Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 16 שעות, SlowRide כתב:

אם אמריקה רוצה להישאר מעצמה היא לא יכולה להרשות לעצמה גישה בדלנית. 

ולכן טראמפ מתקוטט עם כל העולם? ולא רק על הסכמי סחר ומיסים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ומה התוצאות של ההתקוטטות הזאת?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

אף אחד לא מדבר על זה כאן, אבל לפני כמה ימים נרצח בארה"ב צ'ארלי קירק - סופר, פעיל חברתי, איש ימין, והכי חשוב - תומך אדיר של ישראל. הוא לא היה פוליטיקאי, או מקבל החלטות, והוא נרצח אך ורק כי מישהו לא אהב את הדעה שלו.

זה לא הרצח הפוליטי הראשון בארה"ב (רק לפני כמה חודשים ניסו להתנקש בטראמפ, פעמיים, כמו גם במחוקקים אחרים), אבל זה כן מהווה החמרה נוספת של האלימות הפוליטית בארה"ב. ככה זה כשלכל מטורף שלא חיבקו אותו מספיק בילדות, יש גישה לנשק ארוך.

זה גם מתיישב היטב עם הנרטיב של הווק והפרוגרס בארה"ב - אם הדעה שלך לא מוצאת חן בעיניי, אז אין לה מקום בשיח הציבורי.

רצח מזעזע לא פחות, שגם אירע לא מזמן, זה הרצח של אירינה זארוצקה - פליטה אוקראינית צעירה, שנרצחה באוטובוס בשארלוט, ללא כל סיבה, על ידי עבריין שחור. 

את המבט שלה לאחר הדקירה קשה לשכוח - חוסר אונים והפתעה מוחלטת. גם את האדישות של כל היושבים מסביב, שאף אחד לא קם לעזור לה לאחר הדקירה (על להתערב תוך כדי אני כבר לא מדבר), שזה גם רעה חולה של החברה האמריקאית, גם כן קשה לשכוח.

Iryna.jpg

מה שיותר מרתיח זה איך הסיפור הזה עובר בצורה חלקה בתקשורת המיינסטרים, אצל ארגוני הנשים, ואפילו אצל פוליטיקאים מהמחנה הדמוקרטי, דוגמת ראשת העיר של שארלוט, כמדומני, שסיפרה דווקא למה הרוצח השחור הוא זה שצריך "לרחם" עליו.

בינתיים, אני לא ראיתי אף אוקראיני יוצא לרחובות שארלוט, או כל עיר אחרת בארה"ב, כדי לשבור חלונות ראווה, להצית פחים, ולדרוש "צדק" לאירינה, למרות שהרוצח הצהיר, לכאורה, שהוא "תפס את הבחורה הלבנה הזאת" אחרי הרצח.

כנ"ל לגבי מצביעי ותומכי ימין אחרי הרצח של קירק.

נראה ש"זעזוע" לאומי בטלוויזיה ובתקשורת המיינסטרים, כמו גם התפרעויות, אלימות, והפיכת ערים לשדה קרב, זה משהו ששמור רק לרצח של עבריין שחור על ידי מישהו לבן. מישהו רוצה לדמיין מה היה קורה אם במקרה בשארלוט זה היה גבר לבן שרוצח בחורה שחורה ללא סיבה, ואז מספר איך הוא רצח את השחורה הזאת, כשמסביב 4 אנשים לבנים?

כל האמור למעלה מייצג היטב את הרעיון של הברית (הדי מוזרה) הפרוגרס-איסלאמית (שגם ה-BLM שייכים אליה, בין השאר) - הרס וכרסום של כל יסודות וערכי העולם המערבי בו אנחנו חיים.

בנושא אחר - זה לא פוסט השקעות, אבל בכל זאת שווה להיזכר, כעבור 3 חודשים:

בתאריך 6.6.2025 בשעה 10:05, gadik6 כתב:

אגב, מניית טסלה תהיה אחלה השקעה אחרי הירידות הנוכחיות. לדעתי זה רק עניין של זמן עד שהיא תעלה חזרה ב-15-20%.

מ-295 דולר ב-6 ליוני ל-395 דולר בשישי האחרון.

מי שמהמר שטסלה "תיעלם", כנראה שצפויה לו אכזבה קשה, שכנראה תלך ותתעצם ב-2026/2027.

Tesla.png

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 2

פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

זה גם מתיישב היטב עם הנרטיב של הווק והפרוגרס בארה"ב - אם הדעה שלך לא מוצאת חן בעיניי, אז אין לה מקום בשיח הציבורי

דיברת עם הרוצח של צ׳ארלי? יש לך תובנות שעוד לא פורסמו?

הוא מגיע ממשפחה ימנית נוצרית שמרנית. לא ווק ולא פרוגרס.

לפני כשעה, gadik6 כתב:

מי שמהמר שטסלה "תיעלם", כנראה שצפויה לו אכזבה קשה, שכנראה תלך ותתעצם ב-2026/2027.

השקעת?

אתה מממש או מחכה לעוד עליות ב26/27?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפי התקשורת היה לו בן זוג טרנסג'נדר והוא היה פעיל בפורומים של אנטיפה, אבל לא עקבתי אחרי זה לעומק. לא באמת מעניין אם נדפק לו המח בגלל שמאל קיצוני או ימין קיצוני כי אלה שני צדדים של אותו מטבע.

פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, פינדר כתב:

דיברת עם הרוצח של צ׳ארלי? יש לך תובנות שעוד לא פורסמו?

הוא מגיע ממשפחה ימנית נוצרית שמרנית. לא ווק ולא פרוגרס.

הנה עוד פעם התחלנו עם הדמגוגיה. הוא בטח רצח את קירק בגלל שהוא תמך בישראל ולא היה מספיק נוצרי.

זה לא משנה מאיזו משפחה הוא מגיע, משנה מי הוא ואלו רעיונות הוא מייצג, ובמה הוא מאמין.

יש מספיק מידע ברשת בנוגע להשתייכות שלו לחוגי הווק פרוגרס, ובנוגע לכך שהוא החליט לרצוח את קירק כי הוא לא אהב את הרעיונות שלו.

לפני 24 דקות, פינדר כתב:

השקעת?

אתה מממש או מחכה לעוד עליות ב26/27?

השקעתי או לא זה לא משנה.

מה שמשנה זה שצדקתי, בדיוק כמו שצדקתי לגבי התקיפה באיראן, לגבי (אי) סיום המלחמה בעזה, לגבי (אי) הרס הכלכלה בארה"ב ועוד.

ואתם עם כל תחזיות הזעם שלכם טועים שוב ושוב ושוב.

פורסם
לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

לפי התקשורת היה לו בן זוג טרנסג'נדר והוא היה פעיל בפורומים של אנטיפה,

Just now, gadik6 כתב:

יש מספיק מידע ברשת בנוגע להשתייכות שלו לחוגי הווק פרוגרס

בינתיים כל ה״מידע״ על בן זוג טרס, אנטיפה וכו׳ זה פייקניוז לא מאושר ולא מאומת.

הייתי מחכה קצת עם ההאשמות האלו, למידע קצת יותר איכותי. אלא אם אתה מעריץ של מגל וריקלין וחבריהם ודחוף לך להאשים את השמאל.

לפני 6 דקות, gadik6 כתב:

השקעתי או לא זה לא משנה.

חחח זה הדבר היחיד שמשנה...

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
  • אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני כשעה, פינדר כתב:

אלא אם אתה מעריץ של מגל וריקלין וחבריהם ודחוף לך להאשים את השמאל.

לפני 7 דקות, פינדר כתב:

אוו. זה הדיווח הרשמי הראשון שאני רואה על זה.

h12_stock1800.jpg

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה זה כזה משנה אם רצח אותו שמאל או ימין קיצוני?

פורסם

זה משנה כי פינדר ומיקל כותבים בנושא הזה שטויות מסמרות שיער,

אז כדאי להעמיד דברים על דיוקם.

אתה יודע, אמת וזה.

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, hans כתב:

זה משנה כי פינדר ומיקל כותבים בנושא הזה שטויות מסמרות שיער,

לא כתבתי פה כלום שקשור לרצח וכתבתי בשרשור המקביל, שלא שמעתי על הנרצח עד לאירוע.

בארצות הברית יש עודף של מופרעים עם גישה לנשק. סטטיסטית יותר יורים הגיעו מהימין מאשר מה ״ווק פרוגרס״.

וכמובן שלא חסרים שם יורים על רקע לא פוליטי. את רייגן ניסה לרצוח אחד שהתאהב בדמות של ג׳ודי פוסטר בסרט נהג מונית. את לנון רצח בחור שקרא את התפסן בשדה השיפון.

וכמו שכתבתי בשרשור השני, לפני שלושה חודשים בחור ימני שמרן שונא טרנסים וכו׳ רצח פוליטיקאית דמוקרטית ואת בעלה וניסה לרצוח עוד פוליטיקאי, אבל הצליח רק לפצוע אותו ואת אשתו.

לא זכור לי שראיתי פה פוסט של גדי בנושא הזה.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 41 דקות, SlowRide כתב:

למה זה כזה משנה אם רצח אותו שמאל או ימין קיצוני?

ברמה הפרקטית - הרשויות, וכן הציבור, צריכים לדעת מה האיומים הקיימים, ולהתמודד עימם בהתאם.

אם אנטיפה וכדומה מהווים איום על שלום הציבור או על בטחון המולדת, הרשויות צריכות לנהוג בגופים אלו בהתאם.

ברמה הרעיונית, בגלל טענות כאלו:

לפני 17 דקות, פינדר כתב:

סטטיסטית יותר יורים הגיעו מהימין מאשר מה ״ווק פרוגרס״.

"סטטיסטית". איפה הסטטיסטיקה?   באותה מידה היה אפשר לרשום שידוע ש...

גם מה זה יותר יורים?

יותר יורים על רקע פוליטי, יותר סקול שוטרס, אולי יותר יורים על רקע פלילי?

האם לקחת בחשבון בעלות על כלי נשק, פר מגזר, לפני שקפצת ל"סטטיסטיקה"?

בקיצור, כמו שהאנס כתב, מאוד קל לזרוק טענות לאוויר בלי צורך לגבות אותן בנתונים.

זהות או שיוך היורה בצ'ארלי קירק חשובה, בין השאר, כדי לשלול את הנרטיב הזה שאלימות על רקע פוליטי בארה"ב מגיעה רק או בעיקר מהימין.

השמאל הקיצוני בארה"ב הופך לאלים יותר ויותר עם הזמן, אפילו ביחסו כלפי יהודים למשל, וזה לא משהו שכדאי להמעיט במסוכנות שלו.

פורסם
לפני 21 דקות, gadik6 כתב:

קיצור, כמו שהאנס כתב, מאוד קל לזרוק טענות לאוויר בלי צורך לגבות אותן בנתונים

צודק לגמרי:

לפני 4 שעות, gadik6 כתב:

אבל זה כן מהווה החמרה נוספת של האלימות הפוליטית בארה"ב.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...