Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1. הבעיות לא נפתרו.

2. יש פחות תלונות על הפוקוסים עם מנוע 2.0 כי נמכרו מהן פחות.

3. יש אחריות מורחבת על הגיר - אבל נהיהי יותר ויותר קשה למכור אותן כיד שניה קח שיתכן שהפער בין הקניה למכירה יהי מאד גדול.

4. לא אתפלא אם תוך 3-4 שנים הן ימכרו בפחות מ-10000 ש"ח בדיק כמו הרנו מגאן מ-2008/9.

5. אני לא חושב שאי אפשר לחיות איתן - אבל ממליץ לך לקחת את כל מה שכתבתי - בחשבון.

תודה! הבנתי שהאחריות של ה10 שנים היא רק על המחשב גיר (במודלים שאני אקנה כנראה ה5 הראשונות כבר נגמרו),

מישהו יודע לומר לי מה הבעיות העיקריות של הגיר הזה?

האם מחשב (הרכיב עם 10 שנות אחריות) הוא המקביל של מכטרוניקס בווגאיות?

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חפש רכב אחר, למה להכניס ראש בריא למיטה חולה?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

האמת שאני לא מוצא תחליף. חוץ מעניין הגיר הרכב מושלם בשבילי

פורסם

מה מיוחד ברכב הזה שאין לו תחליף? תמצא לך מיצובישי לנסר עם מנוע 1800 סמ"ק במקום הצרה הזאת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אז למה לא וואגית?

בשנתונים הרלוונטיים לי יש להם מחלות יותר גרועות מהפוקוס (בנוסף לגיר יש גם מנועי טורבו חולים), אני אצליח לקנות שנתון יותר נמוך וכנראה שהם עברו אצל הרבה ערסים.. ובכללי זה אחלה רכב אבל לא משהו שאני יכול להגיד שאני רוצה.

מה מיוחד ברכב הזה שאין לו תחליף? תמצא לך מיצובישי לנסר עם מנוע 1800 סמ"ק במקום הצרה הזאת.

נראה מדהים לדעתי בגרסת ספורט, אני אוהב את ההרגשה שהוא נותן והגימור וגם יש לו היגוי טוב.

מיצובישי עם דשבורד קשיח לא בא בחשבון

פורסם

הואגיות עם המנוע 122 למיטב הבנתי אמינות למדי. נשאר לך רק להתמודד עם סוגיית הDSG בדומה לפאוורשיפט.

ולנסר לעומת גולף או פוקוס, לא הייתי טורח אפילו להתייחס להודעה הזאת .

V5

פורסם

אני עם מיכאל. יש את הרכבים עם מנועי ה1. 2TSI שירגישו לך הרבה יותר מהירים מכל פוקוס 1.6 ואני אפילו לא מדבר על 1.4 טורבו עם ה122 כ"ס. המנועים הבעייתיים הם 1.4 טורבו+סופר בגרסת ה160 כס שלהם ומהם כן הייתי ממליץ להתרחק.

פורסם
צבי, נתת תחזית קודרת...

הבעיה שללא אחריות על הגיר גם ב10,000 זה לא יהיה עסקה כדאית...

ב-10 אלף זו עסקה מאוד מאוד כדאית.

אם יודעים את עלות התיקון הנפוץ, אפשר לשקלל אותו לתוך המחיר.

הבעיה עם הרכב הזה היא אחרת: בניגוד לוואגיות עם ה-DSG, הרכב הזה נמחק מהשוק.

הליסינג הפסיקו לקנות אותו לגמרי (רכבי וואג עדיין נמכרים כליסינג ומוניות גם), עד שהוחלף הגיר.

ועדיין, ב-10 אלף הייתי קונה, ונוהג עד שלא יבוא לי לתקן יותר...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

התקלות בוואגיות הן לא כאלה נפוצות כמו שנראה מכל הפרסומים ברשת. כמות התקלות ותדירותן יורדת כל הזמן. בפוקוס התקלות נפוצות מאד ואין כלי רכב שלא סובל מהן.

על כבישי הארץ נוסעים כ150000 וואגיות עם TSI/DSG יש כבר ניסיון רב בטיפול במכללים הללו ונהיה הרבה יותר זול להחזיק/לתקן את המכלולים השונים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...