Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזדה 3 ספיריט 5 דלתות

קיה פרו סייד

i30

כולם שנת 2011 וכולם 2000 סמק רק אוטומט

מה הייתם לוקחים ולמה ?

מי הכי חזק מי הכי חסכוני מי הכי מאובזר ובכללי מה אתם! הייתם לוקחים

אם יש לכם עוד אפשרויות של רכב חזר שהוא לא dsg עד 60 אלף תציעו לא חייב 2000 סמק

פורסם

כמה אנשים צפויים לנסוע ברכב באופן קבוע?

אם זה עד 4 נוסעים, הייתי בוחר במזדה. ל 5 נוסעים היא צפופה יחסית לקוריאניות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הייתי בוחר בקיה במיוחד בגלל שהיא מיוחדת.

המאזדה מצויינת (מהנה, מהירה ומאובזרת) אבל זה דגם שצעירים רבים קונים ולכן קשה עד בלתי אפשרי להשיג אחת במצב טוב.

היונדאי עם מנוע 2000 לא נותנת הרבה מעבר לגירסת ה 1600.

מעט יותר כח אבל עם שילוב לגיר 4 הילוכים שמסרס את המנוע ולא תורם לצריכת הדלק שהיא מזעזעת במנוע הזה.

כן, היא תמורה טובה ביחס ל 1600 כי היא לא עולה הרבה יותר בשוק.

הסיד מעוצבת, מיוחדת ומאובזרת.

לסיכום, חייב מנוע 2000? כל האופציות שנתת יהיו טובות אבל שונות. הייתי מוסיף גם פוקוס גי'הה 2000 לרשימת החיפוש.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

מה רע בdsg6. משתלב יופי עם מנועי טורבו משובחים של vag. החל מגולף gti, סופרב בגירסאות בכירות, או אם אתה רוצה דיזל, יש פסאט למשל.

מה התקציב?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

המאזדה 3 מכונית מצוינת, חזקה יחסית, מהנה לנהיגה, בעלת היגוי טוב מאוד ותחושה כללית די ספורטיבית בנהיגה. מצד שני היא לא חסכונית במיוחד ולא מרווחת. בידוד הרעשים גם הוא לא מהמצטיינים. באופן אישי - הייתי בוחר בה, ומתלבט על הדרך בינה לבין הפוקוס 2 ליטר. הפוקוס נוחה יותר, מרווחת יותר, מאובזרת טוב ומהנה לנהיגה (אותה שלדה כמו של המאזדה 3). מצד שני הפוקוס קצת מרגישה חלשה יותר ומשדרת פחות "ספורטיביות" ויותר "משפחתי יציב וחזק". יחסית...

הפרו-סיד נראית טוב מאוד, לא נפוצה, איכותית יחסית, מתנהגת טוב ובעלת ביצועים טובים. מצד שני ההיגוי שלה לא טוב במיוחד והיא לא הכי כיפית שיש. מבחינת צריכת דלק היא תהיה עדיפה על המאזדה 3 והפוקוס. לא משמעותית, אבל עדיין.

היונדאי קצת סתמית. בעיקרון מציעה מה שהסיד מציעה מבחינת מנוע, אבל היא לא נראית מיוחדת (נראית בסדר, אבל לא משדרת משהו שגרסת ה-1.6 ליסינג לא משדר), היגוי לא טוב, התנהגות פחות טובה משל הסיד ותא נוסעים משעמם בעיצובו, אבל לא פחות איכותי משל המאזדה. בקיצור כמו ה-1.6 רק עם מנוע יותר חזק ויותר אבזור. אישית, לא הייתי בוחר בה.

אציין שכמו שכבר אמרו, כולן יהיו בחירות טובות ואמינות.

עריכה אחרונה על ידי cars-@-lover
פורסם
מה רע בdsg6. משתלב יופי עם מנועי טורבו משובחים של vag. החל מגולף gti, סופרב בגירסאות בכירות, או אם אתה רוצה דיזל, יש פסאט למשל.

מה התקציב?

מה שהוא אמר.

חוץ מזה טורבו דיזל 1.5-1.6 יכול להיות אחלה גם כן בביצועים וגם יהיה מאוד חסכוני בדלק.

להתלבטות שלך הייתי מוסיף רנו פלואנס 2.0. ולפני שמישהו יגיד שאני ממליץ על "זבל צרפתי", תדע שהמנוע והגיר מגיעים מרכב יפני, הלא הוא ניסאן קשקאי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...