Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה אני מתעניין ברכישת רנו פלואנס 2012/13 טורבו דיזל. מתעניין בדגם קומפורט או Previlege. הבנתי מכמה אנשים שיש להם את הרכב שהוא מאוד חסכוני, משהו כמו 1000 ק"מ למיכל אחד, ושהוא מאוד מאובזר ומפנק, רק ששמעתי מספר טענות שהרכב לא ממש אמין ושהוא סובל מכל מיני תקלות חשמל, חיישנים וכדומה. האם זה נכון? אשמח לתשובה ממי שיודע.

פורסם

לא מכיר תקלות חשמל , הגיר זה החלק הרגיש ברכב הזה וצריך לבדוק את מצבו.

עדיפות לאחת.לאחר מתיחת הפנים , עברה שיפור באיכות הפנים.

• אחראי פורום
פורסם

משיחה עם מנהל מרכז שירות של רנו עולה שיש רגישות במחשב גיר. כמה נפוץ, האם סדרתי - לא יודע.

מניח שהיינו שומעים על זה יותר אם זה היה סטייל DSG. פה בפורום זכורים לי שני מקרים, אמנם במגאן אך הם זהים.

לאבי יש את המגאן המקבילה וגם נהגתי על הפלואנס, הפלואנס נעימה ובעלת מושבים טובים וביצועי המנוע והגיר מצויינים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני כבר עם פלואנס שניה (הראשונה הוחזרה ללחסחנג עם 120K ק"מ וחיים לא קלים), הרכב בנהיגה חסכונית אכן חסכוני להפליא ויכול להגיע ל1000 ק"מ למיכל, ובאופן כללי אמין וללא בעיות.

פורסם

אני עם פלואנס 13.

140000 ק"מ.

בחברה בה אני עובד יש 6 רכבים .

ב3 היו בעיות ו3 עובדים ללא בעיות.

הבעיות: 2 מחשבי גיר, שיפוץ גיר ושיפוץ טורבו. סה"כ נראה שהריבית בסדר מבחינת אמינות אבל לא "מקררים" כמו רכבים יפנים מפעם.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

זה לא גיר רציף של ניסן, אלא גיר רובוטי כפול מצמדים כמו של פורד פוקוס 2012-2015 בגרסה קצת שונה.

גיר רציף של ניסן מותקן בפלואנס 2000 סמ"ק וגרנד סניק בנזין, ויש איתו פחות בעיות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

דווקא על הגיר הרציף של ניסאן היו פה לא מעט דיווחים על בעיות וגירים שמתו בטרם עת - ייתכן ויותר מהגיר הכפול מצמדים של רנו.

הגיר הוא לא כמו הגיר של הפורד פוקוס - כי אם הוא היה כזה לא היית רואה את הרכב ממשיך להצליח יחסית בשוק ולהימכר אלא פשוט להיעלם כמו שנגזר על הפוקוס בזמנו - כנראה רנו עשו איתו משהו יותר טוב.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

זה כן אותו גיר כמו של פוקוס, עם תוכנת ניהול שונה ואולי עוד כמה הבדלים אבל אותו גיר של אותו יצרן Getrag.

אולי הדברים האלו + אופי פעולה שונה של מנוע דיזל גורמים לכך שתקלות מופיעות בשלב יותר מאוחר בהשוואה לפוקוס.

• תוכן חדש...