Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

לאחרונה הופיע לי בתקרה של המטבח רטיבות.

המטבח שלי צמוד למטבח של השכן. ומעילנו 2 שכנים עם מטבחים צמודים גם כן.

הרטיבות בצד שלי משמעותית גדולה יותר מאשר זאת של השכן שחולק איתי קיר באותה קומה.

בא היום אינסטלטור של הביטוח של השכן מעלי. בדק עם מצלמה וטען שאין פיצוץ בצנרת מעליי.

אבדוק עם השכן השני שנמצא מעל השכן שגובל איתי בקיר - למרות שהסיכוי נמוך בגלל שרוב הרטיבות בתקרה שלי.

השאלה שלי איך אני מתקדם מכאן?

כי יש לי בעיה רצינית - אני לא רוצה לחכות יותר מדי. השכן מעליי מבחינתו עשה את שלו.

פורסם

לא מחייב שיהיה פיצוץ בצנרת, מספיק שהרובה בריצפה לא טובה ונכנס מים,

בן כמה הבניין? האם הקיר הרטוב הוא קיר חיצוני או פנימי?

האם קיימת רטיבות לשכן שמעליך או לא?

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

האם בוצעה בדיקה עם שעון לחץ?

האם באותו איזור עוברת גם צנרת משותפת של הבניין, או צנרת שמגיעה לשכנים 2 קומות מעליך ומעלה?

האם צנרת הדלוחים והביוב נבדקה?

האם יש מרזבים שיכולים להיות מקור הרטיבות?

האם יש מרפסות שיכולות להיות לא אטומות?

תביא בחשבון שהמים שמגיעים לתקרה שלך יכולים להגיע ממרחק די גדול בקומה שמעליך, ואפילו מקומה יותר גבוהה.

מניסיון מר - איתור מקור דליפה יכול להיות עניין לא פשוט ולארוך לא מעט זמן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רטיבת בתקרה זה משכן מעל. השאלה רק איזה, ומה מקור המים.

כפי שכתבתי - בדיקה במצלמה תרמית היא חלק קטן מהבדיקה.

הייתי נוכח בעבודה של מאתרים מנוסים ומצויידים היטב. מצלמה תרמית, קולונוסקופ באורך 10 מ', וכל מיני גאדג'טים מתוחכמים, ועדיין לוקח שבועיים לאתר את המקור.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אז אני במצוקה - כי השכן מעליי כרגע בדק ולטענת האינסטלטור של הביטוח הכל תקין.

איזה כלים יש לי?

אנחנו נפנה גם לשכן השני, למרות שסביר להניח שהנזילה לא ממנו. רק בשביל לשלול.

פורסם

יש לי ניסיון מר עם האינסטלטור של חברת הביטוח. אני תמיד חוזר לסיפור שהיה לפי לפני 5 שנים כאשר האינסטלור של חברת הביטוח בדק וקבע שאין נזילה מנרת הבים. הוא צדק. כעבור 3 חודשים נמצא הסדק בביוב. בדרך הוא גרם לשנים נזק של איזה 10 אש"ח בכך שגרם להם לאטום מחדש מרפת שהיתה אטומה כראוי, ולשכן אחר נזק של מאות אלי שח בנזקים למבנה (כיון שמקור המים לא אותר) ובאבדן הכנסות מהשכרת הדירה.

נראה שהוא בדק רק את צנרת המים החמים, וכאמור, יש הרבה מקורות אפשריים נוספים לדליפה.

פורסם

אצלנו הייתה רטיבות שהתחילה אצל שכן בקומה 4 (אנחנו 2) שהוא לא מעלינו בכלל. מים זה עסק מחורבן ביותר,צריך רק מקצוענים כדי לאתר נזילה כמו שצריך. בכל מקרה אל תשכח בסוף שיפוץ אצלך על חשבונם.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני כרגע לא צריך "שיפוץ". אני צריך קצת צבע וטיח בתקרה - אבל זה יכול להחמיר ואני מנסה למנוע את זה.

קשה לי להאמין שזה בגלל נזילה בקומה גבוהה יותר בגלל שזה רק בתקרה שלי ולקומה מעלינו אין כלום בתקרה.

אפנה מחר שוב לחברת הביטוח - השלב הבא - מקצוען מטעמי בתשלום ותביעה קטנה.

פורסם
אז אני במצוקה - כי השכן מעליי כרגע בדק ולטענת האינסטלטור של הביטוח הכל תקין.

איזה כלים יש לי?

אנחנו נפנה גם לשכן השני, למרות שסביר להניח שהנזילה לא ממנו. רק בשביל לשלול.

יש סיכוי טוב שזה מהשכן השני, הצד שבו הרטיבות רבה יותר לא תמיד קשור למאיזו דירה הנזילה, אלא גם לשיפוע שבו המים נוזלים בוך התקרה. קרה אצלי פעם - היתה נזילה מהשכנה שלי, אבל רוב הרטיבות היתה באיזור שמתחת לדירה שלי. בגלל השיפוע, רוה המים התקוו בצד שלי.

פורסם

סתם אם אפשר לשאול איפה אתה גר?

לגיסתי פשוט לפני יומיים התחילה גם כן רטיבות במטבח,אותו סיפור-מטבחים צמודים ושני השכנים סובלים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא אז אתם לא באותו סיפור,היא בערך בסטטוס שלך. מחפשת את הנזילה.

• תוכן חדש...