Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר JBL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על המגבר של JBL GTO 75.4?

איך הוא איכותי יש לו עצמה ולא מזיפים בrms?

הוא גם תוצרת סין אז הוא אמין?

SUZUKI Ignis Sport

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ארץ הייצור לא קובעת את טיב המוצר.

אכן תערוך חיפוש בפורום ותיווכח לדעת את דיעותיהם ותגובותיהם של הרוכשים של המוצר. (אינדקציה מסויימת)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני מטרף לשאלה מפני שעשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה,

רכשתי כזה מגבר לא מזמן, לא התקנתי עדיין כי אני עושה בניה עכשיו.

השאלה היא האם המגבר הוא באמת 104 רמס כל יציאה? כי שמעתי מכמה אנשים שהוא 75 רמס.

פורסם

המגבר הוא 104 RMS לערוץ לפי מדידה ב Cea-2006 (תקן).

מה זה אומר - לא הרבה פרט לכך שהתקן הזה מאוד מקל ויכול להיות מגבר של חברה כמו Alpine שהיה מוצהר עליו 50 RMS וכשיבדק בתקן הנ"ל יפגיז מעל 104 ויכול להיות שלא וזו בדיוק הנק' 0 כרגע אין לך ממש הרבה חברות שנותנות מדידות בתקן הזה (פרט לרוקפורד שה-P4004 אמור לתת הספק דומה) כך שגם אין לך מול מי להשוות ולקבל תחושה לגבי המספר הזה.

סה"כ - אל תתן למספר האסטרונומי הזה לרגש אותך יותר מידי.

פורסם

אברי אתה מטעה, העובדה ששני מגברים נמדדו תחת אותו התקן, לא אומרת ששני המדידות זהות או דמות.

הייתכן ששני החברות ניצלו את התקן לרעה - אין זה אומר שזה וודאי.

במקרה של רוקפורד זה שחור על גבי לבן בתעודת הלידה שלהם .. אצל הJBL זה עדיין לא נבדק.

בכל אופן יש ברשותי כרגע נגדים של 110 וואט ב4 אוהם, זה רק עיניין של זמן עד שאמדוד את הרוקפורד, ואת הJBL.. תחת אותו התקן - שלי :).

אדי, אז מה בעצם אתה אומר ?

בגלל שהוא לא ינצל 104, בגלל שהמוסיקה היא דינאמית .. אז אולי יביא מגבר של 90 ?

רגע, אבל גם אז המוסיקה לא תהייה דינאמית, וגם אז הוא לא ינצל 90, אז אולי יביא מגבר של 80 ?

אני מקווה שהתחלת להבין מה זה יחסי כוחות....

העובדה שהמוסיקה היא דינאמית, לא אומרת שאסור להשתמש בהגברה בריאה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני מקווה שהתחלת להבין מה זה יחסי כוחות....

העובדה שהמוסיקה היא דינאמית, לא אומרת שאסור להשתמש בהגברה בריאה.

את זה אני מנסה להסביר לו כול השבוע

הגברה של 200 RMS לרמקול של 70

תיהיה הרבה יותר בריאה מ הגברה של 70 לרמקול של 70

בעוצמות גבוהות אתה ממש ממש תשמע הבדל

חבל שאתה לא מנסה להבין את העניין הזה

פורסם
אברי אתה מטעה, העובדה ששני מגברים נמדדו תחת אותו התקן, לא אומרת ששני המדידות זהות או דמות.

הוא לא מטעה כי אם אין לך מידע אחר מה שנכון יותר הוא לשער שתנאי המדידה זהים במיוחד כשהם על פי אותו התקן.

פורסם

הייתכן ששני החברות ניצלו את התקן לרעה - אין זה אומר שזה וודאי.

במקרה של רוקפורד זה שחור על גבי לבן בתעודת הלידה שלהם .. אצל הJBL זה עדיין לא נבדק.

שוב אתה?

א. לעניין היותי מטעה - מצטרף ומאמץ את שכתב אייל בהודעה מעליי.

ב. נקודה נוספת - אתה קורא לרוקפורד שקרנים ופה אתה כנראה מטעה בעצמך - דשנו ודשנו בנק' ואני מבקש ממך לשוב ולאמר - כיצד אתה מסיק שרוקפורד מנצלים לרעה את התקן לפי תעודת הלידה.

פורסם

ממש לא איל, אצל רוקפורד רואים את זה שחור על גבי לבן שהם מנצלים את התקן לרעה.

מהסיבה הפשוטה שמתוך כל המגברים של CLASS AB רק המגבר הזה עם יעילות של 67%.

ומוזר, שום מגבר אחר בלי יעילות גבוהה שכזו.

כשאברי יבוא ויגיד לי שאצל JBL מצהירים במדידה על יעילות גבוהה מהמציאות, אין שום בעיה שיגיד שגם הם ניצלו את התקן לרעה.

עד אז הוא רק מנחש, אצל רוקפורד זה בדוק ומדוד...

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...