Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום שנה עם אברת 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעקרב הקודם היה לי מונזה, אחלה סאונד אבל החלפתי לדוד של אוטו איטליה.

ברכב הנוכחי שוב יש לי מונזה אבל הפעם אולי אשאר איתו.

פורסם (נערך)

לגבי הנסיעות מבחן, אין שום בעיה לקחת את הרכב לנסיעה אמיתית. לא לכולם יתנו, הם קודם מסננים על מנת לבדוק רצינות (כמו כבר ציינו כאן). כשאני באתי, לקחתי לשעה וחצי, ואף אחד לא לחץ עליי להחזיר, פשוט הספיק לי.

לגבי המונזה, כמו שshandor אמר, זה תוספת מקורית מהיצרן, לא custom.

יש גם דודים אחרים כמו של אוטואיטליה, הרבה יותר חזקים ונשמעים מעולה.

עריכה אחרונה על ידי aribrukman007
פורסם

הכלה החדשה זאת אברת 595 קומפ׳, מצורפות כמה תמונות (אחות תאומה של הרכב של shandor)

בתמונה האמצעית...באיזה כביש מדובר?

פורסם

תתחדש על ה595 החדשה, אני מניח שהדרך הכי טובה להראות כמה אתה מבסוט מהרכב שלך - זה לקנות אותו שוב.

הסתכלתי על כמה רכבי אבארת׳ לפני שהזמנתי את הנוכחי ונבהלתי קצת מהירידת ערך (רכבים בני שנה שנתיים עם ק״מ בודדים נמכרו בסביבות ה100-110 לאחר שעלו מעל 160 כחדשים). אולי טעיתי ומשם כבר הירידה לא משמעותית.

ציינת שקנית את ה500 המקורית עם כמעט 100 אלף ק״מ על השעון, איך הרכב מרגיש לגילו? קרקושים? איכות הרכבה? התקלפויות התא נוסעים?

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם

היו קרקושים, אבל לא הרבה.

מבחינת התקלפויות וכו׳ הבפנים היה במצב ממש טוב, אפילו יותר ממה שציפיתי.

לגבי הירידת ערך, מ160 ל120 זה 25 אחוז ירידת ערך, בשנתיים זה לא הרבה.

תסתכל בכמה נמכרות 208/קורסה בנות שנתיים.

פורסם

האמת שלא בדקתי מחירונים עד עכשיו, דיברתי רק לפי מה שראיתי ביד2.

אבל אם כבר אמרת, זה עניין אותי אז בדקתי.

מחירון סקורפיו ידנית חדשה 155 אש״ח, 208 ידנית חדשה 150.

מחירון סקורפיו ידנית 1.1.14 - 96 אש״ח, ירידת ערך של 38 אחוז (59 אש״ח אבסולוטית)

מחירון 208 ידנית 1.1.14 - 88 אש״ח, ירידת ערך של 42 אחוז (62 אש״ח אבסולוטית)

הבדלים קטנים, אבל ממש לא תואם את טענתך (שוב, לא שזה עניין אותי עד עכשיו, דיברתי רק לפי מה שראיתי בלוחות).

פורסם
האמת שלא בדקתי מחירונים עד עכשיו, דיברתי רק לפי מה שראיתי ביד2.

אבל אם כבר אמרת, זה עניין אותי אז בדקתי.

מחירון סקורפיו ידנית חדשה 155 אש״ח, 208 ידנית חדשה 150.

מחירון סקורפיו ידנית 1.1.14 - 96 אש״ח, ירידת ערך של 38 אחוז (59 אש״ח אבסולוטית)

מחירון 208 ידנית 1.1.14 - 88 אש״ח, ירידת ערך של 42 אחוז (62 אש״ח אבסולוטית)

הבדלים קטנים, אבל ממש לא תואם את טענתך (שוב, לא שזה עניין אותי עד עכשיו, דיברתי רק לפי מה שראיתי בלוחות).

אבל המחירון לא מחובר למציאות ב208, חדשות עולות על הכביש בפחות מ140 אלף. בנוסף לכך לפי מה שאני יודע ה208 לא נמכרות ביד שנייה מתחת למחירון והאבארט די הרבה מתחת (במיוחד עם הקיטים של האסה אסה שמוסיפים הרבה למחיר כחדשה וכיד שנייה התוספת לא מגולמת במחיר המכירה למרות שמתבטאת בתוספת במחירון).

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

תראה אני לא יודע מאיפה הנתונים האלה, כמו שshandor כתב, עקרבים במצב טוב נמכרים במעל המחירון (הוא בעצמו מכר את שלו במעל המחירון), ואני מכיר כמה כאלה.

לפני שקניתי את הקומפי, חשבתי גם על הפיג׳ו. באותה עת היו 3 אקזמפלרים ביד2, שתיים מהם בני שנתיים כאשר נמכרו ב90 וב83(!), השלישי בן שנה ונמכר ב100.

כלומר, שלושתם נמכרו הרבה מתחת למחירון, ואפילו שקלתי לקנות אחת כזאת רק בגלל המחיר הזול שלה והשיפור בשנתון ביחס לעקרב הקודם שלי (והפרש נמוך במחיר)

בסוף עשיתי נסיעת מבחן, לרכב יש הרבה יתרונות אבל אני לא התחברתי והעדפתי לוותר.

פורסם

ואני מכיר מקרוב מאוד לפחות שני אנשים, איד שמכר עקרב עם קיט הרבה מתחת למחירון ואחד שעדיין לא מצליח למכור מתחת למחירון, שתיהן במצב תצוגה, שמורות ביותר. גם ההיגיון הולך בכיוון הזה, אין מה לעשות, רכב כזה שנמכר כחדש במחיר כל כך מוגזם, מקבל מכה רצינית בשנים הראשונות.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

• תוכן חדש...