Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוכן לרכז את הרכישה.

תודה לשלומי על היוזמה ותודה לך על הניהול.

הפקדתי בחשבונך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• אחראי פורום
פורסם
אני גם מוכן לתרום - לא הבנתי איך ולאן מעבירים את הכסף.

כנ"ל.

עדכנו בבקשה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מי שמעוניין שילח ה"פ עם מס' הטלפון ל ל kramerica

הורדתי אפליקציית bit.

זה לפי מספר טלפון, אז מי שמעוניין להצטרף ולתרום שיפנה אליי בפרטי לקבלת המספר.

להבנתי זה ללא שום עמלה, והחיוב מתבצע בכרטיס האשראי.

אני אשלים את הסכום הדרוש, גם אם יהיה חסר מעבר ל-500 ש"ח.

פורסם

רק לסיכום הדבר המדהים שקרה פה.

המרכז שנקרא בית להיות בחולון שופץ והוקם על ידי טוב ליבם של אנשים שאתם חלק ממנו.

לפרוייקט הזה ה תגייסו אנשים מכל התחומים ונתנו מהלב שלהם כדי שהמקום הכלכך חשוב הזה יפעל.

המקום מציע בית חם לניצולי שואה שמפגיש אותם עם הדור הצעיר, נותן להם משמעות אדירה לקיום שלהם ונותן לדור הצעיר שלנו קצת חינוך ומודעות למאיפה באנו.

את כל הסיפור הזה הרימה בחורה בשם מיטל שאני לומד להעריץ.

בפייסבוק שלה היא כתבה תודות, אני מדביק את זה כאן כי לכם יש חלק בזה.

באופן אישי, אני גאה מאוד באתר הזה ובאנשים בו. חיממתם את הלב להרבה מאוד אנשים שחוו תקופות קרות במיוחד.

כל הכבוד ל kramerica שלקח עליו את כל האופרציה של הדבר הזה ותקתק את הכול.

מדהים.

זה הפוסט תודה של מיטל בפייסבוק:

" אתה יכול לחלום ולעצב את המקום היפה ביותר בעולם, אך נדרשים אנשים כדי להפוך את החלום למציאות" (וולט דיסני)אין משפט פתיחה מתאים יותר לפוסט התודות הזה. זה הולך להיות ארוך, כי בחלום שלי לקחו ככ הרבה אנשים טובים חלק, אז סליחתי מראש.

אחרי חודשיים אינטנסיביים של שיפוצים על ידי רשת קהילה ופנאי בחולון, אתמול הגיע רגע השיא בחלום שלי- יום עיצוב בית "להיות"- מרכז חינוכי לטיפוח תודעת השואה ולקחיה ובית לשורדי/ות השואה בחולון.

וזה הזמן להודות לכל מי שלקח חלק בהגשמת החלום:

תודה רבה למושיק גלאמין, שהגיע בהתנדבות בתחילת התהליך לתת ייעוץ לעיצוב המקום בעקבות פוסט שהעלתי בפייסבוק לפני חודשיים ותודה על שליווה את צוות המעצבים והמתנדבים אתמול. מושיק אתה אישיות מקסימה, מלאת נתינה ואהבה והעיצוב שלך, יעידו התמונות, מדהים.

*תודה ענקית לLuba Magaril שארגנה והפיקה את העיצוב. לובה את לב אחד ענק. תודה על שתמיד היית שם בשבילי, לייעץ, לכוון, לסייע ולתמוך. תודה על שהפעלת את קשרייך הרבים כדי להשיג למקום תרומות (צבעים, מדבקות קיר, ריצוף לחצר, ציור קיר ותרומה משופרסל הם חלק מהדברים שהבאת איתך). תודה על שהוצאת את החלום שלי אל הפועל. את אחת, יחידה ומיוחדת מאוד.

*תודה לתלמידים שהגיעו אתמול בהמוניהם לעזור בבית "להיות" ובילו איתנו את כל היום בעבודות גינון, צביעה, נקיון, סחיבה ועוד כל מיני פרוייקטים. תודה לכיתה י"א 2 מבי"ס עתידים בחולון ומגמת העיצוה בתיכון "הרצוג" חולון- היה לנו העונג לעבוד איתכם.

*תודה להרצי טלמון, שמלווה אותי בחיי ההתנדבות כבר כמה שנים, וסייע גם במקרה הזה בגיוס מתנדבים בכל שלב בתהליך, דאג, התעניין ומקדיש לנו כל יום מזמנו ומרצו. הרצלה, אתה אלוף.

*תודה ליובל מעצב הנוף, על הייעוץ, גיוס צוות עבודת גינון ועל שאתה תמיד נכון לעזור בכל דבר (גם להוביל כוננית ביום שישי...)

*תודה לצוות האלופים ארז ויהודה Yehuda Amsellem מ-handy mann לקהילה באהבה-על יומיים וחצי של עבודה קשה- קדיחות, מסגורים, תלייה, סחיבה, הרכבה ומה לא והכל בהתנדבות ותמיד עם חיוך.תודה על המקצועיות, היחס החם, האכפתיות, הרצון הטוב ואהבת החינם שבכם. ובעיקר תודה על כך ש"אמצתם" את בית "להיות" בהתנדבות באופן קבוע. זכות גדולה היא עבורנו.

*תודה לצוות המתנדבים/ות בבית להיות ובעיקר לRuza Dudy, שמגיע כל יום, לא נח ותמיד חושב מה עוד אפשר לעשות למען המקום ולמען החברים/ות בבית להיות. תודה דודי על מי שאתה עבור המקום הזה. מעריכה מאוד .

ועכשיו תודות לכל התורמים/ות, שבלעדיהם/ן היה נשאר החלום בגדר חלום (בנימה אישית, לא היה תורם אחד שפניתי אליו, גם כאלה של הכרתי בשום צורה, שלא נענה מיד בחיוב וברצון. 100% הצלחה. פשוט מדהים טוב הלב והרצון לנתינה של אנשים)

*תודה לפורום Carsforum על תרומה של מקרן ומסך.

* תודה לAsaf Lesman, מנכ"ל רהיטי סו קאסה, על תרומה של קונסולה מהממת לפינת קפה שלנו

* תודה להמתפרה - כריות נוי וטקסטיל לבית ולגינה על תרומה של 155 כריות נוי צבעוניות ומשמחות לספסלי הגינה.

*תודה Argaman Curtains על תרומה של שני וילונות מהממים, שנתפרו תוך יום בדיוק לפי המידות.

*תודה לMeirav Ringel, מנכלית המותג "גליפס" (שהיא גם במקרה חברתי המהממת), על תרומה של פרטי עיצוב מהממים (שעון קיר, מתלה, תמונה ועוד) לעיצוב החלל.

*תודה לMargalit Rubin על תרומה של שידה לבנה מעוצבת.

*תודה למליון כסאות בחולון על תרומה של 50 כסאות פלסטיק מעוצבים.

*תודה לשני תורמים עם לב ענק, Nir Vald ו P.B.S - xypex Israel על תרומה של. סכום כסף נכבד ביותר להצטיידות המקום. אתם פשוט אלופים.

* תודה למחלקת גנים ונוף- לנעמה ואיציק, ולShai Keinan על שדאגו לנו לפינת ישיבה חדשה ומפנקת וספסלים חדשים באותו היום שביקשתי.

*תודה לShelly Karako המדהימה, שתרמה מסגרות לפרוייקט החשוב ביותר שלנו- מסגור תמונות הנספים בקיר ההנצחה.

*תודה לRoi Malki על תרוצה של ארון כיור חדש ומהמם ולפיני ביתשו שדאג להביא לנו וירכיב לנו אותו.

*תודה לMorgane Greidy שדאגה לקשר אותי לתורמת של מכשיר התמי 44 וכן לתורמת של אביזרים נלווים למכשיר. את אלופה

ותודה אחרונה והחשובה ביותר- תודה לצוות בית להיות Orit Vassoly Levenberg וSarai Eretz Kdosha Dahan, שבלעדיהן בכלל לא הייתי מעזה לחלום. תודה על שאתן שם תמיד, מגבות, מלמדות, לומדות, מכילות, מקצועיות ונשמות ענקיות. פשוט תודה.

אז אחרי שהגשמנו חלום, זה הזמן להתחיל לעבוד....

בית להיות חוזר לפעילות ביום שלישי הקרוב. אחלו לנו בהצלחה

פורסם

שלומי, תודה לך שאפשרת לנו להיות חלק מזה.

הפוסט שלה רק מציב לנו מראה מול העיניים כדי שנראה גם את הרוב הדומם שלא שומעים עליו ושבזכותו המדינה שלנו למרות כל הקשיים והבעיות היא מקום שכדאי לחיות בו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...