Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מיני יד שניה עד 35000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב מיני יד שניה עד 35000 שקל וכבר יש לי כאב ראש מכל הסוגים והדגמים.

אשמח לייעוץ ממכם, בעיקרון אני נהג יחיד ברכב הזה לא נוהג הרבה ורוב הנסיעות גם לא ארוכות.

מחפש רכב שהוא קל וזול לתחזוק, חסכוני בדלק ובעל גיר אוטומט בלבד.

תודה לעוזרים :-D

פורסם

מכוניות מיני חסכוניות בתקציב הזה יהיו רובוטיות חד מצמדיות (פנדה , סיטיגו אפ ומי, 107 C1 ואייגו) .

יש ניסן מיקרה שנמצאת על התפר שבין מיני לסופרמיני (החל מ2011 עם גיר רציף) וממש קצת מיצובישי ספייס סטאר.

פורסם

יש גם את האלטו (מזעזעת אמנם בטיחותית אבל אעם אתה לא מסיע אנשים מאחור או מקסימום שניים אז ניחא) וכמובן,שקאיה פיקנטו לא הוזכרה ולדעתי,אתה יכול עדיין לרכוש רכב עם אחריות למנוע ולגיר (לפרטיים נתנו 7 שנות אחריות על שני המכלולים הללו,לא ליוצאות ליסינג).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

קל בחשבון שהמיני כמו הפיגו והאחיות שלה אמנם מאוד חיסכוניות אך בעלות גיר רובוטי שהוא פחות נעים.

אם אתה תתפשר מעט על צריכת הדלק יש גם את הספלאש.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין פנדה רובטית בדגם החדש.

רכבי מיני אוטומטת זה קטגוריה בעייתית יחסית עקב שזה מתחלק ל3 חלקים:

א.רובוטיות-יש לבדוק אם מסתדרים עם הגיר.

ב.אוטומטיות-לא חסכוניות יחסית למנוע ולקטגורייה.

ג. אלטו -לא בטיחותית.

מציע לקפוץ לקטגורייה סופר מיני שם אשפר לרכוש רכב אוטטמטי עם תצרוכת דלק סבירה ובטיחותית מספיק.

גם בניסן מיקרה היו מקרים של גיר רציף בעייתי שהיבואן מנסה שיטת מצליח בניסיון לא לשלם על החלפה שלו.

בקיצור יונדאי I20

פורסם (נערך)

i20 אוטומית מגיעה עם 1400 או 1600 תצרוכת דלק שתהיה בסביבות ה1:13 משולב.

לעומת יונדאי I10 או פיקנטו עם תצורכת דלק זהה ומנועים קטנים יותר (1.2 ו1.0).

אופציה נוספת כמו שיוליאן הציע ספלאש.

אבל בכל מקרה מיני אוטומטית רגילה בטיחותית וחסכונית לא קיימת במחירים האלו כרגע.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם

תודה רבה על העצות אקח את הערתכם לתצומת ליבי.

מכיוון שלא יצא לי לנהוג ברכב עם גיר רובוטי, אפשר לדעת עד כמה זה משנה? מבחינת נסיעה זה פחות או יותר אותו דבר כמו אוטומט הבנתי שלפעמים צריך להוריד את הרגל מהגז כדי שהוא יעביר הילוך וכאלה.

השאלה היא אם זה משהו שאפשר להתרגל אליו בקלות או שהוא מפריע לנהג.

עוד שאלה של בחור צעיר שלא כלכך מבין במכוניות, האם הסטיגמה לגבי צרפתיות היא עדיין נכונה או שאני יכול למחוק את הסטיגמה הזאת מהראש ולרכוש לי רכב כזה בלי חשש לבעיות שהיו נפוצות בעבר בצרפתיות.

תודה רבה לכם!

פורסם

בקגוריית המיני הפיג'ו 108/107/והC1 זה פיתוח משותף עם טיוטה אייגו לכן אמינות פה זה לא הבעיה.

תיקח אחד כזה לנסיעת מבחן ותרגיש עם אתה מתחבר לפעולת הגיר.

תמחק את הסטיגמה לכל יצרן יש רכבים בעייתים למזלך אתה נמצא בקגוריית רכב שבה כל הרכבים אמינים.

פורסם

ההבדל בין אוטומט רגיל לרובוט חד מצמדי מורגש בעיקר בעיר הגיר פשוט לא חלק כמו אוטומט רגיל ולפעמים מושך הילוך שלא לצורך.

אותי זה מעצבן מאוד,אבא שלי דווקא אהב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דיברתי עם חבר שיש לו רכב עם גיר רובוטי ומחר אני כבר ארגיש אותו ונראה אם מתאים לי.

תודה רבה על העזרה המקצועית והמהירה עזרתם לי מאוד :)

• תוכן חדש...