Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דירות גן בדרך כלל.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

גם כאשר אתה גר בקומה נמוכה ואפילו קרקע, אם הבניין שלך עם מעלית אז ערך הדירה יעלה לעומת דירה זהה בבניין בלי מעלית.

בהתאם לכך אתה תשלם על התחזוקה שלה, כי בלי המעלית - מחיר הנכס יירד.

בבניין של הוריי גם שהפעילו את המעלית שבת וגם לא, התשלום לחברת ניהול נשאר זהה (יש לנו בבניין דייר דתי על כסא גלגלים שחייב מעלית שבת), כל דירה משלמת מחיר זהה לא משנה איפה הוא גר ולא משנה אם הוא דתי או חילוני, זה מקובח על כל בעלי הדירות בבניין ואין על זה ויכוח, יש גם תאורה במדרגות כל השבת וקודן שכל פעם דואגים שינוטרל בשבת.

כבר היו נסיונות של דיירים ששכרו דירה בבניין שניסו להתחכם עם הועד לגבי תשלום (מה הם כן מוכנים ומה לא) - מהר מאוד אותם דיירים חיפשו להם דירה בבניין אחר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בתור בתור בעל דירה בקומת קרקע איך המעלית מוסיפה לערך הדירה שלי?

אם הייתי מחפש דירה בקומת קרקע בבניין, מעלית זה לא מה שהיה בין הדרישות שלי

Instagram:

VWPolo6R

• תוכן חדש...