Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדפסת all in one.

GABIUBOGI
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מחפש להחליף להורים שלי בעסק את המדפסת. כיום הם מחזיקים בXEROX 3210 all in one אשר הייתה סוסת עבודה לאורך השנים אבל כבר מתחילה להזדקן ויש רצון להחליפה.

הדרישות הן כמו שצוין הכל כולל-פקס,מדפסת,מכונת צילום. אין צורך בצבעוני. חשוב שתהיה לייזר בלבד.

עם המדפסת הנוכחית הייתי קונה טיונרים של 10000 דפים בכ500 ש''ח או פחות וזה מה שאני מחפש גם לעכשיו.

אז מחפש המלצות מהבתים שלכם או מהמקומות עבודה שלכם למדפסת all in one בכ1000 ש''ח או קצת יותר שתחזיק כמו הXEROX ללא תקלות לכמה שיותר שנים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

ברשותי brother mcf-1810 כבר שנה שלמה. יש בה פונקציה של פקס, אך אין ברשותי קו טלפון בבית.

ממש הסריקות שלו מאוד נוח למשתמש.

אחרי 2.5 חבילות נייר (שרובם זה דו"צ) המדפסת דורשת להחליף טונר. כרגע אני משתמש בטונר חליפי שקניתי ב-60 ש"ח (מקורי עולה סביב 200 ש"ח) בחנות ליד הבית והטונר עושה את העבודה יפה.

החסרון הגדול: המדפסת ביום בהיר אחד יכולה לדרוש ממך להחליף טונר, גם כשהטונר יש בו קצת חומר.

בזמנו היה מבצע קנה מדפסת וקבל טונר מקורי ב-600 ש"ח. היום מוכרים את המדפסת ב-600 ש"ח. אני לא רואה סיבה לשלם על מדפסת יקרה יותר לסטודנט.

פורסם

לסטודנט בטוח לא. אבל פה מדובר בעסק שמדפיס לפי צורך,שתיים וחצי חבילות דפים זה על הפנים. אני מחפש מדפסת עם קיבולת של 12000-10000 דף לטיונר.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

כמב שפין אתם מדפיסים בחודש, או בשנה? יש מדפסות ייעודיות להדפסות כמותיות, שבנויות מלכתחילה באופן יותר חזק ונתקעות הרבה פחות. בעבר השתמשתי באיזו מדפסת HP המיועדת לעומס גבוה (הדפסות של 100 דפים ויותר ביום, אם כי "רק" 3-4 ימים כאלה בשבוע בכיסוי של הרבה יותר מ-5% הסטנדרטיים), ובמהלך מספר שנים והדפסת 80,000 דפים היו 3 ג'אמים. יש לכך מחיר, אבל לעסק זה חשוב. וכמובן כדאי שיהיה גיבוי למקרה תקלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

לפי האתר של XEROX, הטונר הגדול (High Capacity Print Cartridge) מיועד להדפסה של כ-4100 דפים.

ככל הנראה, אתם מדפיסים מעט מאוד על כל דף, לכן הגעתם לכמות של כ-10K דפים לטונר.

http://xerox.bz/2cZxRFc

במידה ואתם מעוניינים במדפסת שתהיה ברמה של ה-XEROX, תכינו את הארנק.

ב-1000 ש"ח, אתה יכול לקנות מדפסות יחסית פשוטות. לא כאלו שמיועדות לעומס עבודה גבוה.

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

כן מדפיסים סה''כ טפסי הזמנה למלונות או פקסים שמגיעים. לא משהו מטורף.

אני מעדיף שתמליצו על משהו טוב ברמה של הXEROX,אם זה שווה תוספת של כסף אז למה שלא אוסיף.

פורסם

משהו ברמה של ה XEROX? כל דבר.

מדפסת לייזר משולבת טובה בתקציב טוב, Brother MFC-2700DW

טונר גדול מתאים ל2600 דף, הדרישות שלך לטונר של 10K במחיר שציינת קצת מופרכות.

או שתעלה בתקציב, או שתקנה יותר טונרים :)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מצטרף להמלצה על ה-2700DW.

ארז, על איזה טונר אתה ממליץ למדפסת זו?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נראת טוב,כמה עולה טיונר תחליפי אן מקורי אם אפשר לדעת?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מחר או מחרתיים אני אלך לחפש את ה

Brother MFC-2700DW, מקווה שתחזיק כמו הxerox 3210.

• תוכן חדש...