Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנק זה גוף שנותן לך מטריה כשלא יורד גשם. כשיש לך הרבה כסף תקבל הלוואות בתנאים מאוד טובים.

כשאתה זקוק לכסף - או שלא תקבל בכלל או שתקבל בתנאים גרועים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ריבית מטורפת, אצלי ברכב עם שעבוד היה פריים - 0.5, היום רכב ללא שעבוד פריים + 1.5 כמה שזכור לי על סכום דומה ואפילו מעט גבוה יותר.

Sent from my MX5 using Tapatalk

אצלך יש סיכויי לא רע שאתה מקבל הטבות מהמדינה.

בכל מקרה, אני רוצה לגשת לבנק על מנת לקחת עוד עשרת אלפים שקל על מנת להחליף את הסובארו דימאקס...

ננסה, ניראה מה הם אומרים, גם לגבי מחזור הלוואה...

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם
ברוב הקרנות כבר אי אפשר לקחת הלוואה על חשבון הקרן.מבדיקה אישית בהלמן אלדובי.

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

נכון להיום במקפת מגדל ובמיטב דש אין בעיה לקחת

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

פורסם

לא שייך להטבות מהמדינה, אני אכן מכניס משכורת של עובד מדינה אך זה הכל, ההלוואות הם מבנק דיסקונט ולא קשור למשהו מהעבודה.

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אם יש לך חשבון סטודנט או במשפחה לפחות ההנחה עצומה. אני בזמנו כסטודנט לקחתי 55 ויוצא שסופי מחזיר בערך 59 +-

פריים פלוס חצי לדעתי לא זוכר בדיוק את המספרים.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)
לפני כשנה לקחתי הלוואה לרכב וציוד וכלי עבודה.

סהכ 60 אלף שקל. בריבית של 7.6 אחוז.

לקחתי כי לא הייתה ברירה כזאת גדולה.

דיברתי קצת עם חברים אונשים אחרים, וכולם טוענים שזאת ריבית מאוד גדולה.

אבל משום מה, בבנק אף אחד לא מוכן לתת לי פחות מזה.

למרות שההכנסה שלי קבוע, בין 7 ל 9 אלף שקל, נכנסת קבוע כל חודש.

למעשה ההלוואה שומרת עליי שאני אקום לעבודה כל בוקר חח

אף פעם לא היו לי חריגות בחשבון, אין לי מסגרת גם ( אני מכיר את עצמי טוב מאוד, ולכן לא עושה מסגרת)

בהלוואה הקודמת שהייתה לי במשך 3 שנים שילמתי אוהת בצורה תקינה כל חודש פק''ל בלי שום בעיות.

יש לי כרטיס אשראי, שאני משתמש בו רק לצורך ביטוח רכב ולא לקניות או משהו דומה.

מה אני עושה לא בסדר? :?

אתה לא מתמקח. כשלקחתי הלוואה דיברתי עם הבנק ו״משכתי״ את החתימה עד שהם ירדו מאחוז זהה ל3.משהו וגם אז לא חתמתי: הראתי להם שבבנקים אחרים נותנים תנאים טובים יותר וגם יש אפשרות לקחת דרך חשבון עובדי מדינה של ההורים. בסופו של דבר קיבלתי הלוואה בתנאים יותר נוחים.

הבנקים היום מתנהלים יותר גרוע משוק מחניודה של פעם.

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אתה לא מתמקח. כשלקחתי הלוואה דיברתי עם הבנק ו״משכתי״ את החתימה עד שהם ירדו מאחוז זהה ל3.משהו וגם אז לא חתמתי: הראתי להם שבבנקים אחרים נותנים תנאים טובים יותר וגם יש אפשרות לקחת דרך חשבון עובדי מדינה של ההורים. בסופו של דבר קיבלתי הלוואה בתנאים יותר נוחים.

הבנקים היום מתנהלים יותר גרוע משוק מחניודה של פעם.

שאלה נוספת. במידה וארצה לעבור בנק, כשאני ניגש לבנק עצמו לבדוק תנאים, יש איזה שהם מסמכים שאני צריך להביא איתי? תדפיסים או כל דבר אחר?

זהו שזה אחרי התמקחות. לפני כן זה היה כימעט 9 אחוז.

אחרי קצת צעקות עליהם שהם הפסיקו לעבוד עד 8 בערב (זאת הסיבה העיקרית למה עברתי לבנק הזה)

ואחרי זה גם הפסיקו לעבוד ביום שישי... וזה שקיבלתי ריבית מטורפת של כימעט 15 אחוז על ההלוואה הקודמת!

וגם בהתחלה ביקשו 2 ערבים על ההלוואה של ה 60 אלף שקל.. שזה בכלל לא נשמע לי הגיוני בסכומים האלה ובמצב תקין לחלוטין של החשבון.

הם הורידו את הסעיף של הערבים והורידו את הריבית לריבית הנוכחית...

פורסם
בנק זה גוף שנותן לך מטריה כשלא יורד גשם. כשיש לך הרבה כסף תקבל הלוואות בתנאים מאוד טובים.

כשאתה זקוק לכסף - או שלא תקבל בכלל או שתקבל בתנאים גרועים.

ב-ד-י-ו-ק!!!

בנוגע להלוואה בתנאים טובים:

לדעתי - ההלוואות הטובות ביותר שקיבלתי אי פעם היו במזרחי טפחות.

בפתיחת חשבון נתנו לנו 30,000 שח עד 24 תשלומים בלי ריבית ובלי הצמדה. קח 30K תחזיר 30K. (לינק: https://www.mizrahi-tefahot.co.il/he/Bank/checking-accounts/Pages/transfer-checking-account.aspx)

עכשיו אנחנו לוקחים שם משכנתא (ופותחים עו"ש פעיל) ובמסגרת הטבה שבאה עם המשכנתא הם מציעים לנו הלוואה (שלקחנו אותה כמובן) של 75,000 בריבית P-1.2 (לא טעות, פריים *פחות* 1.2%) לתקופה של **עד** 15 שנים. לציין שלפני כמה חודשים זו היתה הלוואה של 75,000 ש"ח ב P-1.4% !!! ועכשיו הם קיצצו 0.2% מההטבה.

עדיין, לדעתי, מדובר בהלוואה עם "ריבית אפס"... (P-1.2% יוצא שהיום אתה משלם 0.4% ריבית....). גם אם הריבית פריים תתחיל להשתולל - זו עדיין תהיה הלוואה מצויינת.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)
שאלה נוספת. במידה וארצה לעבור בנק, כשאני ניגש לבנק עצמו לבדוק תנאים, יש איזה שהם מסמכים שאני צריך להביא איתי? תדפיסים או כל דבר אחר?

זהו שזה אחרי התמקחות. לפני כן זה היה כימעט 9 אחוז.

אחרי קצת צעקות עליהם שהם הפסיקו לעבוד עד 8 בערב (זאת הסיבה העיקרית למה עברתי לבנק הזה)

ואחרי זה גם הפסיקו לעבוד ביום שישי... וזה שקיבלתי ריבית מטורפת של כימעט 15 אחוז על ההלוואה הקודמת!

וגם בהתחלה ביקשו 2 ערבים על ההלוואה של ה 60 אלף שקל.. שזה בכלל לא נשמע לי הגיוני בסכומים האלה ובמצב תקין לחלוטין של החשבון.

הם הורידו את הסעיף של הערבים והורידו את הריבית לריבית הנוכחית...

לא צריך שום דבר מעבר לתעודת זהות. עברתי בנק בעבר (ומתכנן לעשות זאת שוב), ברגע שתגיע לסניף שלך

עם הבקשה לסגור את החשבון פתאום תגלה שבנקאים יכולים להיות נורא נחמדים ואולי לתת לך את ההלוואה שאתה צריך בתנאים טובים.

ההמלצה היחידה שלי בנושא היא לבצע את המעבר כשאין לך חובות (מינוס או הלוואה) בבנק הקיים וכאשר אין לך ׳תשלומים׳ באשראי. אני מאמין שהבנק החדש יכול לטפל בדברים האלו, אבל ככה אתה מוודא שהחשבון באמת נסגר.

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
לא צריך שום דבר מעבר לתעודת זהות. עברתי בנק בעבר (ומתכנן לעשות זאת שוב), ברגע שתגיע לסניף שלך

עם הבקשה לסגור את החשבון פתאום תגלה שבנקאים יכולים להיות נורא נחמדים ואולי לתת לך את ההלוואה שאתה צריך בתנאים טובים.

ההמלצה היחידה שלי בנושא היא לבצע את המעבר כשאין לך חובות (מינוס או הלוואה) בבנק הקיים וכאשר אין לך ׳תשלומים׳ באשראי. אני מאמין שה בנק החדש יכול לטפל בדברים האלו, אבל ככה אתה מוודא שהחשבון באמת נסגר.

מינוס אין, אבל יש הלוואה. שתגבר בעוד 4 שנים. :\

פורסם
זה משהו חדש רק לפותחי חשבון? או שגם ללקוחות ותיקים?

ה 30K זה לפותחי חשבון חדש. הטבה חד פעמית.

ה 75K זה ללוקחי משכנתא. דאז היה גם 50K בריבית דומה לתקופה זהה (עד 15 שנים) וזה קיים גם היום אבל לא ביררתי בנוגע לריבית (היתה אז נדמה לי P-1.2 אולי היום גם היא ירדה ב 0.2% ל P-1.0).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בנקים מדרגים לקוחות לפי דרגות סיכון, משם נגזרת הריבית. אתה כנראה בדרגת סיכון גבוהה ומכאן הריבית. דרגת סיכון מגלמת סיכוי שאתה תכנס למצב שנקרא כשל. כן, אתה יכול לנהל משא ומתן מול הבנקים ולקבל תנאים טובים יותר. כן, אתה יכול לעבור בנק. כן, ההלוואות שהוצעו לך הן הזויות. יש הרבה פעמים הצעות להלוואות חדשות בריביות משתלמות יותר, כך אפשר "למחזר" הלוואה קודמת לכזו עם ריבית טובה. שים לב שלא תאריך תקופה ושלא תפסיד יותר כסף בסופו של דבר.

אתה כמדומני עצמאי? רווק? עם משכורת אמרת שנעה בין 7-9 (ברוטו?). זה תנאים לא טובים לנוטלי הלוואות.

אם למשל הייתה לך אישה שמכניסה גם היא משכורת, והייתם במשק הבית מכניסים נניח סך הכול כ-11-14 אלף ש"ח, כאשר היא לא עצמאית , התנאים שלך היו הרבה יותר טובים.

פורסם
בנקים מדרגים לקוחות לפי דרגות סיכון, משם נגזרת הריבית. אתה כנראה בדרגת סיכון גבוהה ומכאן הריבית. דרגת סיכון מגלמת סיכוי שאתה תכנס למצב שנקרא כשל. כן, אתה יכול לנהל משא ומתן מול הבנקים ולקבל תנאים טובים יותר. כן, אתה יכול לעבור בנק. כן, ההלוואות שהוצעו לך הן הזויות. יש הרבה פעמים הצעות להלוואות חדשות בריביות משתלמות יותר, כך אפשר "למחזר" הלוואה קודמת לכזו עם ריבית טובה. שים לב שלא תאריך תקופה ושלא תפסיד יותר כסף בסופו של דבר.

אתה כמדומני עצמאי? רווק? עם משכורת אמרת שנעה בין 7-9 (ברוטו?). זה תנאים לא טובים לנוטלי הלוואות.

אם למשל הייתה לך אישה שמכניסה גם היא משכורת, והייתם במשק הבית מכניסים נניח סך הכול כ-11-14 אלף ש"ח, כאשר היא לא עצמאית , התנאים שלך היו הרבה יותר טובים.

אני שכיר, רווק, 7-9 נטו 7 בחודש קצר או כשאני עצלן..

ו 9 בחודש מלא עם 170-180 שעות עבודה, ומדי פעם יכול לעבור את ה 9 כשיש מלא עבודה.

• תוכן חדש...