Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למזלי אני לא במצב הזה אבל בהחלט עלול למצוא עצמי בכזה.

כיצד נוסעים לאירופה נאמר, באופן דחוף ובהול, מעכשיו לעכשיו?

אני בטוח שזה יוצא יקר יותר מנסיעה מתוכננת מראש, אבל בכל זאת לאן פונים ע"מ לקבל מחיר סביר והתנהלות אמינה? אין לי סוכן נסיעות.

פורסם

להזמין ברגע האחרון לא חייב לצאת יותר יקר לפעמים אפילו יותר זול . צריך לבדוק בכל האתרים והאפליקציות של השנייה האחרונה (חוליו , דקה 90 , בוא נעוף וכו...)

לאן אתה טס ?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

כנס לאחד מאתרי התיירות (וואלה טורס למשל) ותזמין כרטיס טיסה ואחר כך BOOKING.COM או HOTELS.COM או כל אתר אחר ותזמין מלון.

לי יצא לנסוע ככה תוך 6 שעות מהרגע שנחתה עליי הנסיעה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בכל האתרים אפשר להזמין טיסה מהיום למחר, לעתים גם בעלות נמוכה יותר.

כנס ל-KAYAK לדוגמה - מצאתי שם טיסה לברלין בטורקיש למחר בבוקר ב400$.

סתם שאלה: מתכנן שוד בנק ומחפש דרך מילוט?

.We apologise for the inconvenience

פורסם

מנסיון אישי ובנסיבות לא נעימות כלכך, לפני שנתיים הייתי צריך לעלות על טיסה מהיום למחר לניו-זילנד.

אם תוסיף לשמחה, זה היה בלילה בין שישי לשבת.

סוכנויות נסיעות שעובדות 24/7 הוכיחו את עצמן להיות גזלניות באופן מחריד (6000 דולר לכרטיס בסיסי).

בסופו של דבר דרך אתר KAYAK סגרתי טיסה לשבת בלילה במחיר של 2300 דולר.

• תוכן חדש...