Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

IMG_0108.jpg

שלושת המנורות נדלקות כשמתחשק להן, המנורה של הטמפ' שמן מהבהבת, בדרך כלל המנורות נדלקות במצב עמידה כשהתיבה על P, אך יש מקרים שבנסיעה ארוכה זה נדלק באמצע, על מנת לגרום להם להיכבות יש לעמוד בצד עם מנוע מדומם כמה דקות ואז להניע שוב, לפעמים המנורות ידלקו שוב במהלך הנסיעה אבל בדרך כלל זה קורה רק פעם אחת.

היום למשל זה קרה כשהרכב עצר לתדלק, כ-2 דקות לאחר שהניעו אותו לאחר עמידה ארוכה. לאחר התדלוק הרכב נסע 60 ק"מ ללא המנורות, אחרי המתנה של כשעתיים הרכב נסע 30 ק"מ וב30 ק"מ הנוספים שנשארו כדי להגיע לבית המנורות נדלקו 4 פעמים.

בנסיעה דומה לאותו המקום לפני שבועיים המנורות לא נדלקו בכלל.. מה שאני מנסה לומר שזה קורה מתי שבא לו ואיך שבא לו.

בנסיעה למוסך נאמר שעל מנת להצליח לסרוק את התקלות הרכב צריך להגיע למוסך כאשר המנורות דולקות, מי שמכיר את מרפי אז בזכותו כל ההגעות למוסך המנורות היו כבויות. התקלה קיימת ברכב כחודשיים ולפני השבוע הרכב עבר טיפול גדול במוסך וזה לא עזר, חשוב לציין שכשאשר המנורות דולקות הרכב מתנהג רגיל ללא שום שינוי.

אשמח לייעוץ, תודה.

פורסם

אני קצת מפקפק בדברי המוסך שאתה צריך להגיע למוסך כשהנורות דולקות.

לדעתי - אם נורות דולקות - נרשמת בכל מקרה תקלה במחשבי הרכב. אם הנורה נכבית ונדלקת - כנראה התקלה "גבולית" (אך קיימת, לאור העובדה שזה מופיע ונעלם חליפות).

alfa 156 2.5.

פורסם

אם AT OIL TEMP מהבהבת גם זה תקלה בגיר

ברכבים אלה זה בדרך כלל נגמר במוח גיר חדש

המוסך צודק כשיש תקלה בגיר בסובארו ואז המנורות נכבות לבד אי אפשר לדעת מה התקלה

לפי מה שאתה רושם אני מהמר שהתקלה היא ב LOCK UP DUTY SOLONEID כדי לגרום לתקלה להידלק צריך רק לנסוע עם הרכב מהר

פורסם

לא

זה תקלה בממיר מומנט שלא משתחרר לפני עצירה וגורם לכיבוי המנוע

לממיר מומנט יש גם סולונאיד(שסתום) חשמלי במוח גיר וזה גם תקלה נפוצה

כמובן שיכולים להיות עוד דברים אבל בשביל זה צריך לסרוק את הרכב

פורסם

היה לי בעיה דומה בסובארו 2 מנורות דלקו כמו שלך ועוד מנורה אחרת, זה היה בגלל שהניעו עם כבלים כשהמצבר היה גמור, וכשהחליפו מצבר אחרי נסיעה הכל נכבה,

[אפשרי גם לאפס], אז כמו שאחרים אומרים תבדוק מצבר- טעינה ואלטרנטור

• תוכן חדש...