Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקציב 35K עדיפות ליד 1 עד 100000 ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להחליף את הרכב, כיום נוסע ברנו מגאן 2007 ומרגישים שהאוטו מזדקן לאט לאט,

אם בעבר קניתי את הרכב לפי הפרמטרים שמסביב (קילומטרז, יד ומוסך שאפט),

הפעם אני מעוניין לקנות רכב לפי המלצות בעיקר בגלל שהרנו הזו בזבזה לי כמה וכמה ימים בשנתיים שאני מחזיק אותה.

אז בגדול - תקציב עד 35K, עדיפות ליד 1, עד 100 אלף קילומטר,

חשבתי על השברולט קרוז אבל אני זוכר אותה לרעה.

סחירות וכו' פחות מעניין אותי, כי אני קודם קונה רכב ולא ממהר למכור את הרכב הקיים.

המלצות?

חג שמח,

אבי

----

פורסם

ידני או אוטומט?

רק משפחתית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מיצובישי לנסר - תוכל למצוא בתקציב שלך עם מנוע 1800 מודל 2008-2009 או עם מנוע 1500 סמ"ק משנתון יותר מתקדם.

רכב אמין מאוד ועם אבזור בטיחותי מלא.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
ידני או אוטומט?

רק משפחתית?

אוטומט,

לא נעול על משפחתית, אבל אני גם דיי גבוהה אז הרכבים הפיצים יורדים מהפרק.

----

• תוכן חדש...