Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה אינסייט 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תקנה להם פורד מונדאו

כן, ברור.

שאלה אחרת - הונדה ג'אז היברידית 2013. האם יש להם את אותה בעיה, או שהיא ייחודית לאינסייט?

הציעו לי אחת עם ק"מ 85 אלף - האם ללכת על זה, בהנחה ויוצא תקין בבדיקה (חיצונית ופנימית נראה בסדר)?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כן, ברור.

שאלה אחרת - הונדה ג'אז היברידית 2013. האם יש להם את אותה בעיה, או שהיא ייחודית לאינסייט?

הציעו לי אחת עם ק"מ 85 אלף - האם ללכת על זה, בהנחה ויוצא תקין בבדיקה (חיצונית ופנימית נראה בסדר)?

למה לא קורולה?

פורסם

נמוך להם מדי, הם מחפשים אוטו עם ישיבה גבוהה.

הונדה אינסייט = הונדה ג'אז הייבריד מוארכת. אותה מערכת הנעה בדיוק.

הבנתי שיש מנוע שונה, לא?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש לי נסיון עם הונדה ג'אז , רכב מוצלח סך הכל.

בעיה אחת שצצה לי מול היבואן אתם היא פיוז ראשי שנשרף על דעת עצמו, מעט ויכוחים והכל בא במקומו בשלום.

פורסם

השאלה היא האם גם שם קיימת בעיית צריכת שמן.

בנוסף, באינסייט שדיברתי עליה קודם, הוחלפו רינגים ובוכנות (לדברי המוכר - כתוצאה מריקול על בעיה סדרתית).

האם מישהו נתקל בזה? האם תיקון פותר את הבעיה? אני שואל, כי ההורים עדיין מעדיפים את האינסייט, אפילו שעל פניו ג'אז נשמע כמו רכב טוב יותר.

פורסם

אצלי בחניה וגם על הכביש לעיתים, היה בזמנו אינסייט ליסינג ש.י. 2011. בניגוד לכל המקטרגים כאן, האוטו נסע שלוש שנות ליסינג סטנדרטיות ועשה במהלכן כ 80K ק"מ ( אם אני זוכר נכון ) בערך, בלי ציוץ אחד של מחאה ולמען האמת די חיבבתי אותו למרות הרעש הכבד בהאצה נמרצת בשל צירוף מנוע לא ממש חזק עם תיבה רציפה, אבל הוא היה מאובזר למשעי עם כסאות מעולים, מרווח פנים בכלל לא רע, באגאז' סביר שהיה הרבה יותר ארוך מאשר עמוק ( סוללה מתחת ), היגוי הרבה יותר משכנע מזה שבפריוס למשל ובנוסף צריכת דלק של כ 17-18 ק"מ לליטר. בקיצור אוטו בכלל לא רע, נסיעת מבחן על אלטרנטיבה חדשה יותר ( אותה הזכרתי בפוסט הקודם כאן ), גילתה נסיעה נוחה בהרבה ותוספת איבזור כמו ציפוי הגה מעור ועוד כמה צעצועים. בקיצור, לא הייתי ממהר לפסול.

• תוכן חדש...