Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רכשתי רכב לפני חודשיים סיטרואן c3 פיקאסו e-hdi עם 109 אלף ק"מ רכב טוב אבל מסתבר שלא אמין במיוחד וזאת לאחר שהמון אנשים אמרו לי שהמנועי דיזל של סיטרואן אמינים יותר ביחס לבנזין.... אבל בחודשיים האלה הספיקו להיות לי כבר שתי תקלות.. 1. נדלקה מנורה והבעיה היתה החיישן מסת אוויר (MAF)שתיקנתי אותו לבד(ע"י ניקוי של החיישן עם ספרי קרבורטורים)

ועכשיו שוב נדלקה המנורה עם פירוט של שתי תקלות:

1.P0003 fuel regulator control circuit low. And

2.P0245 turbo wastegate solenoid "A" low.

איפסתי את התקלה כמה פעמים והיא כול פעם חוזרת.. אז הגיע הזמן לטפל..

מתוך קריאה בפורומים בחו"ל ראיתי כמה שזה קרה להם וגם להם קוד התקלה בא עם עם שתי תקלות (p0003 , p0245) אבל תשובה לא מצאתי שמה.. רק תקלות בלי הסבר איך לפתור אותן.. ואני כמעט בטוח שהן קשורות אחת לשניה!!!

מאוד מבאס הקטע של האמינות..

אשמח לדעת אם יש למישהו תשובה לאן התקלה הזאת לוקחת אותי? במה באמת הבעיה ?

סתם לידע כללי למי שרוצה לרכוש את האוטו.. אני נוסע כמעט רק בין עירוני במהירויות של 100-110 קמ"ש והרכב אוכל אחד ל 15-16 אז זה לא בידיוק כמו שכולם אומרים שהוא הכי חסכוני

כי לדוגמא לאבא שלי יש את הרנו מגאן סטיישן דיזל ובנסיעה כזאת הרכב אוכל אחד ל 19-20

אני ממש מחכה לתשובה אם יש מישהו שיכול לעזור לי. תודה..

פורסם

אני נוסע עם רכב זהה לשלך.

צריך להבחין בין נסיעה במישור לנסיעה בתוואי הררי.

הרכב עצמו כבד והכוח שהמנוע מפיק קצת חסר. כמה זמן לוקח לך להגיע לכביש בינעירוני, אתה משתמש במזגן?

אבל בנסיעה בין עירונית לא צפופה ובשימוש בבקרת שיוט אני מוציא מהאוטו 1:17-18 בשקט.

לא נתקלתי בשום תקלה ברכב.

לאחרונה התחלצי לכבות את מערכת ה-S&S בגלל שיש לי תחושה שהיא מזרזת את הבלאי של התושבות מנוע היקרות מאוד.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

חוץ מהדלקת נורת מתקלת מנוע אתה חווה ירידה בעוצמת מנוע ? או תופעות נוספות. אם לא כנראה שהתקלה היא רגעית ומתייחסת לאספקת מתח חיצונית לרכיבים שציינת .

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

את האמת שהיום לקחתי את הרכב למוסך סיטרואן בבאר שבע ואחד החברה אמר שכנראה אני אמור להרגיש ירידה בסחיבה.. הוא עשה סיבוב על האוטו ואמר שבאמת אין שום בעיה עם הסחיבה..

איפסתי את זה כבר 5 פעמים וכול פעם זה חוזר.. הרכב עובד פיקס.. זה ממש מוזר..

יש לך עוד כיווני מחשבה?

תודה רבה איציק!!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם
אני נוסע עם רכב זהה לשלך.

צריך להבחין בין נסיעה במישור לנסיעה בתוואי הררי.

הרכב עצמו כבד והכוח שהמנוע מפיק קצת חסר. כמה זמן לוקח לך להגיע לכביש בינעירוני, אתה משתמש במזגן?

אבל בנסיעה בין עירונית לא צפופה ובשימוש בבקרת שיוט אני מוציא מהאוטו 1:17-18 בשקט.

לא נתקלתי בשום תקלה ברכב.

לאחרונה התחלצי לכבות את מערכת ה-S&S בגלל שיש לי תחושה שהיא מזרזת את הבלאי של התושבות מנוע היקרות מאוד.

אלעד

אני נוסע כמעט אך ורק באיזור מישורי..

ב"ש- קרית גת

זה ממש מוזר דיברתי עם אנשים שיש להם את הרכב והם אמרו בידיוק מה שאתה אומר..

מעניין למה זה קורה..

פורסם

למרות שבאמת היתה תקלה עם החיישן מסת אוויר וניקיתי אותו פעמיים!! אז זה ממש מוזר..

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

אז כנראה שיש בעיה. אני גם נוהג מאוד רגוע. זה ממש מוזר.

יש למישהו מושג מה יכולה להיות הסיבה העיקרית? כי אני יודע שיש המון סיבות לכך מבעיה בצמיגים ועד לחיישנים לא נקיים וכו'.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
חיישן מסת אוויר (MAF)שתיקנתי אותו לבד(ע"י ניקוי של החיישן עם ספרי קרבורטורים)

ספריי קרבורטורים אגרסיבי מאוד, אסור לשימוש בחיישן זה ועלול לגרום לו לנזק בלתי הפיך.

לניקוי MAF ישנו ספריי יעודי שאינו פוגע בחיישן

http://justmotor.yalla.co.il/products/708916/%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%99-%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%99-%D7%97%D7%99%D7%99%D7%A9%D7%A0%D7%99-MAF-%D7%95%D7%9E%D7%93-%D7%9B%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%95%D7%99%D7%A8

אני לא יודע מה הייתה הבעיה המקורית שלך, אבל אני מקווה שלא החמרת אותה עם ספריי קארבורטור.

יום טוב גם לך

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום רב

רכב - סטרואן 3 פקאסו שנת 2012

לפני שנתיים נשרפה אלקטרוניקה של ההגה .

אתמול "הלך" מנוע. רכב עבר רק 150,000 ק"מ - דיזל .

האם יש עוד למשהו בעיות כאלו?

אולי חברה מתקנת ללקוחות בגלל שיש הרבה תקלות כאלו?

• תוכן חדש...