Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו עומדים לקראת הרחבת המשפחה מזוג+2 לזוג+4. אחד השינויים כמובן הוא כמובן החלפת הרכב

אחרי התלבטויות ובדיקות רבות התכנסתי לשתי אפשרויות- סיאט אלהמברה או פורד גלאקסי (שנתון 2013-2014)

השיקולים המרכזיים מבחינתי הם מרווח, נוחות, אמינות, ותא מטען שיכול להכיל עגלת תאומים גם כשהשורה השלישית פתוחה

אשמח להמלצות

פורסם

תא המטען של הגלאקסי גדול כמעט פי 2 מזה של האלהמברה, שתיהן סובלות מהיצע נמוך בשוק המשומשות, וגם בהיצע הנמוך הזה, הגלאקסי הרבה יותר זמינה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לדעתי הגלאקסי יהיה זול יותר לאחזקה מהאלמברה, זו תחושת בטן - לא בדקתי נתונים בשטח.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לאחי יש גלקסי.

מבחינת נוחות ושימושיות הרכב מעולה, מאוד נוח ומרווח.

בצד של התחזוקה המצב לא מזהיר:

די דומה לכדור שלג שמשהו אחד מתחיל להתקלקל הוא גורר עוד דברים והמחיר במוסכים של היבואן מאוד גבוהים.

הוא שקל להחליף לרכב מסוג של 5+2 כמו מזדה 5 וכדו' אבל אחרי שהוא בדק כמה סוגים, הוא אמר שהוא מעדיף את התחזוקה היקרה אבל להישאר עם הנוחות.

הרכב שלו הוא מודל 2008.

נראה לי שהשנתון שאתה מחפש יהיה יותר אמין (יותר חדש).

לגבי הסיאט חוץ משמועות על רכב נוח וזריז אני לא מכיר.

שיהיה בהצלחה

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

פורסם
והסיאט עם מערכת הנעה המהוללת והגיר של הואגיות...

הגיר שם הוא DSG רטוב עם 6 הילוכים - חף מבעיות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
הגיר שם הוא DSG רטוב עם 6 הילוכים - חף מבעיות.

ואמינות מופלגת? צר לי אבל גם הגיר הזה אורח חייו הוא יחסית לא גבוה (בהחלט ביחס לרדיוס ששם גם 350K ק"מ על הגיר יעברו ללא בעיה)

• תוכן חדש...