Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך נסיעה שגרתית אחה"צ נדלקה הנורה הצהובה הארורה והופיע מסר "check antipollution system", ללא שום שינוי מורגש כלשהו - לא רעש, לא רעידות, לא תגובת דוושה - נאדה. המשכתי בנסיעה לנקודה שהיה נוח לעצור בה וחיברתי סורק OBD - התוצאה: קודי תקלה p0202 injector circuit no. 2+p0204 injector circuit no. .4

תקלה זהה בעלת מאפיינים זהים לחלוטין צצה לפני כשלושה חודשים. גיחה מהירה למוסך, ריסט למחשב ועדכון תוכנה, וההתראה נעלמה. וכך נסעתי שלושה חודשים בשקט. עד היום.

מאחר והתקלה חזרה, כנראה שעוד איפוס של המחשב לא ייפתור את הבעיה אלא לכל היותר יידחה את חזרתה בעוד זמן לא ידוע. אני מחפש כיוון לפני גיחה נוספת למוסך. ההיגיון שלי אומר שהופעת קוד תקלה בשני מזרקים בו זמנית חשודה מאוד ומעידה יותר על בעיה חשמלית/מחשבית מאשר על תקלה במזרקים עצמם. כמו כן נראה לי הגיוני שלפני החלפת מזרקים יש להצליב אותם עם המזרקים התקינים לכאורה ולבדוק האם התקלה חוזרת ואם כן באיזו צורה. האם למישהו כאן יש ניסיון עם תקלה מסוג זה?

הרכב אגב עם 86K ק"מ, מתדלק סולר רק בתחנות נורמליות (בעיקר טן פרדס חנה ודור אלון רמת הנדיב).

חזיר דיזל

פורסם

עדכון, פתרון "פלסטר" היה פשוט מאוד, איפסתי את התקלות דרך טורק פרו, היום נסיעה של 140 ק"מ לת"א וחזרה על מיכל סולר חדש (ממילא היה צריך לתדלק, ד"א 844 ק"מ על 46 ליטר), לפי שעה ההתראות לא הופיעו שוב. הרכב כאמור נוסע רגיל לגמרי. מקווה מאוד לא לראות זאת שוב.

חזיר דיזל

• תוכן חדש...