Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Kia Forte diesel 2016 Vs Fluence Diesel

meron ohana
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ותודה מראש

אני מעוניין לסגור בשבוע הקרוב עסקה על רכב חדש מחברה ההתלבטות שלי היא בין שתי מכונות דיזל

אני צריך שהרכב יעבוד יום יום ויש לי הזלה בדיזל בגלל זה אני מעונין בדיזל

השתי אופציות שכרגע מצאתי הם רנו פלואנס דיזל, וקיה פורטה דיזל

אני אשמח לחוות דעת המלצות וכל דבר אחר שתוכלו לתת

ממלומדים השכלתי

פורסם

באיזו פלואנס מדובר? ידנית או אוטומטית?.

לפורטה אולי יש קצת יותר מומנט מהפלואנס ויותר כ"ס, אבל הפלואנס מאוד נוחה ומרווחת ויש לה תא מטען גדול.

אגב השבוע נסעתי עם מישהי מהעבודה שלי שקנתה פלואנס אוטומטית, רכב מאוד נוח ומרווח.

לפי מה שהיא אומרת הרכב נוסע כ 900-950 ק"מ למיכל (נסיעה בעיקר מחוץ לעיר).

לדעתי חשוב שתיסע ברכבים ו"תרגיש" אותם, מה יותר נוח לך ולמה אתה יותר מתחבר, לא נדעתי בפורטה דיזל לכן אני חשוב שכדאי אם יש לך אפשרות לנסוע בה קצת ולהרגיש אם היא נוחה לך ומה רמת בידוד הרעשים וכו'.

פורסם

לפורטה יש יתרון של 7 שנות אחריות והיא גם עברה עדכון לאחרונה.

הפלואנס נוחה יותר. (לפחות מהדגם לפני מתיחת הפנים של הפורטה) .

פורסם

אני רואה באתר "נטקאר" שאכן אין 7 שנות אחריות על הקיה אלא רק 3. מצ"ב השוואה בין פורטה דיזל, פלואנס דיזל ידנית וריו דיזל ידנית:

http://www.netcar.co.il/guide/compare.php?b=,6585,7128,6244

פורסם

לפחות בהודעה לעיתונות שלהם צוין במפורש שלקוחות פרטיים (= לא מוניות/ליסינג ) שירכשו את הפורטה דיזל יקבלו 7 שנים אחריות (בטח עם הגבלה מסויימת של קילומטרים)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...