Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים,

נסעתי ברכב שלי שבו יש ביטוח אך אין טסט (קרוב ל 6 חודש) - בדיוק סדרתי את הרכב והייתי בדרכי לעשות טסט .

נכנס לי באוטו רכב אחר, אין נפגעים - אלא רק הדלת הימנית הלכה.

הנהג הפוגע מודה שהוא אשם (היה עסוק בהכל חוץ מלהסתכל לכביש).

השאלה שלי היא האם במידה ואין לי טסט - והנהג השני מודה באשמה - האם זה משנה שנהגתי ברכב?

האם זה בעייתי מבחינת הביטוח?

ושאלה נוספת, במידה ואני מפעיל ביטוח והנהג השני השם - האם זה משנה לי לרקורד מבחינת העדר תביעות?

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי Dor55
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תמתין לתשובות של אנשים אחרים, אבל דווקא יש אשכול מבימים אחרונים (אפילו היום נראה לי, או בפורום אחר, כבר לא זוכר) שכתוב שעל פי החוק, עד חצי שנה בלי טסט, הכל בסדר, אחרי חצי שנה יש בעיות (בקטנה מסביר לך אוקי?), אם לפי מה שאתה אומר, לא אמור להיות בעיה.. אבל תמתין למישהו שיודע יותר טוב.

פורסם

מנסה לעשות סדר קטן בדברים שאני מבין בהם:

1. נסיעה ללא טסט עד חצי שנה לא נאכפת בשגרה. זה לא אומר שזה חוקי. זה לא!

2. נסיעה ללא טסטס מעל חצי שנה - הזמנה לדין, בלי למצמץ.

3. במקרה של תאנה, במיוחד עם נפגעים, אפילו יום אחד ללא טסט נחשב כנסיעה ללא ביטוח (ביטוח נעשה רק לרכב שיש לו טסט)

4. מאחר ואיני בקי בענייני ביטוח, לא אמליץ.

פורסם
אוקיי.

מה שכתבתי לו לפני זה היה ההסבר, ממש בקטנה כי קראתי על זה דווקא היום איפשהו, וגם אמרתי לו שימתין לאנשים אחרים, מה הבעיה?

מנסה לעשות סדר קטן בדברים שאני מבין בהם:

1. נסיעה ללא טסט עד חצי שנה לא נאכפת בשגרה. זה לא אומר שזה חוקי. זה לא!

2. נסיעה ללא טסטס מעל חצי שנה - הזמנה לדין, בלי למצמץ.

3. במקרה של תאנה, במיוחד עם נפגעים, אפילו יום אחד ללא טסט נחשב כנסיעה ללא ביטוח (ביטוח נעשה רק לרכב שיש לו טסט)

4. מאחר ואיני בקי בענייני ביטוח, לא אמליץ.

שמע, לא מבין את המדינה הזאת, ברצינות, איך זה שאפשר לנסוע חצי שנה בלי טסט אבל אם קורה משהו אז זה נחשב "ללא ביטוח"????? מה הקטע פה????

פורסם

אין שום קטע.

נסיעה ללא טסט נאכפת ע"י המדינה/משטרה, מכיון שמבינים שיש סיכוי שהנהג שכח בתום לב לבצע טסט נותנים לו תקופת חסד של עד 1/2 שנה שבה לא מתעקשים עם הנהג ולא נותנים דו"ח, אין הדבר אומר שמותר לנסוע ללא טסט, זה רק אומר שבאים לקראת האזרח.

העניין הביטוח נקבע ע"י חברות הביטוח והדבר נכתב בדפי המידע שניתנים למבוטח, הם יכולים לכתוב שם ככל העולה על רוחם, לעניין בפועל מה שקורה כתב כבר אביG

מאחר ואיני בקי בענייני ביטוח, לא אמליץ

פורסם

תודה חברים, הרכב בלי טסט פחות מחצי שנה.

איך אוכל לברר את הנושא של הביטוח לעומק? הרי אני בסך הכל הצד הנפגע...

פורסם
אין שום קטע.

נסיעה ללא טסט נאכפת ע"י המדינה/משטרה, מכיון שמבינים שיש סיכוי שהנהג שכח בתום לב לבצע טסט נותנים לו תקופת חסד של עד 1/2 שנה שבה לא מתעקשים עם הנהג ולא נותנים דו"ח, אין הדבר אומר שמותר לנסוע ללא טסט, זה רק אומר שבאים לקראת האזרח.

העניין הביטוח נקבע ע"י חברות הביטוח והדבר נכתב בדפי המידע שניתנים למבוטח, הם יכולים לכתוב שם ככל העולה על רוחם, לעניין בפועל מה שקורה כתב כבר אביG

הבנתי אותך, תמיד טוב ללמוד דברים חדשים :mm_yeah:

פורסם
ושאלה נוספת, במידה ואני מפעיל ביטוח והנהג השני השם - האם זה משנה לי לרקורד מבחינת העדר תביעות? תודה רבה!

ברשותכם, אני אתעלק דווקא על השאלה השנייה של פות"ש. נניח שסוגיית הטסט לא הייתה כאן על הפרק, האם תביעה בגין תאונה שבה הפוגע מודה באשמתו תיזקף לחובתי באופן כלשהו?

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

היא תזקף לחובתך רק במקרה בו תתבע את הביטוח שלך ואין להם את מי לתבוע.

במקרה שציינת אין לך סיבה לתבוע את הביטוח שלך, ואפילו אם היית עושה את זה עדיין יש להם את מי לתבוע כי הפוגע מודה באשמה, לכן הנחת העדר התביעות שלך לא נפגעת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אם צד ג משלם לך את כל הנזקים, ולא חברת הביטוח שלך, אז לא נרשמת לחובתך תביעה והכל בסדר.

אבל

אם התאונה הוגדרה כתאונה עם נפגעים, למשל אם הלכת למיון אח״כ עם גב כואב, אז נרשמת לחובתך תביעת נזק גוף אחת (גם אם אתה לא אשם)

פורסם

אין נפגעים בתאונה. תודה לאל ;)

השאלה אם חברת הביטוח יכולה להתנער מהתשלום בגלל העדר טסט...

פורסם

חברים טוויסט בעלילה - הנהג הפוגע טוען שאני אשם, ושהתפרצתי לו לכביש.

יש לי כמה עדים שראו אותו שהוא בכלל התסכל לאחור לילד שלו - והסתכל לכביש רק כשהוא נתקע בי.

השאלה אם אני יכול לתבוע אותו או לעשות משהו בנידון.

תודה

פורסם

לא רק שחברת ביטוח יכולה להתנער מתשלום, היא גם תעשה זאת במרבית המקרים.

האם יש תמונות מזירת התאונה? האם הפגיעה הייתה חזית -זנב, או חזית - צד?

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם (נערך)

חזית - צד.

יש לי שלושה עדים שראו שהיה לו מספיק זמן לעצור - כולל שכולנו שמענו את אחד הילדים שלו שאומר לו - אבא אמרתי לך לעצור ולא עצרת.

עריכה אחרונה על ידי Dor55

• תוכן חדש...