Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

I love ... קיה?

EliC25
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ידעתי לאן לשייך את האשכול אז מקסימום שימחק יועבר או ינעל

אני כל הזמן רואה על הכביש קיות עם מדבקה I Love וציור לא מובן , מישהו מוכן להסביר לי במה מדובר?

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם

גם על דובלו היו את זה,סתם מדבקות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סיבה אפשרית שהתחלת לראות פיקנטו רבות עם מדבקה כזו, היא שצה"ל חוכר המון כאלו מפרי. זה התחיל לפני כשנה.

Sent from my iPhone 8s Edge

פורסם
סיבה אפשרית שהתחלת לראות פיקנטו רבות עם מדבקה כזו, היא שצה"ל חוכר המון כאלו מפרי. זה התחיל לפני כשנה.

אני עכשיו במילואים, אכלתי על זה סרט.

זה לא רק על פיקנטו, ראיתי על עוד רכבים.

בכל מקרה כן, הצבא שוכר הרבה רכבים מפרי. (זה אגב הסכם שכירות ולא החכרה כמו שיש באטראז'ים מול אלבר, אלדן וSIXT)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אתה צודק, אכן מדובר על שכירות. לא שזה משנה הרבה מבחינת המשתמש בקצה.

איזה עוד רכבים יש מפרי חוץ מהפיקנטו, המאזדה 2?

פורסם

יצא לי לראות מיקרע.

בעבר בשירות הסדיר שלי ראיתי גם ריו 5 דלתות מהדור הקודם, סוזוקי ספלאש, i10 ופיאסטה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

חוץ מהריו לא ראיתי אף אחד מהרכבים שציינת. כנראה חילות שונים.

אצלנו הכל מתבסס על אטראז׳ ופיקנטו, ויש גם ברלינגו וטריטון. חוץ מזה הכל חום.

פורסם
חוץ מהריו לא ראיתי אף אחד מהרכבים שציינת. כנראה חילות שונים.

אצלנו הכל מתבסס על אטראז׳ ופיקנטו, ויש גם ברלינגו וטריטון. חוץ מזה הכל חום.

חיל ירוק אם זה משנה.

הרוב זה אטראז'ים בכל מקרה, רכב נוראי.

גם הDMAX לא מציאה גדולה והדבר שהכי מחרפן אותי ברכב זה דוושת הברקס.

פורסם

שונא אטראז׳. מה שכן, קנו אותי עם הקרוז קונטרול. הדבר הכי טוב שקרה לרכבי צבא אי פעם.

פורסם
שונא אטראז׳. מה שכן, קנו אותי עם הקרוז קונטרול. הדבר הכי טוב שקרה לרכבי צבא אי פעם.

רכב גרוע בכל קנ"מ אפשרי.

הבקרת שיוט זה נחמד, אבל היא מעצבנת אחרי שהתרגלתי לבקרות שיוט נורמליות, אין תצוגה כמו ברנו/ניסאן/אודי על לוח השעונים באיזו מהירות קיבעת את בקרת השיוט וזה חסר לדעתי.

בלי קשר לכך הנגדים לא ממש יודעים להשתמש בזה, הם לא מבינים שאתה לא אמור להאיץ עם זה את הרכב למעט כמה קמשים בודדים, ואז מה שיוצא זה שאתה רואה מישהו מאיץ עם בקרת השיוט מ80 ל120. לא לזה היא נועדה.

פורסם

אתה צודק שזו מערכת פרימיטיבית באטראז׳. והרוב באמת לא יודעים להשתמש.

לי אישית זה שינה את חווית הנהיגה בצבא, בתור אחד שהיה עושה בין 500 ל1000 ק"מ בשבוע (ואני ממש לא נהג במקצועי).

פורסם
אתה צודק שזו מערכת פרימיטיבית באטראז׳. והרוב באמת לא יודעים להשתמש.

לי אישית זה שינה את חווית הנהיגה בצבא, בתור אחד שהיה עושה בין 500 ל1000 ק"מ בשבוע (ואני ממש לא נהג במקצועי).

זה נחמד, ועדיין הייתי מעדיף לנהוג על איזו ברלינגו ידנית טורבו דיזל בלי בקרת שיוט מאשר לנהוג על הצעצוע הזה שמאיץ 0-100 בשעה ומרעיש כמו מכסחת דשא.

פורסם

יש עוד הרבה רכבים טובים שם אבל לא לצה"ל.

כשהייתי שם ראיתי ג'יפ לקסוס,מרצדס E קלאס,במוו סדרה 3 ועוד דברים מעניינים.

זה למטרת השכרה הרכבים האלו או ליסינג תפעולי כנראה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...