Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה אינסייט 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב להורים, שיחליף את הפוקוס שלהם.

למרות שעם נסועה שלהם, הם יכולים להחזיק גם אמריקאית עם V8 (ממש לא נוסעים הרבה) הם שמו עין על הדגם הזה, וכרגע לא ממש רוצים לשמוע על משהו אחר, ואני לא ממש רוצה לשמוע על משהו שלא טויוטה או הונדה.

ראיתי אחת 2012, עם ק"מ של 140 אלף, ניראית כאילו היא 10 שנים על הכביש, נורת CVTF דולקת, והשהייה בתחילת הנסיעה, אז ויתרתי על התענוג.

עכשיו הציעו לי עוד אחת, עם 122 אלף, יוצאת ליסינג, עם הסטוריית טיפולים במורשה ושנתיים אחריות באופרייט ליס. בשבוע הבא כנראה אלך לראות את הרכב.

קורולה או פריוס מאותה שנה לא בתקציב שלהם, סיויק הם לא אהבו, כנ"ל ג'אז או יאריס (קטן מדי לטעמם).

יש משהו שבגללו כדאי לוותר על הרכב? על מה צריך לשים לב בבדיקה?

תודה לעונים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נוחות נסיעה של קרש גיהוץ.

מה אם טויוטה S-Verso (המיקרווואן שמבוסס על היאריס)? מכונית חביבה וחסכונית וגם אמורה להיות הרבה יותר נוחה לכניסה/יציאה אל/מ- הרכב.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
נוחות נסיעה של קרש גיהוץ.

זה טוב או רע?

כי את הנוחות הם דווקא אהבו (עוברים מפוקוס בת 11), עשו נסיעת מבחן על אינסייט אחרת (שאת המצב שלה אני לא אהבתי).

התקציב 50 אש"ח. ספייס ורסו תהיה בתקציב הזה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אינסייט קיבלה בשנתה האחרונה כיול מתלים מאוד נחמד שסידר לה נסיעה נוחה בהרבה. ניתן לזהות את הדגם ע"פי האנטנה שעל הגג שהיא מסוג סנפיר בסגנון ב.מ.וו בעוד לקודמותיה אנטנת מוט. מבין את הוריך, יופי של אוטו לטעמי, ודאי למי שלא מחפש ביצועים מסמרי שיער שכן בשילוב של תיבת הילוכים רציפה עם משהו סביב מאה סוסים, אין הרבה סיכויים לכך וגם הרעש כשלוחצים חזק, לא ממש מפנק.

פורסם

לי היתה כזאת מהעבודה כל שבוע היו מגיעים אליי למלא שמן במנוע , עוד אחד מהעבודה שלי שהיה לו את אותו הרכב הלך לו מנוע , אני הייתי נוסע 3000 קמ בחודש נסיעות ארוכות .

פורסם (נערך)

אכן , האינסייט מהשנתון הזה עם אמינות דיי נמוכה. כשל של רינגים במנוע גורם לאיבוד שמן מאסיבי ואם לא שמים לב אז הלך המנוע. כמובן שצריכת הדלק עולה עם הזמן.

אם שמים לב אז חברות ליסינג העדיפו למלא ליטרים של שמן ולא להחליף מנוע. בקיצור : פתאום הפוקוס נראית באור חיובי.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)
לי היתה כזאת מהעבודה כל שבוע היו מגיעים אליי למלא שמן במנוע , עוד אחד מהעבודה שלי שהיה לו את אותו הרכב הלך לו מנוע , אני הייתי נוסע 3000 קמ בחודש נסיעות ארוכות .

אכן , האינסייט מהשנתון הזה עם אמינות דיי נמוכה. כשל של רינגים במנוע גורם לאיבוד שמן מאסיבי ואם לא שמים לב אז הלך המנוע. כמובן שצריכת הדלק עולה עם הזמן.

אם שמים לב אז חברות ליסינג העדיפו למלא ליטרים של שמן ולא להחליף מנוע. בקיצור : פתאום הפוקוס נראית באור חיובי.

פה האינסייט כבר ניראית באור שלילי, כי זה נשמע כמו חתיכת דיל ברייקר.

במצב כזה אני מעדיף שיישארו עם הפוקוס שלהם עד שיימצא משהו יותר טוב, לא רוצה לקבל עכשיו עוד נובירה או מונדאו (אני בטוח שזה יותר גרוע פי כמה ברכב היברידי מורכב), כי על בעיות פחות חמורות נפסלו דגמים של ניסן באופן גורף.

אפשר יותר פרטים?

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

פורסם (נערך)

אין מה להוסיף. זו בעייה סידרתית ידועה בארץ ובחו"ל. היצרן וגם היבואן מודעים לה אבל לא מבצע ריקול .

לא כל הונדה זהב הוא. הונדה החליטו להפסיק את ייצורה (וטוב שכך כי זה רק פגע בשם שלהם)

http://www.treehugger.com/cars/honda-discontinue-insight-hybrid-refocus-better-hybrid-tech.html

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

הישיבה באינדסיט מאוד נמוכה, והרכב כפי שצויין לא הכי נוח בודאי מול הפוקוס, כמי שמחזיק ספייס ורסו מצטרף להמלצה מרווחת מאוד ישיבה גבוהה והרכב נוח, החיסרון הוא רעש יחסית בעת האצה חזקה.

55000 יקנו לך אחת בציר 2011 מפרטי ורכב במצה שמור לא קשה למצוא.

פורסם

היום הלכתי לראות את הרכב, ובקבלות של הטיפולים ראיתי שאכן פתחו לו את המנוע, והחליפו רינגים ובוכנות.

ברכב מודל 2013, ועוד 2013, זה אכן לא הגיוני

ירדתי מהאוטו.

תודה לכולם.

פורסם

תגדיל את התקציב ותרכוש פריוס/אוריס.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ה אינסייט רכב חלש ביותר, לאחי היה את הרכב לא מזמן מחר אותו אחרי שבועיים!... כנ"ל, המלצתי לו על הפריוס..

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

• תוכן חדש...