Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 2009-2010 ואלטרנטיבות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש לקנות רכב ב40-50K שקל. הכי חשוב לי שיהיה מרווח לנהג גבוה ונוח ושקט בנסיעות בין עירוניות, אז כל סופר מיני לא באה בחשבון. אני מעדיף מרכב האצ'בק, רכב אירופאי, ומשהו שיהיה יחסית אמין לכמה שנים הקרובות.

גולף דור שישי היא האופציה הכי טובה שמצאתי, יש אלטרנטיבות?

יש מחלות מוכרות בדור הזה של הגולפים שכדאי לי להיזהר מהן?

פורסם

הגיר קלאצים ושרשרת תזמון במנוע עם המותחן. גם משאבת מים. רכב מסוכן לדעתי כי תמיד יכל להיות תקלה שתעלה הון. אצלי למשל בדור הקודם שהיה יותר מוצלח הלך המכטרוניק ב450000 ועלה 8000 שקל ואת השמן הבאתי מהבית אחרת זה היה מגיע ל 10000.

פורסם

אתה יכול לנסות טויוטה אוריס.

נכון, היא לא אירופאית אבל לשם היא כיוונה (וגם יוצרה, בבריטניה). היא פחות נוחה, זריזה ושקטה מהגולף אבל אמינה, חסכונית יחסית ומרווחת.

תתמקד בשנתונים 2010 ומעלה בהם היא הגיעה עם גיר אוטומטי רגיל ולא רובוטי חד מצמדי.

גם הונדה סיויק האצ'בק יכולה להתאים וגם היא כוונה לאירופה. אני לא בטוח שהדגם האוטומטי (2009 ומעלה) יתאים לתקציב שלך אבל שווה לבדוק.

• תוכן חדש...