Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בחיפושים אחרי רכב מסוים מצאתי אופציה מעניינת הרכב הוא שנת 2012 הקאץ זה שהרכב הנל הוא יבוא אישי והוא שונה חיצונית במעט מהדגם שלו בארץ! ז״א גם מבחינת ביטוח וחלקי חילוף הוא יהיה שונה? מפחיד או שאני מכניס את עצמי לסרטים מיותרים ? תודה מראש

פורסם

רשמתי אחי - מאזדה 6 2012 בדגם שונה ממה שיש בארץ הוא מנוע 2500 אבל ללא ריפודי עור וסן אוף כמו הפרימיום.. הצורה שונה גם בגריל וגם כל האוטו שונה מהדגם שנמכר בארץ

פורסם

מה היתרון של רכישת רכב כזה אם הוא פחות מפואר מהדגם האירופאי (אני מניח שאתה מדבר על דגם אמריקאי), ואין חלקי חילוף זמינים?

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

ראיתי את הרכב המדובר.

יש חלקים מסויימים שזהים אבל המון חלקי פח ופלסטיקה הם יחודיים לדגם האמריקאי, במיוחד החלק האחורי שהוא שונה לחלוטין.

קח בחשבון שבמקרה של נזקי פח הרכב יושבת לתקופה עד שתייבא חלפים מתאימים.

פורסם

אוקיי תודה , במקרה נניח שקורה משהו הרי אני מבוטח במקיף.... כל ה״ בעיה״ נופלת על הביטוח לא? הם צריכים לארגן לי את החלק לא? תודה על העזרה

• תוכן חדש...