Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמים מהעיר חיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר כמה זמן שוקל לעזוב את הבית, ולעבור לגור לבד.

ת"א יקרה לי מדי, ובאופן כללי אני לא ממש מתלהב מחיי הלילה בילויים והנהנתנות שהולכים שם. אני חושב לעבור לגור לבד ללא שותף. מאוד חשובה לי הפרטיות שלי, והשקט שלי ומקום שבאמת ארגיש שאני יכול לנוח בו ולהרגע.

בקרתי לאחרונה אצל חבר, ונוכחתי לדעת שאפשר למצוא שם שכונות מאוד שקטות.

גם "הטבע" שם, והמסלולים לאופניים קצת עשו לי חשק.

מה דעתכם?

פורסם

אין לי משהו ספציפי שקושר אותי לשם, סתם חשבתי על האופציה הזו כרעיון...

למשל, נתניה אותה אני מכיר מאוד מקרוב ממש לא מושכת אותי כעיר למגורים למעט אזורים מאוד ספציפיים ועל חדרה בכלל אין על מה לדבר.

פורסם

גילוי נאות - אני חיפאי.

גילוי נאות 2 - גם אני שונא את המרכז (צפיפות, פקקים, שופוני, כו')

אם אתה אוהב ים ואופניים, חיפה זה מקום מצוין. לפי דעתי הצד המערבי של הכרמל מוצלח יותר.

בכל מקרה, בגלל הטופוגרפיה של הכרמל, אפשר למצוא דירות נהדרות אפילו בשכונות יותר צפופות ואורבניות, למשל כאלו שממוקמות מעל ואדי, או בקצה של רחוב ללא מוצא ובסגנון.

חסרונות - לא יודע ממה אתה מתפרנס, אבל ההיצע כאן נמוך בהרבה מהמרכז.

קח בחשבון שיש גם מקומות טובים באיזור מחוץ לחיפה - ישובי חוף הכרמל, טירת הכרמל (כן, כן), יקנעם, נשר, עתלית וכו'.

השאלה היא מה אתה מחפש ומה התקציב שלך.

נב

אני מקדים תרופה למכה, לגבי זיהום אוויר, גוש דן מזוהם יותר מחיפה, גם במקומות שצופים למפרץ. תבדקו אותי.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

הצפון בכלל וחיפה בפרט אלופים בטבע ירוק, ובמהלך חיים הרבה פחות תובעני ומלחיץ מהמרכז.

לפי שרשור אחר שפתחת, אין ספק שיותר מתאים לך הצפון.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בתור חיפאי מלידה ועד היום שגם מגדל את הדור הבא בעיר (אני מניח שאתה פחות או יותר בגיל של הבנים שלי), אני יכול לומר לך שיש סיכוי טוב שתוכל למצוא בחיפה את מבושך. ובכל זאת, לפני בחירת מקום מגורים, כדאי לך לבדוק כמה דברים

1. במה אתה עוסק? האם יש בחיפה וסביבתה (או, לצורך העניין, כל מקום אחר) תעסוקה המתאימה לתחום העיסוק שלך או מוסדות לימוד המכשירים בתחום העניין שלך?

2. אני מניח שאתה יוצא לבלות מפעם לפעם. אני לא רואה שהבנים שלי, שני מניח שאתה בפחות או יותר בגילם, סובלים מחוסר מקומות בילוי. אבל זה אינדיבידואלי מאד. יש מי שמסתפק ביציאה לבית קפה\פאב\הצגה\קולנוע פעם בחודש, יש מיש צריך ריגושים חדשים כל ערב. האמירה המוכרת של התל אביבים "לא ידוע מה שיש אחרי המוות, אבל אחרי חדרה אין חיים" ממש לא נכונה - חיפה ממש לא הולכת לישון עם התרנגולות - אבל הסצינה אינה אינטנסיבית כמו במרכז.

3. הצד החברתי - זה מאוד אישי. אנשים טובים ואנשים רעים יש בכל מקום. לא צריך יותר משכן בעייתי אחד כדי למרר את החיים, מצד שני לא צריך יותר מבחורה חמודה אחת כדי שיהיו דבש. זה עניין של מזל, בכל מקום בו תשהה.

4. הצד הכלכלי - כפי שכתבתי קודם, עליךלבדוק את נושא התעסוקה. מבחינת הפרנסה להביא בחשבון שגם ההוצאות יהיו יותר נמוכות בהשואה למרכז, מה שעשוי לקזז הכנסות יותר נמוכות.

בקו התחתון - בדוק מה צרכיך.הכוללים. אל תתרשם רק מהירוק מסביב, בדוק את כל הצרכים. סיכוי טוב שתמצא בחיפה את מבוקקשך - בכל זאת 300,000 איש חיים בעיר ועוד כמה מאות אלפים בפרבריה - אבל קבל החלטה רק לאחר בדיקה יותר מעמיקה של הצרכים והאפשרויות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ההורים כבר כמה פעמים הציעו לי את עזרתם. לגבי עבודה אני לא משתכר יותר מדי, אבל אוכל "להסתדר" אם אתגרזן ואהיה מחושב.

כרגע, אין לי מקצוע או עיסוק מוגדר.

אני חושב לעשות שם סיבוב רציני עם האוטו, ושיטוט נוסף בעיר לפחות שעתיים-שלוש בשביל להתרשם מהעיר.

על איזה מקומות/שכונות אתם יכולים להציע לי לבדוק?

פורסם

אוהב ים

בת גלים

אוהב ירוק

רצוי יותר הצד המערבי של העיר זה שפונה לא למפרץ.

הכל תלוי גם ביכולת הכספית לרכוש / לשלם שכ"ד

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ההורים כבר כמה פעמים הציעו לי את עזרתם. לגבי עבודה אני לא משתכר יותר מדי, אבל אוכל "להסתדר" אם אתגרזן ואהיה מחושב.

כרגע, אין לי מקצוע או עיסוק מוגדר ישנו סניף נוסף של החברה בה אני עובד באיזור חיפה, אז חשבתי על זה כאפשרות.

אני חושב לעשות שם סיבוב רציני עם האוטו, ושיטוט נוסף בעיר לפחות שעתיים-שלוש בשביל להתרשם מהעיר.

פורסם

בן אור - אתה פותח אין ספור שרשורים לגבי תכנון העתיד. עליך להגדיר לעצמך סדרי עדיפות. לדעתי, אם בכוונתך לצאת ללימודים, בחר את מוסד הלימודים ורק אז חפש מקום מגורים. למצוא זוגיות תוכך בכל מקום, זה יותר עניין של להיות במקום הנכון בזמן הנכון (ושגם ההיא תהיה שם באותו זמן) והסיכוי למצוא בת זוג די דומה בכל מקוןם בו יש נשים צעירות ומעוניינות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מאוד אוהב את חיפה.גרתי שם שש שנים - ברמת אלון. לדעתי שכונה מעולה - יחסית צעירה, בניה בשנות התישעים, שכר דירה וארנונה זולים - כמו בנו"ש, אוכלוסיה צעירה, ומיקום נח (מרחק הליכה מהטכניון).

יש עוד המון שכונות טובות - אלמוגי, גולדה, כרמליה, כרמל צרפתי, רמת חן, רוממה אבל הם יותר יקרות.

• תוכן חדש...