Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני יודע שנפתחו המון נושאים על הבעיה הזו אבל כל הנושאים האלו מדברים על מערכות עם מגבר ואצלי אין מגבר ברכב אז אשמח לעזרה.

אז כמו שרשמתי, התקנתי רדיו ברכב שלי (סוזוקי אלטו 2012)

בהתחלה לא היה שום רעש כמו שהזכרתי, אחרי כמה דקות הוצאתי את הרדיו כדי לסדר את החיבורים של הצמה שלו ומאז יש זמזום קבוע ברמקולים, והזמזום עולה ויורד לפי הלחיצות על הגז. (הבעיה לא קשורה כנראה למה שסידרתי כי ניסיתי כמה פעמים להחזיר למצב שהיה בהתחלה והרעשים עדיין קיימים)

אשמח אם מישהו יכול לתת לי כיוון לפיתרון הבעיה.

תודה

פורסם

כידוע לך ישנו חיבור הארקה למכשיר גם ללא חיבור למגבר.

http://carwirefire.com/images/head%20unit%20installation%20page/head-unit-install-layout.jpg

זאת כניראה הבעיה.

1.נסה לבדוק את ההארקה

2.נסה לבצע הארקה חדשה

3.נסה לבצע הארקה חדשה למיקום אחר בנוסף להארקה הקיימת.

פורסם
כידוע לך ישנו חיבור הארקה למכשיר גם ללא חיבור למגבר.

http://carwirefire.com/images/head%20unit%20installation%20page/head-unit-install-layout.jpg

זאת כניראה הבעיה.

1.נסה לבדוק את ההארקה

2.נסה לבצע הארקה חדשה

3.נסה לבצע הארקה חדשה למיקום אחר בנוסף להארקה הקיימת.

תודה על המענה.

אני אלך לבדוק את הארקה של הרדיו עכשיו.

רק לא הבני את סעיף 2 ו-3.

איך מבצעים הארקה חדשה?

פורסם

למקרה שהבנתי נכון,

ניסיתי לחבר את הארקה לפח גלוי שהיה מאחורי הרדיו ובפעם השניה פיצלתי את הכבל של הארקה כך שאחד היה מחובר לצמה המקורית והשני היה מחובר לאותו פח שניסיתי בפעם הראשונה.

בשני המקרים הרעשים עדיין היו (אולי פחות חזקים אבל לא משמעותית)

פורסם

ההארקה החדשה צריכה להיות בודדת.

בזה שפיצלת את החוט, בעצם לא עשית שום דבר מועיל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...