Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט בראבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבעיה שלך היא לא הגיר או הטורבו אלא לקוות למצוא אחת במצב טוב/סביר.

אין הרבה היצע לרכב ויש לו ביקוש גבוה, צריך להיות עם יד על הדופק.(לי לקח חודשיים למצוא)

לגבי הגיר שום טלטולים ושום נעליים, אנשים חושבים שהם נוסעים על אוטומט ומדביקים את הדוושה לרצפה - אם זה סגנון הנהיגה שלך אז הגיר לא יתאים לך. ברכב הזה מספיק ליטוף של הדוושה והרכב יאיץ יפה מאוד ויחליף הילוכים בצורה חלקה.

אם אתה רוצה להתגרזן - תוכל לעבור למוד ידני.

אני בסך הכל רוצה לנהוג רגיל ללחוץ לעיתים

לפעמים יהיה צורך בלהדביק לרצפה ואני רגיל לאוטומט

איך הבראבו שונה פה מצטער שאני לא מבין

לחבר היה קורולה רובוטית והוא כל נסיעה לוחץ מלא וזה מרגיש אוטומטי רגיל

פורסם

תקשיב, אני נוהג על הרכב 3 ומשהו שנים ואתה באמת יכול להיות רגוע.

אני אישית נוהג רק על המצב הידני וזה חלק לחלוטין, אנשים לידי לא מרגישים כלום.

מעבר לזה הרכב אמין מאוד וזה הכי הרבה רכב שתקבל בתקציב שלך.

מה הקאטצ'? כנראה שיהיה לך מאוד קשה למצוא אחת.

פורסם

אתה מתקשה להבין ולכן אני ממליץ לך פשוט לעזוב את הנאמר כאן.

הרכב ייסע ככל רכב אוטומטי, זה לא מצריך ממך שום ידע מיוחד.

סה"כ ניסו להסביר לך את ההבדלים ואם יורגש הבדל בתחושה איך ניתן למנוע או להסתדר, אבל כפי שאני רואה לך לא יורגש שום הבדל גם ככה.

אני רק אנסה לנסח את זה בצורה פשוטה יותר - ישנן תיבות אוטומטיות המעבירות הילוכים מהר יותר וישן המעבירות לאט יותר, ישנן העושות זאת בצורה חלקה וישנן העושות זאת בצורה מעט פחות חלקה וישנן גם כאלו שכלל לא נעימות במצבים מסויימים. לכן כל מה שמומלץ זה לעשות סיבוב על הרכב ולראות אם הוא מתאים לאופי ולדרישות שלך.

פורסם

אני אף פעם לא מוריד רגל מהגז בזמן העברה.

יותר מזה, זה קצת מבלבל את הרכב כשעושים את זה.

החולשה של הרכב זה הגיר, אבל הוא ממש לא נורא כמו שעושים ממנו.

במצב ECO הוא מעלה הילוכים מוקדם אבל לא מוקדם מדי, הבעיה היא שהוא לא דואג להוריד בזמן והרבה פעמים אני מוצא את עצמי אחרי פניה בהילוך חמישי על 1000 סל"ד.

במצב "ספורט" (לא בדיוק ספורט, פשוט לא ECO :)), הוא משתהה עם העלאת הילוכים וזה מרגיש שאני מתקדם יותר לאט מאשר בECO, קצת כמו לתת גז בניוטרל.

במצב הזה הגיר מוריד הילוך כבר כשמתקרבים ל1500 סל"ד, לעומת מצב ECO שבו הגיר מוריד הילוך לקראת 1000 סל"ד.

אבל מה שמעצבן זה שאם מאטים קצת חזק מדי הגיר מוריד הילוך מאוד מוקדם ואתה יכול למצוא את עצמך בהילוך נמוך מדי וסל"ד גבוה מדי למצב שאתה נמצא בו, פתאום הוא קופץ ל2500-3000 סל"ד.

הם היו צריכים לעשות איזשהו מצב ביניים בניהול של הגיר.

כל השאר מתפקד בסדר גמור, אין בעיות אמינות עם הגיר או הטורבו.

הרכב אצלנו מעל שנתיים וחצי, כמעט שלוש.

זה לא רכב שאפשר לקנות ככה "על עיוור", חייב לעשות נסיעת מבחן כדי להבין אם אתה יכול להסתדר עם הגיר או לא.

They are trying to ban me...

פורסם

הגיר בסדר, מתרגלים תוך יום-יומיים. ובאופן כללי הרכב מומלץ. לא צריך לא 60 ולא 50 אלף כדי למצוא אחת נורמלית, מספיק 30-35. ממליץ לא להתפשר על רמת הגימור ולקחת sensation, כמו כן בראבו מ2010 ומעלה עדיפים על 2009. צדדים חלשים - תושבת מנוע, מזגן לא חזק במיוחד, מערכת BLUE&ME לא מאוד נוחה (חוץ מהדיבורית), הגה סביר אבל לא יותר, חלקים לא זולים. אבל זה שרוב בעלי בראבו אוהבים אותה וממליצים עליה, ואני אחד מהם, שווה משהוא.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם
צדדים חלשים - תושבת מנוע, מזגן לא חזק במיוחד, מערכת BLUE&ME לא מאוד נוחה (חוץ מהדיבורית), הגה סביר אבל לא יותר, חלקים לא זולים.

מנצל״ש כדי לשאול - עד כמה עניין המזגן החלש רציני? אני שוקל ברצינות קנייה של בראבו אבל מזגן חלש עלול להיות מאוד בעייתי מבחינתי.

פורסם

מזגן חלש? לא הייתי אומר.

בוא נגיד שבימים שהם ממש חמים לוקח לו זמן לקרר כמו שצריך, אבל אחרי זה הוא מעולה.

בהשוואה למזגן של פאג'רו למשל הוא מתקרר לאט, במיצובישי יוצא אוויר קר בשניה שהמדחס נדלק בערך.

רכב מ2011 אמור לעלות סביב ה30 לדעתי, אבל קח בעירבון מוגבל כי אני לא עוקב אחרי המחירון.

They are trying to ban me...

פורסם
מנצל״ש כדי לשאול - עד כמה עניין המזגן החלש רציני? אני שוקל ברצינות קנייה של בראבו אבל מזגן חלש עלול להיות מאוד בעייתי מבחינתי.

מכיר בראבו ידני, אם המזגן כמו ברובוטי, מניח שכן, אין איתו שום בעיה, מקרר יופי. גם ההגה שבתחילה עודף המירכוז שלו הפריע, הפך להיות חביב מאוד ובעיקר מדויק וזה יופי.

פורסם
מכיר בראבו ידני, אם המזגן כמו ברובוטי, מניח שכן, אין איתו שום בעיה, מקרר יופי. גם ההגה שבתחילה עודף המירכוז שלו הפריע, הפך להיות חביב מאוד ובעיקר מדויק וזה יופי.

מזגן חלש? לא הייתי אומר.

בוא נגיד שבימים שהם ממש חמים לוקח לו זמן לקרר כמו שצריך, אבל אחרי זה הוא מעולה.

בהשוואה למזגן של פאג'רו למשל הוא מתקרר לאט, במיצובישי יוצא אוויר קר בשניה שהמדחס נדלק בערך.

רכב מ2011 אמור לעלות סביב ה30 לדעתי, אבל קח בעירבון מוגבל כי אני לא עוקב אחרי המחירון.

הגיר בסדר, מתרגלים תוך יום-יומיים. ובאופן כללי הרכב מומלץ. לא צריך לא 60 ולא 50 אלף כדי למצוא אחת נורמלית, מספיק 30-35. ממליץ לא להתפשר על רמת הגימור ולקחת sensation, כמו כן בראבו מ2010 ומעלה עדיפים על 2009. צדדים חלשים - תושבת מנוע, מזגן לא חזק במיוחד, מערכת BLUE&ME לא מאוד נוחה (חוץ מהדיבורית), הגה סביר אבל לא יותר, חלקים לא זולים. אבל זה שרוב בעלי בראבו אוהבים אותה וממליצים עליה, ואני אחד מהם, שווה משהוא.

תודה רבה חברים מאוד חיזקתם את דעתי עליה, יש לי רק 2 דברים

האם שווה להוסיף עוד 30 אלף שקל ולקנות A3 שנת 2009~ או לא? אני מאוהב ב2 הרכבים הללו

ו2, כמה אתם משלמים מקיף וחובה על הבראבו , אני בן21 לא נהג חדש

פורסם

עוד 30K זה הרבה מאוד כסף שאתה צריך לשאול את עצמך אם זמין לך.

כמו כן האוודי תעלה יותר בביטוחים, בטיפולים, בחלפים ובצריכת הדלק.

עוד נוסיף שירידת הערך שלך על פני תקופה של לצורך העניין - 3 שנים, תהיה משמעותית הרבה יותר (נבואה ניתנה לשוטים, אבל על רכב ב 60K אתה תפסיד הרבה יותר בירידת ערך מאשר רכב ב 30K).

באופן כללי כשאתה קונה רכב חדש, במידה ויש לך את הכסף נזיל ואתה לא לוקח עליו הלוואה כזו או אחרת אין יותר מדי חשיבות לעלות הראשונית - אתה צריך לחשב כמה הרכב יעלה לך על פני התקופה שאתה מתכוון להחזיק אותו: שזה אומר לחשב ירידת ערך, ביטוחים, דלק, טיפולים ועוד המון דברים אחרים.

פורסם
עוד 30K זה הרבה מאוד כסף שאתה צריך לשאול את עצמך אם זמין לך.

כמו כן האוודי תעלה יותר בביטוחים, בטיפולים, בחלפים ובצריכת הדלק.

עוד נוסיף שירידת הערך שלך על פני תקופה של לצורך העניין - 3 שנים, תהיה משמעותית הרבה יותר (נבואה ניתנה לשוטים, אבל על רכב ב 60K אתה תפסיד הרבה יותר בירידת ערך מאשר רכב ב 30K).

באופן כללי כשאתה קונה רכב חדש, במידה ויש לך את הכסף נזיל ואתה לא לוקח עליו הלוואה כזו או אחרת אין יותר מדי חשיבות לעלות הראשונית - אתה צריך לחשב כמה הרכב יעלה לך על פני התקופה שאתה מתכוון להחזיק אותו: שזה אומר לחשב ירידת ערך, ביטוחים, דלק, טיפולים ועוד המון דברים אחרים.

אז..מה אתה ממליץ.. אני באמת לא יודע מה לעשות לצערי אני לא מבין גדול וזה מבלבל אותי התחום הזה

פורסם

גם אני לא מבין גדול, ואני על סף רכישה של רכב בימים הקרובים בעצמי.

קודם כל תגדיר תקציב, עכשיו תוריד מהתקציב הזה כמה אלפים לתיקונים, צמיגים וכו' - זה התקציב החדש שלך.

לקפוץ מרכב ב 30K לרכב ב 60K זו התנהלות לא מחושבת בעליל. אם היית מגדיר מלכתחילה 60K - אין בעיה, אבל לא כך היה.

לדעתי תקנה את הבראבו - אני נוהג על אחת כזו ב 3 שנים והיא ממש ממש אחלה. בפחות מ 4000 שקל אתה יכול להחליף טורבו ולהוציא שם עוד הרבה סוסים במידה ותרצה יותר כח בעתיד. הרכב נראה טוב לדעתי, וזה הכי הרבה רכב שתקבל ב 30K.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
גם אני לא מבין גדול, ואני על סף רכישה של רכב בימים הקרובים בעצמי.

קודם כל תגדיר תקציב, עכשיו תוריד מהתקציב הזה כמה אלפים לתיקונים, צמיגים וכו' - זה התקציב החדש שלך.

לקפוץ מרכב ב 30K לרכב ב 60K זו התנהלות לא מחושבת בעליל. אם היית מגדיר מלכתחילה 60K - אין בעיה, אבל לא כך היה.

לדעתי תקנה את הבראבו - אני נוהג על אחת כזו ב 3 שנים והיא ממש ממש אחלה. בפחות מ 4000 שקל אתה יכול להחליף טורבו ולהוציא שם עוד הרבה סוסים במידה ותרצה יותר כח בעתיד. הרכב נראה טוב לדעתי, וזה הכי הרבה רכב שתקבל ב 30K.

איזה שנה ורמת גימור אתה? מאיפה קנית וכמה קילומטרז

והאם יש לבראבו AUX או מולטימדיה נורמלית?

• תוכן חדש...