Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שכנעת אותי, נוסיף אחד לחנייה שיעמוד ליד הממבה T1.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

האיטלקים האלה יודעים מה הם עושים!

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם

כמו שאומר הומר סימפסון......אההההה יממממ דונטס........:lol:

איטליה איטליה איזו מדינה...ההיית או חלמתי חלום? :shock:

אם נתנו את מורן אטיאס לאיטלקים לא מגיע לנו משהו חזרה????:idea:

פורסם

אחד נגד כולם : נראה לי שיש פה הרבה מן הדעה הקדומה.כל מה שאיטלקי יפה . לא נראה לי הכלי זה לא יותר יפה מה K1200 שדיברנו עליו לפני יומים. גם לא יותר אקזוטי ,לא יותר מושך תשומת לב ,לא יותר חזק,לא יותר אמין . בקיצור נראה כי ההתלהבות פה רק בגלל שזה MV .(אז הם יצרו את הכלי הכי יפה בעולם זה לא אומר ששאר הכלים שלהם יצירות מופת)

Dead but dreaming

פורסם
אחד נגד כולם : נראה לי שיש פה הרבה מן הדעה הקדומה.כל מה שאיטלקי יפה . לא נראה לי הכלי זה לא יותר יפה מה K1200 שדיברנו עליו לפני יומים. גם לא יותר אקזוטי ,לא יותר מושך תשומת לב ,לא יותר חזק,לא יותר אמין . בקיצור נראה כי ההתלהבות פה רק בגלל שזה MV .(אז הם יצרו את הכלי הכי יפה בעולם זה לא אומר ששאר הכלים שלהם יצירות מופת)

בכל הקשור לעיצוב, לגבי MV והברוטלה יותר מאשר ה - F4, קיים כמעט קונצנזוס כלל עולמי כי מדובר באחד העיצובים היותר יפים.

לא שזה צריך לשנות את דעתך אבל בהחלט לא מדובר במשהו מקומי.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

עצם העובדה שמתלהבים כאן מעיצוב בן 6 שנים (נדמה לי שהוצגה לראשונה ב-99 כשה- F4 הוצג שנה קודם) אומר הרבה מאוד. מישהו רוצה להתלהב מ- R750 שנת 99 עם גיבנת או CBR 99 חלבי/פרווה ? כנראה שלא אבל רק תן להם איזה 998 או 918 (רואה לא כתבתי 999...) . איך אמר לי פעם ברדה - אופנוע איטלקי זה תסתקל עלי אל תגע בי. בכל העולם העיצובים האיטלקיים נחשבים מדהימים אבל רגישים ביותר לנושא אחזקה (רוצה לומר לא אמינים) אבל עדיין כוסיים לאללה. עכשיו אני יורד למטה להתנצל לפני ה- ZX 99 שלי ולומר לו ששיקרתי הכל בבל"ט זה סתם בשביל הפורום ....זה לא אתה זה אני ...וחוץ מזה אתה מה זה חתיך (פיהוק...).

Machines need love too - Terminator I

פורסם

תגובה לג'ונתן: זה כבר לא כלל קבוע לכל האופנועים האיטלקיים

הRSV של אפריליה

מצליח גם להיות אופנוע מוצלח במיוחד

(ע"פ מבחנים בחו"ל כ מובן)

וגם בעל אמינות שמשתווה ללא שום בעיה לאופנועים יפנים

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

• תוכן חדש...