Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באוונסיס כמו בקורולה -מושב הנהג נוח , באוונסיס ישנה תמיכה נוספת לגב התחתון , כמובן שמדובר בתחושה אישית .

באוונסיס הבד במושבים נראה יותר איכותי בהשוואה לתפירה הזולה של הבד הבהיר בקורולה.

באוונסיס (ובאוריס ) הפלסטיקים לא זזים ממקום למקום בניגוד לקורולה .

כששאלתי את נציג המכירות למה משענת היד לא קבועה במקומה ומרגישה מאוד לא מוצקה , התשובה שלו -"אתה צודק ,אבל, תראה איזה לוח מחוונים יפה".

בידוד הרעשים לדעתי באוונסיס יותר טוב , אני הרגשתי תחושה של ריחוף לאורך כל נסיעת המבחן , מאוד אהבתי .

למרות כל השבחים, מערכות הבטיחות בקורולה יותר חשובות, לכן לדעתי הקורולה היא רכישה נכונה יותר .

בהצלחה

פורסם

1.כמשתמש כבד בi35 אני מבטיח לך שהאלנטרה היא לא זוללת דלק יותר מהאחרות בסגמנט.

2.אם הבחירה הייתה שלי הייתי מסתכל יותר לכיוןן המזדה 3 שנמכרת עכשיו עם מנוע 2000 ואבזור מכובד במחיר סביר,הרבה יותר לטעמי מכל מה שהזכרת.

פורסם
צבי

תודה!!!!!!!

בעקבות ההמלצות כאן אני כנראה מחשב מסלול מחדש ואלך על אחת הטויוטות פריוס אוריוס או קורולה שבה אני נוסע עכשיו.

מה ההבדל בין פריוב לאוריוס? (חוץ מ 20K ש"ח)??

גם אני באותה קלחת.

עשיתי נסיעות מבחן על האוריס והפריוס. שניהם זורמים בנסיעה.

האוריס קצת יותר רועשת על הכביש (בידוד לא משהו), וגם אין מרווח לרגליים מאחור.

בשניהם, מה שמאוד אכזב אותי הוא הישיבה מאחור. מאוד מאוד נמוך.

אני 180 וכמעט דפקתי את הראש בשתי המכוניות (באוריס במיוחד).

בנוסף ההגה, גם שמגביהים אותו, נשאר יחסית נמוך.

יש מצב שאני אעבור לרכב לא היברידי...

פורסם

אני יודע שאני מבלבל אותך עוד יותר אבל מציע לך גם לבדוק את המזדה 3,היא מגיעה עם אבזור בטיחות מלא,מנוע 2000 ועוד המון אבזור ופינוקים.

נ.ב-לא מאמין שאני ממליץ על יפנית....

זיו

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

הקורולה הכי בטיחותית ואמינה (וגם מרווחת למשפחה).

ליונדאי אלנטרה צריכת דלק טובה מאד 12 לליטר בממוצע, והיא גם עונה על הדרישות שלך בין ולבין עם הקורולה לך עם מה שבא לך בטוב.

סקודה אוקטביה מכונית טובה ומרווחת, אבל יש לה חסרונות כמו האמינות ומחירי אחזקה.

הסוזוקי סתם האצב'ק משעממת במילא דגם חדש צריך להגיע.

• תוכן חדש...