Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה שלא יהיה, כנראה שעד הקיץ אתה לא יכול לעשות הרבה...

התבלבלת, זה נכול בנזילות מגג לא אטום, לא מצנרת פנימית בבניין...

פורסם

שניהם באופסייד - או ששניהם צודקים.

את הנזילה צריך לאתר ולעצור בהקדם האפשרי.

הפיניש צריך להמתין כמה חודשים - אולי אפילו עד סוף הקיץ, כדי שהקירות יתיבשו. תיקון מוקדם מדי יגרום לספיגת המים בחומרי התיקון (מילוי וצבע) וצורך בתיקון חוזר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

צודק כמובן, התכוונתי שגם טיפול בנזילה עצמה מגג (בניגוד לצנרת) - כלומר איטום הגג - לא ניתן לעשות עד שהגג מתייבש. לעומת צנרת שניתן לתקן גם כשהקיר עדיין רטוב.

פורסם

עדכון ללא עדכון -

הגיע אינסטלטור נוסף מטעם הדירה השנייה שנמצאת מעל השכן שגובל איתי.

הסתכל אצלי. הסתכל אצל השכן. משמש קצת את התקרה. לא עלה לדירות למעלה שמהן יש חשד לנזילה.

אמר שהתקרה יבשה. יש לו ניסיון של 20 שנה והוא יודע - הייתה נזילה - עכשיו יבש - רק לתקן.

במקרה הוא הביא כלים. 600 ש"ח והוא מסדר לי פיקס.

אמרתי לו שיילך לחפש ת'חברים שלו.

עליתי גם ונגעתי בתקרה. אני לא משוכנע שזה יבש. אני חושב שיש עדיין מקומות שהם מעט לחים. אולי. קשה לדעת.

מה לעשות?

פורסם

חכה וראה מה מתקדם. אם יש רטיבות - ובודאי אם יש נזילה פעילה - תראה את הסיד\צבע מתנפח ומתקלף, ואת כתמי המים מתפשטים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...