Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לאחרונה מאזדה 3 2008, בסך הכל ברוך ה' הרכב מעולה, אבל ידוע שצריכת הדלק קצת מאכזבת..

אני איתו יומיים והגעתי לצריכת דלק משולבת של בערך 1 ל12 שזה סביר אבל אפשר קצת יותר טוב.

אני רוצה לבדוק לגבי התקנת מיכל גז ברכב,הבנתי שיש אפשרות להתקין מערכת נוספת של מיכל שמורכב בתא המטען והמנוע עובד לסירוגין-פעם גז פעם בנזין או כשנגמר הגז הוא עובר לבנזין.

מבחינת מקום-זו לא בעיה,אין לי שימוש כמעט בתא המטען,לפחות לא שימוש כזה שיפריע לי שיש שם מיכל מהסוג הזה.

השאלות שלי הן

1. האם זה מומלץ? על פניו,נראה שזה יכול לצמצם צריכת דלק בכ50%,והדלק בארץ יקר אז..ההמשך מובן :)

2. האם זה בטיחותי? סכנות כלשהן? דליפת גז או דברים כאלה?

3. יש כמה חברות שעושות זאת? איפה מומלץ?

4. (וכנראה היתה צריכה לבוא לפני כן) מה כדאי ואיך זה עובד? מחליפים לגמרי את בנזין לגז? או פשוט מוסיפים את אופציית הגז?

*לגבי הבעיה שתהיה לי עם חניונים תת קרקעיים-מכיר ויודע, אני כמעט ולא חונה בכאלה כך שמבחינתי החניון לא מהווה שיקול בנושא.

אשמח לדעות,תודה!

פורסם

את הנתון החשוב ביותר הזנחת.

מה הנסועה השנתית שלך?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

1 מומלץ בחום

2 מה שבטוח זה יותר בטיחותי מבנזין

3 מה שחשוב בעיקר זה מקצועיות בהתקנה ובדיוק, לכן חפש מישהו שכבר עתיק ומלא נסיון בתחום

4 מוסיפים לך את האפשרות להנעה מלאה בגז ,כמובן שבלחיצת כפתור אתה יכול לשנות את סוג הדלק בכל רגע נתון ,ואם ההתקנה טובה גם לא תרגיש שינוי בכלל בנסיעה בין סוגי הדלק

בהצלחה

רמי

פורסם
1 מומלץ בחום

2 מה שבטוח זה יותר בטיחותי מבנזין

3 מה שחשוב בעיקר זה מקצועיות בהתקנה ובדיוק, לכן חפש מישהו שכבר עתיק ומלא נסיון בתחום

4 מוסיפים לך את האפשרות להנעה מלאה בגז ,כמובן שבלחיצת כפתור אתה יכול לשנות את סוג הדלק בכל רגע נתון ,ואם ההתקנה טובה גם לא תרגיש שינוי בכלל בנסיעה בין סוגי הדלק

בהצלחה

רמי

+1

1. רק רציתי להוסיף שלא תמיד זה כדאי מבחינה כלכלית, הכל תלוי בכמות הקילומטרים שאתה מתכנן לגמוע בשנה. אם זו כמות קטנה, לא בטוח שתכסה את עלויות המערכת.

3. אני אישית ממליץ על גז פרו, מקצוענים ולא יקרים.

4. הרכב מניע על דלק, וכשמגיע למינימום מעלות מסוים המערכת עוברת לגז, כשנגמר הגז הרכב עובר להנעה על דלק אוטומט, אתה לא תרגיש את המעבר. רק תראה את הנורות שמאותתים לך שנגמר הגז.

הערות:

כמה שידוע לי - ברכב כמו שלך צריך משמנת למערכת, אל תוותר עליה.

ממליץ לך לבקש את המיכל הכי גדול שאפשר לשים, כי אין הרבה תחנות גז בארץ.

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

• תוכן חדש...