Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה הרבה לפני נתניהו. אפילו על בגין הנערץ יש לי בטן מלאה..

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין לי ספק שבגין היה ישר כסרגל. אבל אני לא יכול לסלוח לו את טיפוח רגשות הקיפוח העדתי. במידה רבה המנגנון שמשרת כעת את נתניהו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני 3 שעות, sperial כתב:

אם יאיר גולן היה מנהל את המלחמה כנראה שהיא היתה מסתיימת תוך פחות מחצי שנה, בלי ההיסוסים של נתניהו ועם תמיכה בינלאומית רחבה. בכלל, הניסיון מראה שהליכוד הוא כשלון מוחלט מבחינה ביטחונית ומדינית, מי שהשיג הישגים ביטחוניים הוא מי שאתה מכנה ״שמאל״.

מה אתה אומר. ועל סמך מה אתה קובע שיאיר גולן היה עושה את זה?   מה ההישגים שלו בתור פוליטיקאי, המצור על המספרה של שרה נתניהו?

הוא הפך את עצמו לליצן, מריר וחסר אחריות.

כמו חבר שלו בוגי, שפתאום התחיל לספר לכולם שישראל מבצעת רצח עם.

"תמיכה בינלאומית רחבה"?   מראה כמה שאתה מנותק. תמיכה בינלאומית רחבה קיבלנו כשברחנו מעזה או מלבנון, לא כשאנחנו נאלצים להגן על עצמנו.

ומי שאני מכנה שמאל הם אידיוטים לא יוצלחים לא פחות מהליכוד. אין שום קשר בין השמאל שהקים את המדינה ל"שמאל" של היום.

לפני שעתיים, פינדר כתב:

אתה כנראה קיבלת מכה בראש בשנת 2009 והתעוררת הבוקר, כי החברים שלי לא בשלטון כבר 16 שנה.

נכון, בגלל זה הם מוכנים לשרוף את המדינה בכל מחיר.

פורסם

בינתיים מי ששורף את המדינה אלה נתניהו וחבר מרעיו. אבל אתה מסרב לפקוח עיניים. 

• אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, gadik6 כתב:

נכון, בגלל זה הם מוכנים לשרוף את המדינה בכל מחיר

השלטון הנוכחי שורף את המדינה בחינם.

היידה ביבי.

............

לפני שעתיים, פינדר כתב:

בגין עשה שני דברים טובים. השלום עם מצרים וההתפטרות כשהבין שהוא כשלון בכל תחום אחר.

שלושה.

הוא היה נואם  מוכשר. 

מזכיר סוחר רהיטים לשעבר, היה נואם מצויין, התפקיד הכי משמעותי - שגריר ישראל באום.

עריכה אחרונה על ידי רוןS

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, sperial כתב:

בינתיים מי ששורף את המדינה אלה נתניהו וחבר מרעיו. אבל אתה מסרב לפקוח עיניים. 

אני עדיין מחכה להסבר איך יאיר גולן היה עושה את כל מה שסיפרת, תוך חצי שנה, בלי להיכנע לדרישות החמאס ולהשארתו בשלטון.

ולא זכור לי שביבי הוא זה שמדליק מדורות על איילון בשנתיים וקצת האחרונות.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם

לא מצליח למצו את הרפרנסים על יאיר גולן כי גוגל מעלה לי רק את הציטוטים מערוץ 14.

בכל מקרה, בוא תציג לי את ההישגים של נתניהו. מימון החמאס? 7 באוקטובר? מאמץ לריסוק הדמוקרטיה? ועדת חקירה? הרס היחסים עם אירופה? הרס היחסים עם המפלגה הדמוקרטית בארה״ב? משבר הגיוס? משיכת המלחמה בצפון משך שנה?  שנה וחצי לא היה מוכן לבקר בעוטף עזה, עד שלרגע היה נדמה לו שאפשר לבקר ביקור קצר בחסות ההצלחה מול איראן. ולהתראיין לעיתונותֶהישראלית? חס ושלום, פן מישהו ישאל שאלות קשות.

נתניהו פחדן, והפחד הכי גדול שלו הוא שלא יקראו לו ״ראש הממשלה״. בתקופת ממשלת בנט אנס את חברי הליכוד לקרוא לו בשם זה למרותֶשהיה באופוזיציה.

• אהבתי 2

פורסם
לפני 45 דקות, gadik6 כתב:

הבעיה לא בזיכרון, הבעיה בראייה.

פורסם
לפני 48 דקות, gadik6 כתב:

הוא עסוק בלהדליק אותן בקופה הציבורית, בדעת הקהל העולמית, ביחסים העסקיים של ישראל עם כל חור בעולם, בשת"פ האקדמי עם שאר העולם, בלשרוף את החיים של חברים שלי ושלך על פארש, ובלהבעיר מדורה גדולה גדולה שבה עם ישראל אמור לזרוק אחד את השני פנימה כי השתייכות מסוימת הפכה למילת גנאי (למרות שהמשמעות שלה בפועל נשכחה מזמן)

דברים שקצת, קצת יותר קשה לתקן מכביש.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

"תמיכה בינלאומית רחבה"?   מראה כמה שאתה מנותק. תמיכה בינלאומית רחבה קיבלנו כשברחנו מעזה או מלבנון, לא כשאנחנו נאלצים להגן על עצמנו.

התפלגות ביחס המדינות למבצע עופרת יצוקה

ישראל-עזה
  מדינות שתמכו בעמדת ישראל
  מדינות שגינו רק את חמאס
  מדינות שגינו רק את ישראל
  מדינות שתמכו בעמדת חמאס
  מדינות שגינו את שני הצדדים או שלא גינו אף צד
  מדינות שיחסן למבצע לא ידועspacer.png

כשאולמרט היה בשלטון...
פורסם

גם זה לא מעודכן. ע״ע גרמניה, הולנד ודומני גם אוסטרליה (ואולי שכחתי מישהו).

פורסם

אופס, לא ראיתי את חריוני הזבובים למטה מימין. וגם לא את הכחול של קנדה ובריטניה ועוד כמה מדינות שחלקן עברו לצד הירוק וחלקן לאדום.

ונראה שהרמטכ״ל כבר הכריז שהכל פארש ופקודה בלתי חוקית בעליל.

זה בשביל מעריצי נתניהו שלא מסתכלים מעברהלקצה אפם.

• תוכן חדש...