Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מנסה לעשות סדר קטן בדברים שאני מבין בהם:

1. נסיעה ללא טסט עד חצי שנה לא נאכפת בשגרה. זה לא אומר שזה חוקי. זה לא!

2. נסיעה ללא טסטס מעל חצי שנה - הזמנה לדין, בלי למצמץ.

3. במקרה של תאנה, במיוחד עם נפגעים, אפילו יום אחד ללא טסט נחשב כנסיעה ללא ביטוח (ביטוח נעשה רק לרכב שיש לו טסט)

4. מאחר ואיני בקי בענייני ביטוח, לא אמליץ.

אם אתה לא בקיא בענייני ביטוח, למה אתה כותב סתם?

בפוליסת ביטוח בד"כ אין שום התניה שלרכב צריך להיות טסט, בניגוד לרישיון נהיגה שיכול להיות פג תוקף עד שנה אבל לא פסול.

ואף סוכן לא דורש לראות רישיון רכב כתנאי לעשות ביטוח (בדו גלגלי בד"כ כן דורשים).

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצטרף (חלקית) לתשובה של 2pac.

אין קשר ישיר בין קיום טסט לרכב לבין מתן כיסוי ביטוחי -אלא אם חברת הביטוח תטען ותוכיח כי יש קשר בין כך שלרכב אין טסט לבין התרחשות התאונה או אם בפוליסת ביטוח צד ג'/ מקיף יש התניה מפורשת לגבי חובת קיום טסט לרכב (כתנאי למתן כיסוי ביטוחי).

פורסם (נערך)

אוקי, לאחר התייעצות עם חברת הביטוח - במידה ולא תהיה פשרה זה ילך לבית משפט, ושם זה כבר יכול להתהפך עלי.

ננסה להגיע לפשרה עם החוצפן.

תודה רבה חבר'ה

עריכה אחרונה על ידי Dor55
פורסם

את בית המשפט לעינייני פח לא מעניין בכלל אם היה לך ביטוח רכוש.

לכן אם המקרה הוא שהנהג השני אשם , וחברת הביטוח שלו לא תרצה לשלם

קח אותם לתביעה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אגב,

הסתבר לי שאותו אדם עשה תאונה לפני כמה חודשים כשהוא יצא מתאונה ונכנס בזקנה שנהגה - והצליח לצאת זכאי (הוא היה מול הזקנה בבית המשפט - והצליח לשקר כנראה).

השאלה אם זה יכול לעזור לי בבית משפט?

מישהו צריך להוריד את החלאה הזאת מהכביש.

• תוכן חדש...