Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רכב משפחתי גבוה עד 80 K


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין ברכב למשפחה 5 נפשות.

רכב גבוה נח ומרווח.

שיכיל שני בוסטרים וסל-קל.

ממה שראיתינזה נע בין מיני וואן כמו טויוטה וורסו, ל"גיפון" כמו קפטיבה ספורט ואאוטלנדר.

אני נוסע בערך 13 km בשנה...

כמובן חסכוני כמה שיותר [emoji12]

 

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם

המושב בשורה השניה בטויוטה ורסו מחולק בצורה מתאימה ביותר למה שאתה מבקש + בונוס של זוג מושבים קטנים נוספים . רכב אמין, לא יקר לתחזוקה ובעל צריכת דלק יחסית טובה. רכב מבוקש וסחיר. אבל בגלל שהוא מבוקש, התקציב מאפשר רכב משנתון 2012 עם נתונים טובים, אולי 2013 . הדגם המומלץ הוא 2013 לאחר מתיחה. השאלה בשביל מה צריך רכב גבוה? אם זה כדי שיהיה נוח להיכנס אליו, ורסו מתאימה.

לטיולים, אפילו בשבילים , בכלל לא.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מציע לך לחפש ורסו במצב שמור מ 2013, ואולי להגדיל קצת את התקציב בשביל לשים יד על אחת טובה.

ההבדל הכי גדול בין 2012 ל 2013 זה בבידוד רעשי מנוע וכביש .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

באותו התקציב אפשר לקנות רנו סניק\ גרנד סניק 2000 סמ"ק (מנוע וגיר של ניסאן ) ולקבל רכב יותר גדול, נוח וכנראה משנתון יותר מתקדם. אבל יותר יקר בטיפולים, עם צריכת דלק יותר גבוהה ושמירת ערך פחות טובה.

לא חייבים טויוטה, אבל לורסו בארץ יש כמה יתרונות , וגם נמכרים כל שנה יותר ורסו מאשר רנו גרנד סניק וסיטרואן C4 פיקאסו ביחד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

×
×
  • תוכן חדש...