Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי חבר עצמאי שעובד במפעלון קטן.

במסגרת העבודה השגרתית שם, הוא צריך לפתוח בורגי טורקס של 6 מ"מ, הסגורים לתוך תבריג אלומינים במומנט של 6 ניוטון מטר.

הבעיה שלו היא למצוא בוקסה שתחזיק מעמד יותר מ- 3 חודשים... הוא כבר ניסה את כל הסחורה הממוצעת בארץ (סיגנט וכו') אולם ללא הצלחה. בסוף כולן נשברות או מתעוותות סביב עצמן. הדרייב עצמו הוא 1/2 או 3/8, ניסה את שניהם.

הוא מבקש לדעת מי מחזיק כיום במרכז או באזור אשדוד, בוקסות שכאלה אבל מתוצרת Stahlwille, Facom Hazet, Gedore וכו', כל המותגים שהיו פעם, לפני העממיים שיש כיום?

אולי משם תבוא לו הישועה.

עריכה אחרונה על ידי ירחמיאל
פורסם

אם הגודל הוא קבוע, הייתי מחפש ביט מטיטניום, אפשר גם לייצר אחד, בכל מקרה, עלות של ביט היא 5-10 שקלים. לא רואה מה הבעיה לקנות אספקה שנתית במחיר של ארוחה במקדונלדס ולסגור עניין. בנוסף - 6NM זה כלום, יכול להיות שצורת העבודה היא לא מספיק זהירה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא רק אתה!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בוקסות טורקס 6 מ"מ מתוצרת Stahlwille, Facom Hazet, Gedore וכו', כל המותגים שהיו פעם, לפני העממיים שיש כיום? אולי משם תבוא לו הישועה.

בדקתי ונאמר לי שאף אחד לא מחזיק במלאי תוצרות כאלה היום.

אתה יכול להזמין יבוא במיוחד עבורו מ'עודד הספקה טכנית' בחיפה שהוא היבואן של Stahlwille וגם זה מותנה בכך שהגרמנים בכלל מייצרים את המוצר הזה. צפה מועד אספקה לא קצר ומחיר גבוה ליחידה בודדת.

חלופה אחרת היא ביט של King Tony. החברה נדמה לי מטאיוון אבל בעל חנות כלי עבודה מרחוב המסגר בת"א אמר לי שהמוצר הזה גרמני.

יוסי

פורסם (נערך)

שיקנה מאיביי או מחנות אספקה טכנית בארץ ביטים של wera כמו זה http://www.ebay.de/itm/301925716227

יש גם סטים שלמים של ביטים hazet באיזור 300 שקל:

http://www.ebay.de/itm/252432779595

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי elibaba

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

כנראה שמשתמשים במברגת אימפקט עם ביט שלא נועד לעבודת אימפקט.

הפתרון הוא בחירה בין שימוש במברגה רגילה או שימוש בביטים שמתאימים לאימפקט.

לWERA יש סדרה בשם impaktor שנועדה במיוחד לשימוש באימפקט.

סרטון תדמית של ורה:

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

חן חן לכל העונים.

היום דיברתי עם הבחור והעליתי בפניו את כל מה שאמרתם. לטענתו הוא עובד ידנית, לא אימפקט ו/או כלי חשמלי, ואף ניסה בוקסה מחוסמת המיועדת למברגות אימפקט. היא החזיקה קצת יותר זמן מעמד, אולם בסוף גם היא ניסדקה.

ממש מסתורין... 8)

פורסם

עובד ידנית זה חצי נחמה,

השאלה האם הוא עובד עם ידית מומנט (אמרת שיש מומנט נקוב) או סוגר "ברגש"

יום טוב גם לך

פורסם

אם יש לו סיגנט או כל חברה עם אחריות לכל החיים, שיקנה 2 וכל הזמן שהיא נסדקת שיחליף.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

במסגרת העבודה השגרתית שם, הוא צריך לפתוחבורגי טורקס של 6 מ"מ, הסגורים לתוך תבריג אלומינים במומנט של 6 ניוטון מטר.

נשמע שלא רלוונטי פה ידית מומנט.

א. מה זה "טורקס 6 מ"מ"? האם הכוונת לT40 ?

ב. עד עכשיו איזה כלי החזיק את הבוקסה/ביט?

ג. כמה ברגים הוא פותח ביום/שבוע/חודש?

ד. האם בוצע ניסיון לעבור לידיות T במקום להשתמש בביט/בוקסה +כלי נוסף?

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
גם אני..נפלאות המוח האנושי...

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

אני לא נפלתי בבוקסה, נפלתי ב טורקיז, מאה פעם קראתי בוקסה טורקיז

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
ורק אני קורא: "בורקס טורקי שיחזיק מעמד"...

הקטע שגם בפעם השלישית היום שנכנסתי לפורום, כשקראתי את הכותרת עדיין ראיתי "בורקס טורקי" בזווית העין.

• תוכן חדש...