Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממה הופתעת?

גיל 16 זה הגיל שמנסים כל תנוחה אפשרית בכל פינה אפשרית.

ואחר כך אתה משחזר את התנוחות האלה בתא עם אנסים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אני בן 16-17 והיא בת 16 ,מה הבעיה?

לא אמרתי לאושריקו לקיים איתה יחסים, רק שלא יופתע שנערה בת 16 יכולה לדבר אתו על יותר נושאים ממה שנדמה לו .

פורסם

אז יותר כיף לאנסים האחרים בתא

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
יצא לי להיות בן 16 .

ולך?

חח מקס ישועל

אני? אני איבדתי בתולים בגיל 18 וקצת. וזה היה רק בתנוחה אחת.

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם
אז יותר כיף לאנסים האחרים בתא

שטויות במיץ .

גם ברמת האתית,גם ברמה המשפטית.

צחי, לא משנה הגיל... כל אחד פורח בזמנו .

פורסם
תירגעו, מדובר במישהי בת העדה שלי.

אמא שלה עושה גונדי וחורשט סבזי טוב ?

יופי, תוכלו להחליף מתכונים..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אבל בתכלס, הבחורה לא רוצה להכיר מישהו כרגע עקב לימודים וכו', והיא גם גרה מרחק די עצום ממני ככה ש... לא יעזור לכם לבאס במקרה הזה, זה לא רלוונטי.

נו

אז זאת ההזדמנות שלך. תהיה ידיד שלה, תבלה איתה, תתאהב בה, תחפור לה שהיא חייבת להיות אישתך למרות שהיא אומרת לך שהיא לא בעניין רומנטי, תיפרד ממנה אחרי שבועיים, תקלל אותה ותחזור להיות איתה בקשר אחרי עוד 3 ימים :roll:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

ולא רק זה, חצי שעה אני מתכתב איתה בוואטספ, עוקץ אותה ויורד עליה מעצבים, ועדיין קבענו להיפגש מחר אם היא לא נוסעת למקום אחר...

מקלל את הרגע שהכרתי אותה בכלל , באמת, אני מרגיש גבר מוכה.

פורסם (נערך)

להה, לא להגזים. "חמימו, מה קורה?" כי אני קורא לה בכינוי שהיא לא אוהבת אז היא מחזירה לי.

גנון...

בינור, כנראה שהיא ממלאת לי מקום פסיכולוגי נשי שאני לא מודע אליו כמו כל אחת שאני מכיר, אולי בגלל שלא עברתי הרבה נשים בחיי או שנפגעתי דווקא מהן, לא יודע.

עריכה: היא גם מספרת לי שהיא במכון כל פעם והיא רוצה להוריד את המשקל ואני מנסה לגרום לה לא ללכת למכון בגלל שאני יודע שכשהיא תרזה עוד יותר יהיו לה מחזרים יותר...

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם
ולא רק זה, חצי שעה אני מתכתב איתה בוואטספ, עוקץ אותה ויורד עליה מעצבים, ועדיין קבענו להיפגש מחר אם היא לא נוסעת למקום אחר...

נו, זאת ההזדמנות שלך. כשתיפגשו תנסה הפעם ליזום מגע, לנשק. זורמת? מצוין, אולי עוד לא פיספסת את הרכבת לזוגיות או לסטוץ איתה. לא זורמת? לפחות תדע שניסת וכנראה שיותר היא לא תרצה להיפגש איתך וככה תרוויח גם פחות חפירות.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

מקלל את הרגע שהכרתי אותה בכלל , באמת, אני מרגיש גבר מוכה.

גם זאת טעות מצידך. מה זה "קבענו אם היא לא עושה משהו אחר"? מה אתה אפשרות ב'? אין דבר כזה לקבוע טנטטיבי במצב שלך.

לא פלא שהיא שומרת אותך על אש קטנה, אתה תוכנית מגירה במקרה הטוב.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
נו, זאת ההזדמנות שלך. כשתיפגשו תנסה הפעם ליזום מגע, לנשק.

חכה, הוא עוד מרגיל אותה למגע. לאט לאט.

עריכה: היא גם מספרת לי שהיא במכון כל פעם והיא רוצה להוריד את המשקל ואני מנסה לגרום לה לא ללכת למכון בגלל שאני יודע שכשהיא תרזה עוד יותר יהיו לה מחזרים יותר...

פה התפרקתי ופרצתי בבכי (מצחוק). לא, זה לא אמיתי. חבל שאי-אפשר להיכנס לתוך הראש שלך ולראות איך הוא עובד סטייל "להיות ג'ון מלקוביץ'", היה יכול להיות מעניין :D

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...