Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

פולו 1.2TSI DSG7 שנת 2011.

הוצאתי את פילטר המזגן שמתחת לתא הכפפות כדי לבדוק מה שלומו (מעט אפרורי - אחליף בקרוב).

אך כשבאתי להחזיר אותו למקומו ראיתי שיש חץ שמצביע על כיוון זרימת האוויר. העניין הוא שאני לא יודע באיזה כיוון הוא היה ככה שאני לא יודע להחזיר אותו נכון.

האם כיוון האוויר הוא מצד שמאל לימין (כלומר מכיוון כסא הנהג לכסא הנוסע) או ההיפך?

בנוסף, הפילטר פשוט יושב בחלל משלו, ללא שום תושבת שלא לדבר על אטימה. לא בורח המון אוויר משם אל אזור רגלי הנוסע?

פורסם

כלומר מימין לשמאל אם הבנתי נכון מהתמונה.

מדובר בפילטר פשוט או עם פחם פעיל? יש לו מק"ט ספציפי או שפשוט לבקש בחנות חלפים פילטר מזגן לפולו 2011? (לא מעוניין מקורי כיוון שלבטח יהיה יקר)

תודה רבה

פורסם

אכן זרימת אוויר מימין לשמאל.

אתה יכול לבחור פילטר עם פחם פעיל או רגיל והמחיר בהתאם. לא כול חנות מחזיקה פילטרים איכותיים לכן נסה אצל אבי מרחובות.

מק"ט הפילטר המקורי מודפס על גבי הפילטר.

איזה כייף לי :)

פורסם

כנראה שהפילטר אשר התקינו לך הינו תוצרת הארץ (חברת א.ל. פילטרים) פילטר רגיל.

בכדי לשפר את איכות האוויר בתא הנוסעים אני מציע לרכוש פילטר פחם פעיל או פילטר רגיל תוצרת MANN FILTER.

בדוק עלויות בקישור המצורף או טלפונית.

אם אתה נמצא בת"א תוכל לרכוש פילטר תוצרת MANN אצל צנטרל או במוסך רון.

http://www.justmotor.co.il/

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...