Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לדעתי ומניסיוני כדי להצליח ולהתקדם בארגון יש צורך בשילוב של המרכיבים הבאים:

1. יכולת/השקעה/התמדה

2. מזל!!

3. יחסים טובים עם המנהלים (בתנאי שההתקדמות היא פנים ארגונית ולא מבחוץ).

לרוב, כל רכיב לבדו לא יספיק. כמובן שיש יוצאים מהכלל.

כבעל תפקיד ניהולי בארגון שבו אני עובד, אני יכול לומר כך:

1. לא אקדם עובד שאינו מקצועי. באותה מידה לא אקדם עובד מקצועי שאיני מסתדר איתו.

2. ככל שהמנהל חזק יותר ובטוח יותר במעמדו בארגון הוא יגייס ויקדם אנשים מקצועיים על בסיס כישוריהם. ככל שהמנהל חלש יותר או חסר בטחון לגבי מעמדו בארגון, הוא יטה לקדם עובדים חלשים יותר שלא מהווים איום עליו.

עריכה אחרונה על ידי ETAA
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לצורך העניין, לאו דווקא הבאתי דוגמא אישית. קטונתי מלדעת אם אני טוב או לא. פשוט אלו דברים שאני רואה אצלנו על אנשים אחרים שהיו סופר מקצועיים וירקו להם בפנים.

בכול מקרה תודה על התובנות

פורסם

כנראה שראית רק חלקים מהתמונה הגדולה. החיים הם הרבה יותר מורכבים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

קרוב משפחה שעבד באלביט בזמנו בדרג ניהולי בינוני טען ש 25-30% מזמנם של המנהלים עסק בפוליטיקה כיצד לקדם את מרכז הרווח אותו ניהלו וכיצד לקדם את מעמדם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
פשוט אלו דברים שאני רואה אצלנו על אנשים אחרים שהיו סופר מקצועיים וירקו להם בפנים.

נשמע שהם צריכים לעסוק פחות בעבודה ויותר בעדכון קורות חיים והליכה לראיונות עבודה במקומות אחרים.

אם אתה מרגיש שרע לך במקום עבודה, חפש עבודה אחרת. אם המקום מקדם אנשים על סמך אח של/אישתו של/חבר של/יזיזה של, אז שיתקעו בעצמם עם החברים שלהם. אתה לא צריך לשבת ולהתמרמר שם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...