Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 30-35 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברי הפורום,

אימי מעוניינת לקנות לאחי הקטן רכב חסכוני שישמש עבורו בלבד, הוא קיבל את הרישיון (ידני) בחזרה לאחר כשנה-אפילו פחות, של הקפאת הרישיון בגין נהיגה בשכרות, והיא מחפשת רכב יד 2, בתקציב 30 אלף, אני מקווה שהיא תעלה ל35 אלף, עוד לא שאלתי.

בעיקרון, אחי הקטן התגייס לצבא, חוזר בימי רביעי עד שבת, וצריך רכב שישמש לו לנסיעות בכפר ואולי גם נסיעות בין עירוניות.

אני 1.80, הוא טיפה גבוה ממני, אז צריך שיהיה מרווח, ואמין, שלא ילך למוסך כל שני וחמישי, בקיצור, רכב אמין, מרווח, וחסכוני אם אפשרי כמובן.

מה הייתם מציעים לנו, אני הסתכלתי בלוח יד2, וראיתי אופציות מעניינות, קיה פיקנטו 2011, שברולט ספארק 2013 או כמובן פיאט פנדה 2011 (לא בטוח לגבי השנתונים, יכול להיות שאני מתבלבל ביניהם).

הצעות\הערות\משהו?

פורסם

הפנדה אופציה טובה,חיסכונית ולא יקרה לאחזקה,לספארק יש יתרון במנוע החזק יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפיקנטו יכולה להיות אופציה מאוד טובה למי שמחפש רכב ששומר טוב על הערך שלו, אבל זה דיי תלוי גם בפרמטרים אחרים כמו כמה ידיים היא הספיקה להחליף, כמה קילומטרז' היא עשתה וכו'. נסה להיות סבלני ובדוק כמה אופציות.

• תוכן חדש...