Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

הרכב הוא סיאט איביזה 2008 נפח 1600 ידני דגם BTS.

* מתלבט בין שני סוגים לשמן גיר:

http://www.justmotor.co.il/Product/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%92%D7%99%D7%A8-castrol-syntrans-fe-75w

או

http://www.justmotor.co.il/Product/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%92%D7%99%D7%A8-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99-75w-%D7%91%D7%AA%D7%A7%D7%9F-gl4

המלצות ל:

*שמן בלמים

*תרסיס שמוציא מהרכב ריח של עובש ולא רק מהמזגן אלא מכל חלל הרכב.

*רפידות בלמים.

*תוסף שמן ותוסף דלק (אם מומלץ בכלל(עדיפות מjustmotor.co.il)

*עדיפות המוצרים justmotor.co.il כי משם אני יעשה משלוח להכל או אם יש מקום שההפרשים גדולים כדוגמא Ebay גם מעולה.

*הסבר בבקשה היכן נמצא חיישן נגד מפוח. לאחר פירוק המגירה לא נמצא החלק. (יש ברכב בקרת אקלים).

תודה:lol:

עריכה אחרונה על ידי d.c.n
פורסם

שמן גיר אני ממליץ על FEBI, החלפתי באיביזה שלי [2010] לפני כמה חודשים והכל רץ כמו שצריך ואפילו חל שיפור קל בהעברת הילוכים.

נוזל ברקס

רפידות אומנם עוד לא יצא לי להחליף באיביזה שלי אבל החלפתי במאזדה 2 שבוע שעבר לרפידות של REMSA ואין חריקות אין כלום.

אני כן יודע שכשאני אצטרך להחליף באיביזה שלי [בקרוב מאוד] אני ישים כנראה ATE.

פורסם

לגבי הרפידות, אני ממליץ לרכוש ATE. מדובר ביצרן OEM שמייצר גם לפולקסווגן.

הן לא זולות אך הן מעולות.

ידוע לי שאבי חלפים (JUST MOTOR - ספונסר בפורום) מוכר אותן.

פורסם

ממליץ על מיילה . גרמני מצויין גם מיוצר באירופה 93779c06f9092fd258bcbcd66762ec72.jpg

17c37de7e8898eb7c515aeea8d1c72bf.jpg

שוב מניסיון לא שורק ולא חורק. אני נוסע בעיקר בינעירוני החלפתי ב 60000 ק"מ ועכשיו אני ב 180000 ק"מ ונשאר עוד שליש רפידה בערך....

פורסם

במקרה אתמול התקנתי רפידות של Bosch אחוריות בסיאט איביזה 2011, מיוצר באיטליה.

אחרי נסיעה ארוכה אתמול והיום נראה מצוין, ללא שריקות.

לגבי ריח רע באוטו יש מוצר מעולה שנקרא ״רימון״, שמים אותו באוטו מפעילים מזגן על סירקולציה, סוגרים את הדלתות לרבע שעה, מה שטוב בו שהוא לא רק מפיץ ריח אלא גם אנטיבקטריאלי ומנטרל ריחות - עובד מדהים!

את כל מה שכתבתי למעלה אני אישית קונה באוטוסטור בחולון (יש לו גם שמן גיר) - שירות ומחירים מצוינים

SEAT ATECA Style Plus

פורסם

אוטוסטור מחזיק רפידות ומספק במקום? אני את הרפידות והצלחות הכל גרמני השגתי אצל שלמה משיא יבואנים שמייבא את מיילה ועוד. אתה נותן לו מספר רכב והוא מברר בדיוק איזה גודל בלמים יש לך ככה אין את הקטע שאתה מפרק ומוצא שקיבלת חלק לא בגודל הנכון. למשל אצלי אם הרכב גיר רגיל אז מקדימה יש צלחת ורפידה 280 מ"מ עובי 22 מ"מ ואם זה גיר dsg אז יש 288 מ"מ ועובי 25 ממ. ומדובר על אותו דגם ואותו קוד מנוע אבל גיר שונה!!!

פורסם

אני נתתי לאוטוסטור את דגם הרכב, השנתון, הגיר וכל הפרטים הנדרשים,

הוזמנו לי הרפידות וקיבלתי אותן תוך כמה ימים,

החליף לי המוסכניק שלי מצ׳מפיון שהוא גם חבר אצלו בבית

SEAT ATECA Style Plus

• תוכן חדש...