Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור microlab solo 9c מהמחשב לטלוויזיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

רכשתי היום את microlab solo 9c ובמשפט אחד , אני לא מרוצה.

אני לא מצליח לתאם בין המחשב לרמקולים לטלוויזיה ,

כשאני מחבר כבל HDMI מהמחשב לטלוויזיה הכל עובד טוב ,

שאני מחבר לרמקולים אין תגובה מצד המחשב והטלוויזיה .

המחשב הוא נייד וינדוס 10.

אני על סף עצבים כבר וממש ירד כל החשק מהרמקולים .

תודה.

GSX-R

מיציבישי חמודה שעושה הרבה בעיות אבל אהובה :-D

פורסם

אתה מעביר בשלט לINPUT הנכון?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

כן לHDMI

בחיבור לכבל רגיל 3.5 הכל עובד עד שאני מעלה בערך ל30 אחוז ואז הרמקול השמאלי לא משמיע כלום

המוזיקה מתנגנת בהיקפיות , ממש כאילו אני מסתובב בחדר .

עריכה אחרונה על ידי the predator

GSX-R

פורסם

פות"ש, מאיפה בארץ?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

טוב אז מגיע לכם עדכון .

הלכתי למקום שממנו קניתי כדי לממש אחריות , הטיפול היה מהיר ומסור ממש לטובה , במידה ותהיו מעונינים אפרסם .

רציתי להגיד תודה למי שניסה לעזור גם בשרשור וגם בהודעות פרטיות , ממש כוחו של הפורום .

ממש שידרג לי את עמדת העבודה למי שמחפש רמקולים נחמדים בלי יותר מדי בלאגן , סך הכל מומלץ .

:wink:

GSX-R

• תוכן חדש...