Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על ניסאן אקו מיקרה שנת 2012 ומאז שקניתי את האוטו היה בה ריח רע גם במצב של זרימת אוויר מבחוץ וגם במצב סרקולציה שהתגבר בזמן האחרון.

ניסיתי את התרסיס של stp והוא לא עזר , אתמול החלפתי פילטר מזגן שהיה במצב ממש רע אבל עדיין יש ריח.

מה עוד אפשר לבדוק שאולי ממנו בא הריח?

למישהו יש ניסיון עם תכשיר שנקרא קלין אייר? הבנתי גם שצריך לרסס לפתח יניקת האוויר אבל לא כתוב על זה כלום בספר נהג מישהו יודע איפה הפתח באוטו המדובר ?

תודה מראש

פורסם

אני רוצה פתרון שיהיה יעיל לאורך זמן ושהאוויר שיוצא מהמזגן יהיה נקי ובלי בקטריות לכן ריחן לא בא בחשבון . אשמח להמלצה על רימון/ספריי טוב שמחטא את המזגן ולעזרה במציאת פתח יניקת האוויר .

פורסם
הרימון חיטוי של מגווירס עובד מעולה, גם לי היתה אותה בעיה אפילו אחרי החלפת פילטר מזגן,

רימון חיטוי מגווירס

יש בעוד ריחות ויש לעוד חברות אבל של מגווירס הוא היחיד שהוא לא בריח ״בית חולים״

אוקי תודה אני ינסה אותו , כתוב להפעיל אותו מתחת לתא כפפות אבל בקודם שהשתמשתי הפעלתי מתחת לתא כפפות והוא נזל על התא כפפות מלמטה פשוט במקום להתפזר מה אפשר לעשות ?

פורסם
לא מתיזים מעל התא כפפות פותחים את האוויר הצח ומתיזים מהטורפדו

הוא לא כתב שהוא שם אותו מעל התא כפפות הוא כתב מתחת לתא כפפות כלומר מאיפה מאיפה שנשאב האוויר למזגן...

מגווירס דווקא ממליצים למקם את הרימון בין המושבים האחוריים לקדמיים, אני שם אותו בגבעה שיש ברגליים במושב האחורי

סתכל פה

SEAT ATECA Style Plus

פורסם

רימון עשן טוב לעשות כאשר מערכת אחרי ניקוי טוב.

יש ספריי קצף שהוא למעשה סבון ,מוכרים בקבוק עם צינורית דקה.מזרקים חומר לתוך הפתחים של המזגן ואז מנקים כל הליכלוך שהצתבר במשך השנים ברדיאטור הפנימי.

• תוכן חדש...