Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אמרתי שיש יתרון- הוא מסתדר לי מבחינת תקציב ומבחינת מצב הרכב... ברור שהייתי מעדיף את הפרימיום הרגיל

פורסם
ראיתי את הרכב המדובר.

יש חלקים מסויימים שזהים אבל המון חלקי פח ופלסטיקה הם יחודיים לדגם האמריקאי, במיוחד החלק האחורי שהוא שונה לחלוטין.

קח בחשבון שבמקרה של נזקי פח הרכב יושבת לתקופה עד שתייבא חלפים מתאימים.

אוקיי תודה , במקרה נניח שקורה משהו הרי אני מבוטח במקיף.... כל ה״ בעיה״ נופלת על הביטוח לא? הם צריכים לארגן לי את החלק לא? תודה על העזרה

פורסם

אם אין חלפים, ולא מדובר ברכב מאד יקר, יתכן שהביטוח יחליט להכריז על הרכב כאובדן מוחלט גם אם הנזק לא גדול בגלל עלות הייבוא של חלפים ייחודים.

בנוסף יתכן שגם חלק מהחלקים המכניים, מחשבים וכיוצ"ב שונים מאלו של הדגם המקביל כאן.

לו אני במקומך - הייתי מוותר על התענוג - זו יכולה להתברר כהרפתקה לא מרנינה במיוחד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קח בחשבון שלא קל לבטח רהב כזה.

יבקשו ממך העככת שמאי לשווי הרכב אולי אפילו אישורים מדלק מוטורס על התחייבות לאספקת חלקים.

אישית, הייתי יורד שנה או מחפש מנוע 2000 כדי להישאר בתקציב.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

מצטרף למה שנאמר.

אולי זה נשמע כאילו אנחנו אובר פסימיים אבל אלה תרחישים שצריך לקחת בחשבון.

בשביל הספורט נסה לקבל הצעות מכמה חברות לביטוח ותראה עם מה יש לך עסק.

פורסם

כאשר ממלאים טפסים לביטוח באינטרנט אין אף שדה ששואל אם זה רכב בייבוא אישי. מה ימנע מפותש לבטח את הרכב (זה מזדה 6)?

פורסם

נכון, אבל בוחרים רמת גימור לפי קוד שמנפיק משרד הרישוי לכל דגם שמגיע לארץ

הרכב הספציפי הזה לא תואם למה שיופיע באתר ולכן עליו לפנות טלפונית לחברת הביטוח ולציין שהרכב הגיע בייבוא אישי.

ניסיון להתעלם מזה יכול להיגמר הרבה יותר גרוע אם חו"ח יקרה משהו וחברת הביטוח תדחה את התביעה כי הלקוח לא העלה את הנושא בזמן רכישת הפוליסה.

פורסם

תודה רבה על התשובות המפורטות באמת שטוב שהפורום הזה קיים!... לצערי ירדתי מהעניין עקב התגובות..... תודה)

• תוכן חדש...