים כן תקף למי שממשיך בנסיעה ישר כפי שתארת, אבל לא למי שממשיך לפניה שמאלה כמו פות״ש.

אשאל אותך עוד שאלה מכווינה, מותר לנסוע בכביש הזה רק בשעות החשכה לרכב פרטי, נכנס כחוק, חנה.

קם בבוקר, התעורר נכנס לאוטו, נסע וחטף דו"ח.

מוצדק? לא מוצדק?

מוצדק, בהנחה שהתמרור מוצב כחוק (מה שלא נכון במקרה של פות״ש). הנהג היה צריך לראות את התמרור כשנכנס לרחוב בערב, לקחת את זה בחשבון, ולדעת שאסור לו לנסוע ברחוב בשעות היום. מעבר של כמה שעות לא פוטר אותך מהידיעה שמקורה בקריאת התמרור בכניסה לרחוב.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם (נערך)

בגירה

התערבות

לגבי מי שבא ישר הוא רואה את התמרור המוצב בתחילת הרחוב ויש לו זמן לפנות ימינהה

הלוואי שהיית קורא את מה שהבאתי מהוראות התקנת רמזורים תתחיל בעמוד 73 והטבלה שלו

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לגבי נכנס כשמותר יצא שאסור

ברור שהדוח יהיה מוצדק

רחובות רבים במדינת תל אביב מותרת חניה על אדום לבן בשעות הלילה עד 0800

פקח מגיע ב 0805 ומתחיל לחלק דוחות לכל מי שלא התעורר

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אוי ואבוי איזה רישום לקוי.

הדבר הכי אלמנטרי, קשר עין רצוף עם הרכב עד לעצירתו המלאה. רק על זה הדוח צריך ליפול.

ויש עוד הרבה חוסרים וליקויים.

זה מה שקורה כשמתקמצנים על הדיו בעט.

פורסם

אתה מוכן להסביר לי מה אמרת בשורה השניה בדברי הנהג?

או שלא אמרת והשוטר רשם מדמיונו?

ברור שיש סתירה בין המשפט הראשון למשפט השני.

כאמור אין תמרור מזהיר מרחוב הרצל ממנו הגעת

אין סימון על הכביש שמדובר בנת"צ

כמו שאיל כתב לא מוזכר קשר עין רציף

אצל השוטר מדובר כאילו הגעת מרחוב העבודה ולא מרחוב הרצל / צה"ל

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

השוטרים יתיישבו בפינת זולה של מספרה, על המדרכה, כהוא רשם לי את הדוח, באו הישראלים המתעניינים, התחילו להגיד שהתמרור 501 הוא חדש, בשביל להשתיק אותם, אמרתי לאחד האזרחים: "טוב טוב התמרור חדש" כמובן שהשוטר בעל השמיעה הסלקטיבית רשם את זה. אמרתי לו שפניתי שמאלה, מרחוב צה"ל, הוא לא רשם את זה כמובן, בגלל חוסר זמן, שהייתי צריך להוציא את הילדים מהגנים לא היה לי זמן להתווכח איתו, לקחתי את הדוח ונסעתי

BESTRONG BEbeautiful BEYOU

פורסם

כאשר שוטר עומד בצד הדרך, מרים יד לרכב שבזה הרגע ומול פניו מבצע עבירת תנועה ונעצר לידו ופותח בשיחה עם הנהג אין שום הגיון/ צורך/ דרישה משפטית להזכיר או לשמור על קשר עין.

אין שום סיכוי לבטל את הדו"ח על רקע העניין, בטח ובטח לא אם יסופק הסרטון כעדות של ההגנה...

פורסם

ישה,

האם הגיוני שהשלט המורה על איסור הפניה לא קיים לא כי הוא נפל/נגנב/ לא הותקן מעולם אלא פשוט כי הנת"צ מותנה בשעות וימים מסויימים ולכן יהיה מבלבל (וגם נוטים לא לעשות הלכה למעשה) לשים שלט איסור פניה עם שעות וימים מתחתיו?

מוצדק, בהנחה שהתמרור מוצב כחוק (מה שלא נכון במקרה של פות״ש). הנהג היה צריך לראות את התמרור כשנכנס לרחוב בערב, לקחת את זה בחשבון, ולדעת שאסור לו לנסוע ברחוב בשעות היום. מעבר של כמה שעות לא פוטר אותך מהידיעה שמקורה בקריאת התמרור בכניסה לרחוב.

או, יפה מאוד, אז אנחנו מסכימים שהאחריות על כניסת נהג לרחוב מסוים וזיהוי הסייגים מה ומתי מותר ומה ומתי אסור היא על הנהג בפתח הרחוב.

יפה.

אז בעצם שניינו הרשענו את הנהג.

עכשיו אפשר ללכת לעשות נו,נו,נו למחלקת שילוט של המועצה/ עיריה.

אמרתי לו שפניתי שמאלה, מרחוב צה"ל

כרגיל, בשרשורים משפטיים שאני מגיב בהם, אני בד"כ משמש כפרקליטו של השטן, אז מאחר וכבר פלטת את פליטת הפה, בא נניח שאנחנו בבית משפט ואני שואל:

מה החשיבות של זה שבאת מרחוב צהל בשעת מתן הדו"ח? למה טרחת להגיד את זה לשוטר?

הרי לא ידעת אז שאין שלט שמתריע על כך שאין פניה שמאלה כי לא ידעת כלל שאתה בנת"צ (אחרת לא היית נכנס).

או שידעת שאין ולכן החלטת לשים ז על החוק ולהכנס לנת"צ בכל זאת?

נראה לי שאתה צריך להגיד תודה לשוטר שלא רשם את פליטת הפה שלך.:wink:

אם היינו עכשיו בבית המשפט, אני הייתי כבר חושב איפה בא לי שיזמינו אותי להמבורגר ובירה...:lol:

פורסם (נערך)

כרגיל, בשרשורים משפטיים שאני מגיב בהם, אני בד"כ משמש כפרקליטו של השטן, אז מאחר וכבר פלטת את פליטת הפה, בא נניח שאנחנו בבית משפט ואני שואל:

הרי לא ידעת אז שאין שלט שמתריע על כך שאין פניה שמאלה כי לא ידעת כלל שאתה בנת"צ (אחרת לא היית נכנס).

אם היינו עכשיו בבית המשפט, אני הייתי כבר חושב איפה בא לי שיזמינו אותי להמבורגר ובירה...:lol:

מה אתה רציני??? מה זה משפט רצח??? הוא שאל אותי אתה יודע למה עצרתי אותך??? אמרתי לאדון כחול המדים שלא!!! הוא הסביר שזה נת״צ אמרתי לו איך יודעים שזה נת״צ?? אמר לי בכניסה לרחוב יש שני תמרורים. אמרתי לו יופי אבל באתי מרחוב צה״ל/הרצל ושם לפני הפנייה שמאלה אין משהו שמזכיר נת״צ או רמז כולשהו. מה רצית שאגיד לו?? ואם היה תמרור או סימון על גבי הכביש לא הייתי פונה לשם כלל תאמין לי למרות שאנחנו לא מכירים, אבל לא הייתי נכנס לשם אם הייתי יודע שזה נת״צ. במיוחד שאם ממשיכים ישר בצומת שפניתי שמאלה, אפשר להגיע לרחוב שהייתי צריך לצאת, וחוץ מזה בשביל 250₪ אני לא יהיה עני מזה, אבל מקומם אותי שבהמקום לא ברור לנהגים, והמשטרה התיישבה בשביל להכשיל נהגים

עריכה אחרונה על ידי Arthur85

BESTRONG BEbeautiful BEYOU

פורסם
או, יפה מאוד, אז אנחנו מסכימים שהאחריות על כניסת נהג לרחוב מסוים וזיהוי הסייגים מה ומתי מותר ומה ומתי אסור היא על הנהג בפתח הרחוב.

יפה.

באגירה, אתה מצטט מההודעה שלי מה שנוח לך ומתעלם ממה שכן נוח לך. הרי בתחילת הציטוט ממש, לפני החלק שהאדמת לשם הדגשה, סייגתי בפירוש וכתבתי:

בהנחה שהתמרור מוצב כחוק (מה שלא נכון במקרה של פות״ש)

כלומר במקרה של פות״ש אין מוטלת עליו האחריות מכיוון שהתמרור מהכיוון ממנו הוא הגיע אינו מוצב כחוק​ (למעשה, אינו מוצב בכלל).

אתה הרשעת את הנהג. אני - לא. בפעם הבאה, תשתדל להתייחס לכל הציטוט ולא רק לחלק שנדמה לך שתומך בטענתך.

פורסם
ישה,

האם הגיוני שהשלט המורה על איסור הפניה לא קיים לא כי הוא נפל/נגנב/ לא הותקן מעולם אלא פשוט כי הנת"צ מותנה בשעות וימים מסויימים ולכן יהיה מבלבל (וגם נוטים לא לעשות הלכה למעשה) לשים שלט איסור פניה עם שעות וימים מתחתיו?

יפה.

ש- שוטר

ב- בגירה

ש- שלום בגירה

ש- אתה יודע למה עצרתי אותך

ב- לא

ש- נסעת בכביש שמוגבל ל 60 קמ"ש , במהירות של 90 קמ"ש

ב- אין תמרור אתה עונה לו בבכי תמרור

ש- לא חשוב היית צריך לדעת, יכול להיות שנפל

האאא

מפנה אותך להודעה 14 ולמובא שם.

אם תקרא את סעיף ו' תראה שאתה טועה גם בקשר למואדם.

הגבלות על ימים / שעות מקובלות מאוד בהרבה מקומות לא רק לגבי נת"צ לשם כך "המציאו" את תמרור 439.

מציע לך בחום להמשיך בעיסוקך הנוכחי:lol:

מדיום וול זו דרגת הצליה האהובה עלי.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...